Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הם כולם מעורבים בהנדסת תודעה ומפרשנים מטעם מישהו. איך נכתב פה, עידן העיתונות פס מהעולם.

והאמת, מי אמר שזה לא ככה מאז ומעולם?

היום כשאנשים מופצצים 24/7 במידע זה  נטו תעמולה, אתה רק יכול לבחור את הטעם וצורת ההגשה.

מלא פעמים כאילו מצטטים מישהו ומעוותים את זה כדי שיתאים למסר ששילמו להעביר.

לא מזמן אחד הערוצים שינה את הכתוביות לדיבור של טראמפ, שיהיה כתוב ביבי צריך ללכת או משהו כזה, כשזה לא מה שנאמר. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, פינדר כתב:

ראינו את זה בדיוק בלייב בשבוע האחרון. קצין שזרק רימון הלם בניגוד להוראות ופצע אנשים, קודם. שוטרים שזורקים רימון על חרדים, קיבלו כותרת שמורה להם איך להתנהג להבא. החומר האנושי במשטרה הוא לא מהמשובחים, אבל אפילו כלבים מבינים שיטת אילוף כזו.

חחחחחחח

image.thumb.png.6211b68e1fab32dc32c1ed8ca1a75e10.png

אתה יודע מה ההבדל?

שהתקשורת שהזדעזעה מכך שקצין ירה רימוני הלם "בלי להסתכל לאן" ופצע מפגין.

לא הזעזעה בכלל ששוטרים ירו במכוון בכינון ישיר רימוני הלם למפגינים.

אם היו יוצאות תמונות של ילד "לבן" בהפגנות קפלן  עם פרצוף מגואל מדם מאלה שפיצצה לו את הראש, היינו רואים פאנלים של זעזוע והיסטריה פותחים את כל המהדורות אבל שזה ילד חרדי לא נורא....

זה נקרא בעברית אכיפה בררנית.

והמיחה החביבה כאן בשרשור צביעות.

כמו אחד המגיבים כאן שטרח לבדוק את הסרטון שבו שוטר בדרגצ נצ"מ קורע במכוון מכנסיים ממפגין, ובתמימות אמר שזה נראה "בטעות", מעניין שהטעות חזרה על עצמה כמה וכמה פעמים באותה הפגנה, וטעויות כאלו אף פעם לא קרו קודם. וזה לא שחסרות הפגנות במדינת ישראל....

צריך להיות עיוור משנאה בכדי לא לראות את האפליה באכיפה.

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
  • רעיון גרוע 1
פורסם

צריך להוריד את הכובע בפני אוקרינה , מלחמת כתבמים מפוארת, הרוסים מוכים בלב מוסקבה , מצבורי נפט עולים בלהבות , סירטונים מדהימים של שרשרת מסוקים אשר מנסים לכבות את האש, התחלה של מחסור בדלקים עקב המכות הבלתי נגמרות של אוקרינה.

יכול ללמד מה נדרש היה לעשות באירן.

מזכל נאטו מארק רוטה מתפעל בהרג אשר נגרם לרוסים 30-35 אלף איש בחודש , טוען שזה מרשים...

משום מה זה אינו גנוסייד...

פורסם (נערך)

הגענו לזה שהסמולני התבוסתן ואנס, צריך ללמד את הקואליציה שלנו את עובדות החיים.

image.png.ef6a0ddffe016b89a0ddbb050c8aef0b.png

לפני 32 דקות, yd b-4 כתב:

אתה יודע מה ההבדל?

אתה יודע מה? אני יכול להתווכח איתך על זה, אבל לא בא לי.

באמת יש גבול. גם אנשים מאמינים שאני מכיר, יודעים שלא הכל זה מלמעלה ושלמעשים שלך יש תוצאות.

למי הצבעת? למי הצביעו החרדים? מי תמך במינוי של בן גביר לראשות המשטרה? מי היה בעד ה״רפורמה המשפטית״ שנועדה לעקר את הסמכויות של בית המשפט ולתת כח בלתי מוגבל לממשלה ולמשטרה?

אתה זה שהסביר פה פעם שאין לך בעיה להצביע לעבריין מורשע, כי הוא מייצג טוב את האינטרסים שלך. מי שרוצה שלטון של עבריינים, שלא יבכה כשהעבריינים מתהפכים עליו.

