Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 38 דקות, יובל .מ. כתב:

אני בצד של ההיגיון.

אני גם. 

בגלל זה כמה דברים:

זה לא בינארי. זה לא או אסור לחסום כבישים - או מותר לשרוף את המדינה ולפרוץ לשופטים לבית. יש אמצע. וגם לא צריך לערבב את זה בדמגוגיה. רק לדוגמא: רצה הגורל ובליל גלנט המפורסם הייתי באיכילוב. היו מלא אנשים שהסתובבו בויצמן, נמיר, בגין בדרך להפגנות. מניח שגם היו חסימות. אנד יט, הצלחנו להגיע גם לבית החולים וגם בחזרה במונית. בלי יותר מדי בעיות.

אנשים שעוברים את הגבול וגולשים לאלימות - לא משנה אם זה פריצה לקהלת, חסימה של חברי כנסת עם הילדים שלהם, ירי של זיקוקים לחצר הבית של ביבי, פריצה לבתי שופטים - צריכים להענש. הבעיה היא גם לא רק ברף ענישה, אלא בזה שבצד של הימין על מלא אנשים כמו מרדכי דוד הם גיבורי תרבות. וזה עצוב לא רק כי זה ההפך מענישה על אלימות (ועוד כזו שמופנית כלפי אנשים כמעט אקראים כמו אלתרמן). אלא גם כי הרזומה של מדרכי דוד ריק מתוכן בכלל ומתרומה כלשהי למדינת ישראל בפרט. זה כבר אפילו לא אנשים שנויים במחלוקת, נניח, משני הצדדים. זה פשוט ערס בריון טיפוסי עם יותר מדי זמן פנוי לבלות בחדר כושר. וזהו. 

והנה עכשיו משהו שיעצבן אותך: אני לא חושב שלחרדים מגיע אותו היחס שמגיע לי או לך לביביסט הבודד מהשרשור פה, אם נצא להפגין. אני חושב שצריך להתייחס אליהם כמו לאריתראים בדרום ת"א. ואני לא חושב שמגיעות להם זכויות אזרחיות. ואני חושב שזה מופרך לנהל דיון מה מגיע להם כאזרחים, כשכל המהות שלהם היא להראות פעם אחר פעם אחר פעם איך הם מנגבים עם כל חובה אזרחית בסיסית את התחת, ועוד מתבכיינים בכל הזדמנות שיש, כאילו כל ניסיון להפעיל עליהם את החוק הוא מינימום קבר אחים ליד אושוויץ. ואם צריך, אני כרגיל מוכן לוותר על הפריוולגיה המאוד חשובה שאנשים כמו ידידי n3 פה ירו בי "ליברל" או כל דבר אחר שאין לו משמעות פרקטית, אם זה מה שצריך כדי שחרדים יפסיקו להרוס לי את המדינה. בכיף, עלי. קחו.

• אהבתי 5
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 5 שעות, 3n כתב:

מציע לך להתעדכן במושג דיקטטור , ניכר שאתה לא בדיוק מבין את המשמעות.

הפוסל במומו פוסל.  או שאתה מיתמם, צבוע, סתם לא מבין, או שלושתם.

-----

תומך  בהשתמטות ?

-----

שרשי הטרלול הופיעו רק לאחר שננקטו צעדים משפטיים נגד הנאשם האהוב.

עד אז מערכת המשפט לא הפריעה לו.

לפני 41 דקות, יובל .מ. כתב:

רוצה לחסום? תשיג אישור מהמשטרה.

באמת ?  זה לא הפך לארגון מוטה פוליטית נשלט ע" שר הבטל"א ?

אחרי הצבת אנשים מטעמו בגופי הביון והצבא, מה נשאר ?

רק מערכת המשפט עדיין לא סרה למרותו של הדיקטטור האהוב.

מלאך חבלה ?

אלוהים, זה נשמע כל כך עתיק.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 3 דקות, רוןS כתב:

הפוסל במומו פוסל.  או שאתה מיתמם, צבוע, סתם לא מבין, או שלושתם.

דִּיקְטָטוּרָה עברית: רוֹדָנוּת) היא שיטת ממשל של מדינה שההנהגה השולטת בה מחזיקה בסמכויות כמעט או לחלוטין בלתי־מוגבלות. ההנהגה מורכבת ממנהיג יחיד (דיקטטור, רודן) או קבוצה קטנה של מנהיגים החולשים על תחומי הפעילות של שלוש הרשויות – המחוקקת, המבצעת והשופטת.

דיקטטורות הן בלתי־דמוקרטיות. ריכוז הכוח בהן הוא סמכותני או טוטליטרי (לוֹפְתָנִי), ואופיו תלוי בגורמי ההנהגה ומניעיהם. הוא עשוי להיות נתון בידי דיקטטור יחיד, משטר חד-מפלגתי, משטר צבאי, וצורות נוספות של אוטוקרטיה (מֻחְלְטָנּות; שלטון יחיד) ואוליגרכיה (שלטון מעטים). דיקטטורה טוטליטרית שכמעט ואינה נתמכת על ידי אזרחיה היא סוג של עריצות.

