Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זבל לבן בזבל שחור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסיעה במהירות מנהלתית של כ 40 קמ"ש לבית הייתה הכל חוץ ממרגיעה ,

כך היה אתמול בשעות הקטנות של הלילה כשפילסתי את דרכי ברחובות השכונה השקטה והרדומה

עד ששמתי לב לזוג פנסים שנצמדו לפגוש האחורי שלי במרחק נשיקה ,

הגעתי לכביש שאיפשר עקיפה אך כנראה שהישבן של הרכב שלי היה חמים ונעים אז הוא העדיף להשאר שם

ולנקוט באמצעי לחץ (הבהובים , "איומי" עקיפה , וסחיטות מצערת מזדמנות) .

אני עייף ואין לי כוח וגם אין לי מושג מה הוא רוצה, עוד חצי דקה אני מגיע לבית והיום הזה יגמר ,

הגעתי לצומת T קטנה ,עצרתי והוא דבוק לי לנשמה , הסתכלתי לצדדים ופניתי .

במהלך הפנייה שמעתי סחיטת דוושה והוא החל עקיפה לא חוקית בעליל ,הגיע במקביל אליי וכנראה שהסתובב

לו משהו שם במחשבה והוא החליט לבלום בפראיות ולחזור לישבן של הרכב שלי . זה כבר היה יותר מידי בשבילי .

עצרתי את הרכב בבלימה הדרגתית עד לעצירה מוחלטת באמצע הכביש השומם והוא נעצר גם אחריי.

פתחתי את דלת הרכב ויצאתי לעברו , הוא לא נשאר פראייר והחליט לצאת גם .

התקדמתי לעברו ושמתי לב לאישתו שהחלה לקבור את עצמה במושב הקידמי .

גבר בגיל 50 בערך חזות של ערס בפוטנציה במאזדה 3 שחורה.

"מה הסיפור שלך, תעלה עליי וזהו , מה אתה רוצה?" - צעקתי לעברו ,

התחיל ביננו ויכוח אינטפטילי כשהוא לא מבין כלל את השלכות נהיגתו העבריינית

ומתוך אקט של התגוננות\מתקפה הוא שאל מי לימד אותי לנהוג .

הצעתי לטובתו האישית להכנס חזרה לרכב שלו ולהמשיך לנסוע כדי שנסיים את הלילה הזה בשלום ,

אך הוא כמובן לא רוצה לסיים פראייר אז הוא רשם את לוחית הרישוי שלי והבטיח שהוא יטפל בי ,

אמרתי לו שתודה אבל אני לא בקטע של גברים.

Gn'f'R

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה לא חגורה שחורה באומנויות לחימה ומצויד בנשק חם, לא היית צריך לצאת מהרכב. גם אז לא...

מפסיכים מנתקים מגע.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

נו, עוד מקרה שיכל להגמר בדקירה/ירייה/מלא כאוות נפשך.

באמת משעמם לך עד כדי כך? מה אכפת לך ממנו?

מתחדשת*

פורסם

עוד מקרה בריונות של ברברים, חוליגנים, ערסים, ויקינגים, חסרי תרבות, דפקטים, פרימיטיביים וכו'.

אני במקומך? נשאר ברכב, עוצר בשולי הדרך, נותן לדביל להמשיך בדרכו גם אם זה כרוך בזריקת קללה עסיסית לעברך, או מחווה של תנועת יד מגונה.

כפי שאבי תמיד אמר לי, "בכביש אל תהיה צודק, תהיה חכם".

דוד של אמא שלי עשה בדיוק מה שאתה עשית, עד היום הוא עובר ניתוחי שחזור בפניו כי ערס (אגב, גם בעל מאזדה 3) פיצץ

לו את הפנים, שבר לו את העצמות, את ארובת העין, את האף, שבר לו 3 שיניים וכמעט הוציא לו את העין מהמקום.

אז תגיד לי אתה - זה שווה את זה? בכביש האגו שלי בבגאז'.

נ.ב - בדיוק חברה שלי ספרה לי השבוע שעשתה תנועה מגונה למישהו שחתך אותה, הזהרתי אותה והפצרתי בה שלא תעיז

לעשות זאת יותר. שלא תקלל, בטח שלא תעשה תנועה מגובה, במדינת חלם כמו שלנו - אנשים נרצחים על כאלו דברים וגם על

הרבה פחות.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

מה חדש תחת השמש (או הירח במקרה שלך)? זה מה יש במדינה שלנו.