חרדים שחוטפים מכות מהשוטרים שבן גביר שלח, שיבואו בטענות לעצמם. עם כל הצרות שיש במדינה הזו, הצרות שלכם הכי פחות מעניינות אותי.

image.png.ba5d6a69384b1acbfed7b9168790ca02.png

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 40 דקות, 3n כתב:

צריך להוריד את הכובע בפני אוקרינה , מלחמת כתבמים מפוארת, הרוסים מוכים בלב מוסקבה , מצבורי נפט עולים בלהבות , סירטונים מדהימים של שרשרת מסוקים אשר מנסים לכבות את האש, התחלה של מחסור בדלקים עקב המכות הבלתי נגמרות של אוקרינה.

יכול ללמד מה נדרש היה לעשות באירן.

הרוסים כבר עשו את מה שאתה מציע לאוקראינים מזמן. חבל ששוב אתה מדבר מחוסר ידע ובעיקר מתלהב מויזואלס, לא מפתיע אבל. 

ובכלל, לכאורה חסמת לאיראן.. חסמת, האמריקאים חסמו. יכולת לייצא נפט *בכלל*, לא פגיעה במצבור אחד, או במפעל זיקוק. אז כבר השגת יותר ממה שהאוקראינים השיגו.

לפני 40 דקות, 3n כתב:

מזכל נאטו מארק רוטה מתפעל בהרג אשר נגרם לרוסים 30-35 אלף איש בחודש , טוען שזה מרשים...

משום מה זה אינו גנוסייד...

כי מדובר על חיילים במדים? כי זה לא כולל הרג של נשים ילדים וזקנים?

באמת מעניין. מעבר לכך, למרות שזה לא לגמרי נכון, מציגים את אוקראינה כחלשה ואת רוסיה כחזקה, בגלל זה בין היתר זה "מרשים"

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, yd b-4 כתב:

אם היו יוצאות תמונות של ילד "לבן" בהפגנות קפלן  עם פרצוף מגואל מדם מאלה שפיצצה לו את הראש, היינו רואים פאנלים של זעזוע והיסטריה פותחים את כל המהדורות אבל שזה ילד חרדי לא נורא....

זה נקרא בעברית אכיפה בררנית.

והמיחה החביבה כאן בשרשור צביעות.

אתה מדבר שטויות ואתה יודע את זה.

אתמול היו שתי הפגנות חרדים.

הראשונה בכביש 4 ללא תיאום, ללא רישיון ועם אלימות כלפי שוטרים ועוברי דרך. הפגנה על ידי אותם ברברים שתקפו שופט, קציני משטרה, שבס וצהל בבתים שלהם והם פוזרו בכוח. אמרו להם לזוז ןהם בחרו לתקוף ולחטוף.

ההפגנה השנייה של חסידי גור ליד בית ליד.

הפגנה הרבה יותר גדולה אבל מתואמת וברשיון. גם שם חסמו את הכביש לשעה וחצי אבל דיברו והקשיבו לשוטרים ולא רק שאף אחד לא נפגע משום צד שני הצדדים כיבדו אחד את השני.

זה רק מראה שכשאתה עובד לפי החוק אתה מקבל יחס בהתאם וכשאתה מתנהג כמו חיה אתה מקבל יחס בהתאם.

במילים אחרות, אל תהיה בהמה ולט יתעיחסו אליך כמו בהמה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

אתה מדבר שטויות ואתה יודע את זה.

אתמול היו שתי הפגנות חרדים.

הראשונה בכביש 4 ללא תיאום, ללא רישיון ועם אלימות כלפי שוטרים ועוברי דרך. הפגנה על ידי אותם ברברים שתקפו שופט, קציני משטרה, שבס וצהל בבתים שלהם והם פוזרו בכוח. אמרו להם לזוז ןהם בחרו לתקוף ולחטוף.

ההפגנה השנייה של חסידי גור ליד בית ליד.

הפגנה הרבה יותר גדולה אבל מתואמת וברשיון. גם שם חסמו את הכביש לשעה וחצי אבל דיברו והקשיבו לשוטרים ולא רק שאף אחד לא נפגע משום צד שני הצדדים כיבדו אחד את השני.

זה רק מראה שכשאתה עובד לפי החוק אתה מקבל יחס בהתאם וכשאתה מתנהג כמו חיה אתה מקבל יחס בהתאם.

במילים אחרות, אל תהיה בהמה ולט יתעיחסו אליך כמו בהמה.

תשמע עלית על משהו, בא אגלה לך סוד המשטרה גם כבר תקופה ארוכה של 70 שנה בערך לא הכתה פעוטות חרדים במעונות יום.

באמת מגיע צל"ש. 

