Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה יש לבני הציונות הדתית שהם כאלו? מניח שכמו אצל החרדים דמוקרטיה, מנהל תקין ובכלל חירות האזרח זה משהו שלא ממש לומדים שם. איזה עגלה ריקה וחלולה הם. 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)

"לדרג המדיני אין באמת יכלת לנהל"

למה ככה,  בנג'י לא מנהל יפה את המשטרה ?

שרת המודיעין גם דיי טובה.

עריכה אחרונה על ידי רוןS

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

וזה רק הולך ונהיה גרוע יותר.

ראש השבכ צריך להיות נאמן למדינה ולחוק. לא לפוליטיקאים.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 16 שעות, יובל .מ. כתב:

אם התלמידים חורגים מהאישור, שישעו אותם.

:rofl:

סליחה, באיזו מדינה אתה חי? 

אם התלמידים חורגים מהאישור, מה שיקרה בפועל זה שירחיבו את האישור כדי שיתאים לעבירה. וזה במקרה הטוב. 

במקרה היותר גרוע, מי שדיווח על העבירה, יפוטר.

יובל, תענה בבקשה בכנות. 

ערים מעורבות, שהחרדים השתלטו עליהן. קח את ערד שכיכבה בחדשות לא מזמן, אית בית שמש עם ההפרדה הכפויה באוטובוסים. אתה חושב שזה התחיל ביום אחד, או שזה התחיל מעיזים קטנות יחסית של דרישות חרדיות ל-לא יודע, משהו קטן כזה, כמו נניח עמדת תפילין בבית ספר יסודי? ותראה איפה זה היום. 

אסור לתת לגי'אהוד הפרזיטי שום דבר. שום פתח. שום טובה, שום עזרה. 

נותנים להם כוס חלב, דורשים עוגת גבינה, בכשרות מהדרין, ממאפייה מקושרת לרב, ושיעשו את זה בקייטרינג גם לישיבה ליד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 21 דקות, ברווז כתב:

:rofl:

סליחה, באיזו מדינה אתה חי? 

אם התלמידים חורגים מהאישור, מה שיקרה בפועל זה שירחיבו את האישור כדי שיתאים לעבירה. וזה במקרה הטוב. 

במקרה היותר גרוע, מי שדיווח על העבירה, יפוטר.

יובל, תענה בבקשה בכנות. 

ערים מעורבות, שהחרדים השתלטו עליהן. קח את ערד שכיכבה בחדשות לא מזמן, אית בית שמש עם ההפרדה הכפויה באוטובוסים. אתה חושב שזה התחיל ביום אחד, או שזה התחיל מעיזים קטנות יחסית של דרישות חרדיות ל-לא יודע, משהו קטן כזה, כמו נניח עמדת תפילין בבית ספר יסודי? ותראה איפה זה היום. 

אסור לתת לגי'אהוד הפרזיטי שום דבר. שום פתח. שום טובה, שום עזרה. 

נותנים להם כוס חלב, דורשים עוגת גבינה, בכשרות מהדרין, ממאפייה מקושרת לרב, ושיעשו את זה בקייטרינג גם לישיבה ליד.

אני לא מפחד ממלחמה שצריך. 

אני מוכן שיאשרו כניסה של פועלים מעזה, אבל אם יש טרור שיהרגו 300 אלף עזתים.

אותו דבר.

רוצה דוכן, תפאדל, תהנה. 

חרדים ינסו להפעיל לחץ על ילדים ברחוב - בוא נלחם.

הבעיה של המדינה הזאת היא קוקסינליות, כי אתה תבוא תגיד לי "די זה לא יפה צריך לעבוד בדרכים חוקיות ומנומסות", ומבחינתי תשלח אותם למיון.

דניאל עמרם פרסם סרטון של מישהי שפינצרה לרכב שחסם אותה 2 גלגלים ואת המראה אחרי שהבן אדם לא הגיע במשך שעה, יודע משהו? וואלה לא אכפת לי, הוא חנה כמו מניאק ואכל אותה. מבטיח לך שלא יעשה את זה שוב.

פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

אני לא מפחד ממלחמה שצריך. 

אני מוכן שיאשרו כניסה של פועלים מעזה, אבל אם יש טרור שיהרגו 300 אלף עזתים.

א- צריך. צריך. ממזמן צריך. עכשיו זה כבר הקצה של הקיצון. 

ב- לפי חוקי הפורום אסור שייתקע לך פירור במקלדת על האות חחח. הצחקת אותי. מי בדיוק יהרוג אותם? אם תגיד הצבא, אז אל תשכח שהדתיים לא מוכנים להתגייס וחסר כח אדם...על אי הנכונות לעושת מה שצריך כדי להיפטר מהטרור, אני כבר לא מדבר. על ההזדמנות פז שיש לנו, אני גם לא מדבר. המדינה שלנו מטומטמת, ועם הטרור היא תמשיך להכניס בועלים מהשטחים לפה. אתה מבין את הבעייה?

רוצה דוכן, תפאדל, תהנה. 

לא בבתי ספר. לא ליד בתי ספר. לא קרוב לבתי ספר. לא בתוך בתי ספר. לא איפה שיש ילדים. בטח ובטח שלא איפה שלומדים חילונים. אלא אם יפתחו גם ALTER נוצרי ובית תפילה מוסלמי (פלוס מה שזה לא יהיה של הבודהיסטים) באותו המתחם. אולי גם משהו לSHIVA ול THOR באותה הזדמנות. 

פשוט הצחקת אותי. באיזה עולם אתה חי?! 

תעשה סיבוב בשכונה שלך. במיוחד לקראת חגים. על לוחות המודעות של הבניינים אתה תמצא פתיינים דתיים שמנסים לפתות ילדים להגיע ל"מסיבות" עם הבטחה לממתקים, מתנו והפתעות. 

מתי ניפגש לתאם אסטרטגיה למלחמה? 

פורסם
לפני 12 דקות, ברווז כתב:

תעשה סיבוב בשכונה שלך. במיוחד לקראת חגים. על לוחות המודעות של הבניינים אתה תמצא פתיינים דתיים שמנסים לפתות ילדים להגיע ל"מסיבות" עם הבטחה לממתקים, מתנו והפתעות. 

מתי ניפגש לתאם אסטרטגיה למלחמה? 

אין לי בעיה עם השלטים, אני גם חושב שזה סבבה לקחת אותם לשם אם אתה רוצה סה"כ זה לא נורא.

אם הילד שלי יהיה בגן שעשועים והחב"דניק ייגש אליו לבד ויביא לו דף אני אעשה הזמנה מאמזון של 2 גרזנים אחד לי אחד לך.

פורסם (נערך)
לפני 42 דקות, יובל .מ. כתב:

מה זה ינסו, מנסים כל הזמן. 

חב"דניקים מחלקים ממתקים בגני משחקים לילדים תמורת זה שימלמלו כמה פסוקים. 

בכל מתנ"ס בכל עיר הם ניכסו לעצמם את ל"ג בעומר (לא בדיוק החג הכי יהודי) ויש תהלוכת ל"ג בעומר עם יובל המבולבל גנרי כל שהוא, ממתקים פופקורן וכו', וכמובן שגם קריאות סטייל מלך המשיח וכו'. 

יש כניסה מכוונת וממומנת לשכונות חילוניות כדי לייצר שם אחיזה. למה שכונה חילונית צריכה מקווה? למה שכונה שיש בה שני בתי כנסת צריכה עוד אחד בזמן שבבית הספר כבר מקום? 