פורסם
לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

עם יותר מדי זמן פנוי לבלות בחדר כושר

למה אתה מקנא? לא חייב לקנא, אפשר גם למצוא לך זמן להתאמן ולא להיות שחיף...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 5 דקות, 3n כתב:

ההנהגה מורכבת ממנהיג יחיד (דיקטטור, רודן) או קבוצה קטנה של מנהיגים החולשים על תחומי הפעילות של שלוש הרשויות – המחוקקת, המבצעת והשופטת.

ה- AI עובד כל כך מהר,

יכול להיות שאתה לא קורא את הציטוטים שלך ?

דיקטטור, מואה ?

• אהבתי 1

פורסם
לפני 16 דקות, 3n כתב:

דִּיקְטָטוּרָה עברית: רוֹדָנוּת) היא שיטת ממשל של מדינה שההנהגה השולטת בה מחזיקה בסמכויות כמעט או לחלוטין בלתי־מוגבלות. ההנהגה מורכבת ממנהיג יחיד (דיקטטור, רודן) או קבוצה קטנה של מנהיגים החולשים על תחומי הפעילות של שלוש הרשויות – המחוקקת, המבצעת והשופטת.

דיקטטורות הן בלתי־דמוקרטיות. ריכוז הכוח בהן הוא סמכותני או טוטליטרי (לוֹפְתָנִי), ואופיו תלוי בגורמי ההנהגה ומניעיהם. הוא עשוי להיות נתון בידי דיקטטור יחיד, משטר חד-מפלגתי, משטר צבאי, וצורות נוספות של אוטוקרטיה (מֻחְלְטָנּות; שלטון יחיד) ואוליגרכיה (שלטון מעטים). דיקטטורה טוטליטרית שכמעט ואינה נתמכת על ידי אזרחיה היא סוג של עריצות.

נו, אז הממשלה הופכת אותהו לדיקטטורה לפי ההגדרה שלך.

נשארה רק הרשות השופטת ובה הם נלחמים עכשיו בכל הכוח.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 15 דקות, Night Driver כתב:

נו, אז הממשלה הופכת אותהו לדיקטטורה לפי ההגדרה שלך.

נשארה רק הרשות השופטת ובה הם נלחמים עכשיו בכל הכוח.

ברור , אתה עושה גם הופעות ?

• רעיון גרוע 2
פורסם
לפני 3 דקות, 3n כתב:

ברור , אתה עושה גם הופעות ?

לא. ואתה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

"חיזבאללה פרסם גם תמונה של לשכת מפקד הבסיס, וחשף את פרטיו."

---

ובכנסת דנים על הסרת החסינות של ח"כ שחשף את פרטיו של בכיר בשב"כ.

דנים.

אז מי צריך את הזבאללה? יש לנו זבאללה משלנו.

פורסם

כל הצבועים פה כבר גינו את זה שתנועות הנוער של הסמול (הנוער העובד והלומד, המחנות העולים) הודיעו שלא ישלחו את החניכים שלהן לשירות צבאי מעבר לקו הירוק? ומה עם לעצור את המימון שלהן?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

השליח, הצדיק, הקדוש  "...נשכב על רכבו של אייל ברקוביץ".

ברקוביץ יזומן לחקירה...

פורסם
לפני 20 דקות, רוןS כתב:

השליח, הצדיק, הקדוש  "...נשכב על רכבו של אייל ברקוביץ".

ברקוביץ יזומן לחקירה...

כשהשלטון אנרכיסטי המשטרה שהיא שומרת השלטון צריכה לתת גב לפושעים אנרכיסטים שפועלים מטעמו.

פורסם

וואללה, איך לא חשבתי על זה.  :)

-----

אם בוחנים מי השליחים של ההנהגה הנבחרת,

הם קדושים אחד אחד.

פורסם
לפני 59 דקות, פינדר כתב:

כל הצבועים פה כבר גינו את זה שתנועות הנוער של הסמול (הנוער העובד והלומד, המחנות העולים) הודיעו שלא ישלחו את החניכים שלהן לשירות צבאי מעבר לקו הירוק? ומה עם לעצור את המימון שלהן?

מבטל לישיבות האלה את ההסכמים ומשבץ את כל המתגייסים שלהם ל3 שנים חיל חימוש.

@יבגניפלא מדלג על התגובה שלך, פשוט אין לי זמן להגיב לך כמו שצריך. אענה אחר כך.

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, יובל .מ. כתב:

ל3 שנים חיל חימוש

הלו.. עד פה…

חימוש זה גאווה, לא עונש.

ג.נ. 4 שנים חובה וקבע + מילואים עד גיל 40 חימושניק 

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...