מה הקשר בין המקרים.

ההשוואה הייתה בין הפגנות לא חוקיות שכללו חסימת כבישים למקרים ופונו בכח.

לא לעצרת/ כינוס מתואם מראש.

בקפלן חסמן כבישים גם ללא רישיון מהמשטרה זו עובדה! המשטרה פינתה בכח זו גם עובדה,

בהשוואה כוללת (גם שם היו מקאה קצה של אלימות קשה) הכח שהופעל היה נמוך עשרת מונים ומשום מה לא זכור לי הפשטה וקריעת בגדים המונית, או ילדים פצועים.

שוטר מורשה להשתמש באלימות בכדי לפנות מפגינים ולשמור על סדר, אבל לא מורשה לפרוק שנאה על מפגינים.

באמת שאין לי זמן וכח להעלות סרטוני השוואה אתם גם לא ממש צריכים אותי לזה גיחה קצרה לטןויטר ואתם מסודרים, (וראיתי עשרות סרטונים מההפגנות בקפלן) וזה גם לא כל כך משנה, ההסתה והשנאה כל כך בוערת שאנשים רציונליים לא מעוותים בכח את מה שהם רואים בעיניים.

פורסם
לפני 22 דקות, yd b-4 כתב:

או ילדים פצועים.

נפצעו ילדים בהפגנות של החרדים? איך ילדים הגיעו לשם? ילדים היו בחסימות כבישים של קפלניסטים? מבין את הכיוון, כן?

לפני 23 דקות, yd b-4 כתב:

שוטר מורשה להשתמש באלימות בכדי לפנות מפגינים ולשמור על סדר, אבל לא מורשה לפרוק שנאה על מפגינים.

אני חוזר על עצמי לכיף ולנשמה: אתם מנגבים עם החוק הישראלי את התחת בערך בכל פעם כשצריך לנגב עם משהו את התחת. איזו רמה קיצונית של חוסר מודעות עצמית צריך כדי להסביר מה מותר או אסור לשוטרים? 

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 37 דקות, yd b-4 כתב:

הכח שהופעל היה נמוך עשרת מונים ומשום מה לא זכור לי הפשטה וקריעת בגדים המונית, או ילדים פצועים.

מה שאני שומע זה, אוי אוי אוי - התעללות בפשתן.

בקפלן זרקו רימונים על המפגינים.  הזורק זכה לקידום...

לא זכור לי ?   גזר משפר את הזכרון.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 22 דקות, יבגניפ כתב:

אני חוזר על עצמי לכיף ולנשמה: אתם מנגבים עם החוק הישראלי את התחת בערך בכל פעם כשצריך לנגב עם משהו את התחת. איזו רמה קיצונית של חוסר מודעות עצמית צריך כדי להסביר מה מותר או אסור לשוטרים? 

דרך אגב, יש עוד הבדל קטנטן בין הפגנות חרדים להפגנות בקפלן.

אם החרדים לא מרוצים משר המשטרה, הם תמיד יכולים לפטר אותו. כל מה שהם צריכים לעשות זה להצביע אי אמון.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 35 דקות, יבגניפ כתב:

נפצעו ילדים בהפגנות של החרדים? איך ילדים הגיעו לשם? ילדים היו בחסימות כבישים של קפלניסטים? מבין את הכיוון, כן?

לא היו ילדים בהפגנות וחסימות כבישים של קפלן?

שואל ברצינות

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 14 דקות, David32 כתב:

לא היו ילדים בהפגנות וחסימות כבישים של קפלן?

תבדיל בין ההפגנות שהיו מוסדרות ומאושרות לחסימות כבישים. לא השתתפתי בחסימת כבישים, אבל מהסרטונים שראיתי משם, לא זכורים לי ילדים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

עדויות לאלימות משטרתית בהפגנת קפלן

לא זכור לי......

תאכל תרד, שמיר, בצל עמבה, עד שתזכר..

לפני 12 דקות, פינדר כתב:

לא השתתפתי בחסימת כבישים, אבל מהסרטונים שראיתי משם, לא זכורים לי ילדים.

בהפגנה שארגן הימין הגיעו בהסעות מסודרות משפחות שלמות, פרקו בקפלן וטיילו גם באיילון, כולל עגלות תינוקות, ללא כל חשש.

עריכה אחרונה על ידי רוןS

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 17 דקות, רוןS כתב:

בהסעות

נכון. כולל הסעות של תיכונים וישיבות.

ובניגוד לקפלן, הסעות על חשבון המדינה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...