אצלי בשכונה יש איזה רב שמזמין הורים (רק גברים כמובן) בימי חמישי למין מסיבונת בבית הכנסת שכמובן מלווה באוכל ואלכוהול ועל הדרך יש קצת תפילה, פרשת השבוע וכו', מדובר במבוגרים כך שאין לי מה להגיד, והם חושבים שהם דופקים את המערכת כי הם שותים על חשבונו, אבל מדי פעם השיחות בגן השעשועים מדרדרות ל"מה רע בקצת יהדות" על שלל ההטיות והפיתוחים שלה. 

היתה תקופה שאיזה שני חרדים שהגיעו במיוחד מחדרה עשו רונדלים בשכונה והזמינו לשיעורי תורה בבית הכנסת. 

מה שמשותף לכל הפעילות הזאת היא הכוונה שכל חילוני יהפוך בסוף לשומר תורה ומצוות. הם יכולים להסוות והציג את זהאיך שהם רוצים, אבל זו המטרה הסופית. 

דע איפה אתה חי. 

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 17 דקות, יובל .מ. כתב:

אני אעשה הזמנה מאמזון של 2 גרזנים אחד לי אחד לך.

יקח זמן עד שזה יגיע. 

יש בכל חנות אספקה טכנית. קח אחד עם שם מותג, אלו בלי נוטים להישבר. 

ואני לא צריך עוד אחד. יש לי מספיק באוסף.

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, SurfHigh כתב:

מה זה ינסו, מנסים כל הזמן. 

חב"דניקים מחלקים ממתקים בגני משחקים לילדים תמורת זה שימלמלו כמה פסוקים.

בכל מתנ"ס בכל עיר הם ניכסו לעצמם את ל"ג בעומר (לא בדיוק החג הכי יהודי) ויש תהלוכת ל"ג בעומר עם יובל המבולבל גנרי כל שהוא, ממתקים פופקורן וכו', וכמובן שגם קריאות סטייל מלך המשיח וכו'. 

יש כניסה מכוונת וממומנות לשכונות חילוניות כדי לייצר שם אחיזה. 

אצלי בשכונה יש איזה רב שמזמין הורים (רק גברים כמובן) בימי חמישי למין מסיבונת בבית הכנסת שכמובן מלווה באוכל ואלכוהול ועל הדרך יש קצת תפילה, פרשת השבוע וכו', מדבור במבוגרים כך שאין לי מה להגיד. 

מה שמשותף לכל הפעילות הזאת היא הכוונה שכל חילוני יהפוך בסוף לשומר תורה ומצוות. הם יכולים להסוות והציג את זהאיך שהם רוצים, אבל זו המטרה הסופית. 

דע איפה אתה חי. 

גרתי 20 שנה מול בית חב"ד כשצמוד אליו בית ספר חרדי לבנות.

מעולם לא פנו לבנות שלי ברחוב, לא הגבילו אותי או העירו לי בשום צורה בנושאי דת ולא רואה שום פסול בפעולות שלהם בחדים (להיפך. אני בעד הנגשת המסורת לילדים).
עריכה: זה רק 20 שנה כי הוא הוקם כ 5 שנים אחרי שעברתי לשם.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הבעיה של המדינה זה שלא אוכפים את החוק הקיים וכל אחד עושה מה שנראה לו, או שאוכפים לפי מה שמתאים באותו רגע.

הבחורה שחתכה צמיגים למי שחסם אותה, עשתה את זה כי היא יודעת שאם תתקשר למשטרה אף אחד לא יעשה כלום.

חרדי פותח דוכן ברחוב ומנסה להניח לאנשים תפילין. הכל בסדר, לא עובר על שום חוק. מי שלא רוצה ממשיך ללכת.

אבל כשחילוני פותח דוכן עם ספרי מדע ברחוב מזמינים לו משטרה פתאום, מעניין על איזה חוק הוא עבר.

כשאנשים מפגינים נגד הממשלה חוטפים מכות מהשוטרים כי הם חוסמים כביש (מגיע להם) הכל טוב.

אבל כשחרדים חוסמים כבישים בהפגנה נגד הגיוס והשוטרים מרביצים להם, יש פה בעיה חייבים לחקור ולעצור את האלימות המשטרתית.