סיפור קטן שקרה לי בשישי - נוסע בכביש 5 במהירות חוקית לכיוון מחלף גלילות על מנת לרדת לאיילון דרום, כל העולם ואישתו עוקפים אותי, והאחרון שעקף היה פיאט 500 אדומה. לאלו שלא מכירים - 2 נתיבים לעליה על הגשר לאיילון, עיקול חד, שלט 50 קמ"ש, הוא בימני אחרי עוד רכב , אני לוקח את השמאלי כדי לא להתקע אחריהם (כי זו ההנאה שלי העיקולים). עומד לעקוף אותו והופ! סוטה לכיווני איך שה"אף" של הרכב שלי כבר עוקף, לוחץ על ברקס בעוצמה, הוא סוטה חזרה לנתיב הימני, אני עוקף ותוך כדי (חברה שלי איתי) הוא מתחיל לצעוק ולהתחרפן עליי כנראה, הוא פותח את החלון, חברה שלי רק צוחקת אליו ומחייכת ואומרת לי "גיא תירגע, אם הוא רוצה למות שימות לבד". אחרי כל הפרובוקציות אני עוקף בעיקול, והוא כמובן לא נשאר "חייב" ועוקף בישורת לאחר מכן תוך כדי שהוא צמוד אליי עם שלל צעקות וסימנים לא ברורים של ערסים, משתגע ועוד שניה מתפחלץ לו באוטו עם החברים שלו. עוקף ודופק ברקס לפניי (אנחנו על כביש מהיר), אני לא מתרגש כמובן ונותן לו לסוע שימות לבד היום. מזל שחברה שלי הייתה איתי להרגיע אותי, כי אני מתעצבן מכל הדרעקים האלו בכביש. מסתבר שאם הוא חותך עליי בלי לאותת אפילו, סימן שאבא שלו סלל את הכביש.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

פיאט 500 אדומה? פיאט פיצי-מוצי?

תירגע, הוא ראה ולוסטר חשב שאתה גם בקטע וניסע להתחיל איתך.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

נמאס מזבלים כאלה. לאנשי הפסולת האלה אין דבר חשוב יותר מהאגו שלהם, לכן היה באמת חכם יותר להשאר באוטו. גם אם אתה יכל להשפיל אותו מבחינה פיזית, עדיף פשוט לתת לנבלות האלה לעבור הלאה ולחזור הביתה לאישה, גבר, חתול. כל אחד מה שיש לו.

פורסם

כמובן שזה לא שווה את זה , אבל זה בדיעבד . אנחנו כולנו בני אדם ולכל אחד יש נק' שבירה מסויימת ,

אני אדם מאוד מאופק אבל זאת הודות לשנים של טיפולים (לא צוחק..) , אני מבליג על עשרות מיקרי

עבריינות כביש מסביבי יומיום ,נושם עמוק וממשיך הלאה.

ואם הילדים שלי היו איתי ברכב ? הדביל הזה היה במרחק אפסי מהתנגשות איתי . על כלום .

Gn'f'R

פורסם

לכל אלה שמתעצבנים מנהגים אחרים שמתנהגים כמו בבונים ו/או חותכים בכוונה ו/או מתגרים בכם:

בואו נראה אתכם גרים ק"מ ממחלף איילון תלאביבי, יורדים לאיילון ביום חמישי/שישי בערב נוהגים בSTI שחורה, בזמן שאתם מנסים לשמור על מהירות נמוכה, במיוחד כשהאוטו והטורבו עוד קרים.

:lol:

(רמז: צריך עצבים מברזל)

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
כמובן שזה לא שווה את זה , אבל זה בדיעבד . אנחנו כולנו בני אדם ולכל אחד יש נק' שבירה מסויימת ,

אני אדם מאוד מאופק אבל זאת הודות לשנים של טיפולים (לא צוחק..) , אני מבליג על עשרות מיקרי

עבריינות כביש מסביבי יומיום ,נושם עמוק וממשיך הלאה.

ואם הילדים שלי היו איתי ברכב ? הדביל הזה היה במרחק אפסי מהתנגשות איתי . על כלום .

אז מה זה עוד מקרה אחד לאוסף?

חביבי, אתה אבא, בעל משפחה, אשה, ילדים... כוסעמק הכל! מה זה בבונים ברברים לעומת לחזור הביתה למשפחה שלך

בחתיכה אחת?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

תמשיך בנהיגה רגילה, נעל דלתות ותתעלם מכל מה שקורה מסביב.

לא שווה שתפגע בגלל חוליגן/ בריון כזה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
עד היום בא לי לשים פליקר של מסיבות בשמשה האחורית רק למקרים כאלה.

.ענק!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...