לגבי החבדניקים, מי שפונה לילדים ומחלק להם ממתקים בלי אישור מההורים צריך לעצור אותו. זה לא שונה מפדופיל שמחלק ממתקים לילדים בגן משחקים.

אבל אם הם מארגנים אירועים, למה זה מפריע? מי שרוצה שילך, מי שלא רוצה, שלא ילך.

גם ל"ג בעומר, מה זה "ניכסו לעצמם"? הם היחידים שמותר להם להדליק מדורה? כל מי שרוצה יכול לארגן קבוצה וללכת לעשות מסיבה משלו כל עוד זה במקום שמותר להדליק בו אש. 

לא כל דבר שדתיים עושים זה כפיה דתית, כמו שלנסוע בשבת מול בית כנסת זה לא כפיה חילונית.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 6 דקות, Night Driver כתב:

(להיפך. אני בעד הנגשת המסורת לילדים).

א- המקרה הפרטי שלך לא מעיד על הכלל.

ב-המקרה הפרטי שלך לא מהווה מראה אמיתית מול מה שקורה בשטח. 

ג- באזורים יוקרתיים יותר, הגיוס לשורות הג'יאהוד הפרזיטי מעודן ועדין הרבה יותר כי אם יעצבנו את האדם הלא נכון זה ייגמר לא טוב עבורם. 

לגבי הנגשת המסורת לילדים. זה צריך לבוא מהם. לא ממקורות חיצוניים. הילדים צריכים לרצות, לא שישתלו להם בראש שהם צריכים לעשות.

לפני 8 דקות, SlowRide כתב:

הבחורה שחתכה צמיגים למי שחסם אותה, עשתה את זה כי היא יודעת שאם תתקשר למשטרה אף אחד לא יעשה כלום.

לגמרי. וחצי!

לפני 8 דקות, SlowRide כתב:

כשאנשים מפגינים נגד הממשלה חוטפים מכות מהשוטרים כי הם חוסמים כביש (מגיע להם) הכל טוב.

אבל כשחרדים חוסמים כבישים בהפגנה נגד הגיוס והשוטרים מרביצים להם, יש פה בעיה חייבים לחקור ולעצור את האלימות המשטרתית.

שכחת את נושא רימוני ההלם- כשזה בהפגנה לא אלימה נגד הממשלה, מי שזרק רימוני הלם מקודם. כשזה בהפרת סדר אלימה, מי שזרק נחקר וכנראה ייפלט מהשירות או משהו. היה צריך להיות הפוך בדיוק לדעתי.

פורסם

אף אחד לא שותל להם בראש שום רעיון אם הלכו לחצר המתנ"ס עם כל השכונה לחגיגות שמחת תורה.

אם תיקח אותם לאירוע חרדי בהפרדה זה סיפור אחר אבל פה זה תפקידך כהורה לקבוע למה אתה חושף וכמה. זה לא שדופקים (או כמו שאומרים בערסית מתקתקים) לך בדלת ולוקחים אותם בכוח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

מעולם לא פנו לבנות שלי ברחוב, לא הגבילו אותי או העירו לי בשום צורה בנושאי דת ולא רואה שום פסול בפעולות שלהם בחדים (להיפך. אני בעד הנגשת המסורת לילדים).

לא אומר שזה קורה בכל מקום. 

לילדות הם לא ניגשים, רק לבנים. 

מה דעתך על הסרטון הזה למשל? 

• מבאס 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הילדים האלה בליווי ההורים או שהם לבד? אם ההורה עומד שם מאחורה ולא לוקח את הילד שלו, נראה שאין לו בעיה עם התוכן והכל טוב.

אם הילדים שם לבד והחבר הזה בא ומחלק להם ממתקים כדי שידקלמו פסוקים, זה לא מקובל.

ד"א בסרטון רואים ילדות וילדים ביחד.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...