Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 דקות, פינדר כתב:

אין להם מושג בכלל מה הרכב הוועדה ומי הרכיב אותה. ואיך ידעו, אם אין לזה זכר בידיעות?

בטח שיש להם, וזה פורסם. הבעיה באוכלוסייה שמבחינתה ההרכב המטורלל של הוועדה מקובל. וזו אוכלוסייה גדולה.

וגם הגיוני שהתקשורת לא תצא למסע לחימה דון קישוטי. הם לא רוצים לגמור כמו הארץ.

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 1 דקה, פריג'י כתב:

בטח שיש להם, וזה פורסם.

תתפלא כמה אנשים לא עוקבים אחרי כל הפרטים. מרפרפים בכותרות ושומעים קצת חדשות ברדיו תו״כ נסיעה. אם במקרה הם באוטו בשעה עגולה.

ועם עומס האירועים בארץ אני לא מאשים אותם.

שומעים בחדשות שועדת גרוניס (שם מכובד) אישרה את המינוי וזהו. מבחינתם מינוי לגיטימי.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

צריך לקרוא לה בתקשורת ועדת איינהורן ואז הציבור יתייחס אחרת.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 43 דקות, Night Driver כתב:

המדינה לא דורשת ממך שום ביטוח. מצידה שישרפו לך את העסק ותתמודד.

מכאן:

לפני שעתיים, ברווז כתב:

כל עסק שמחוייב להחזיק בביטוח ע"י המדינה כתנאי להפעלתו, צריך להיות מוגן ע"י חברות הביטוח

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 22 שעות, יובל .מ. כתב:

ואם החרדים ירוצו עם אייזנקוט, אתם חושבים שיהיה פה חוק גיוס אמיתי?

עכשיו גם י. גולן מצולם כשהוא אומר שהוא לא פסול קואליציה עם מפלגה חרדית. וגם מודה שלא יגייסו בבת אחת אלפי חרדים.

כמובן שמי שמפמפם את הסרטון הזה, זה ערוץ 14. כרגע הקו שלהם הוא: תראו גם הסמולנים בסוף יתנו לחרדים מה שהם רוצים, אז עדיף כבר להצביע ליכוד וכו׳.

אבל זו לא הנקודה שלי. אני רוצה לדבר על העתיד.

לעתיד ישראל יש 2 מסלולים לאבדון.

1. המסלול המהיר: לבחור שוב את הקואליציה הנוכחית. קואליציה שמבוססת על שחיתות חסרת בושה (הליכוד), משיחיות וגזענות (בנגביר&סמוטריץ׳), ואנטי ציונים שמחפשים רק לחלוב את קופת המדינה (החרדים).

2. המסלול האיטי: קואליצית גוש השינוי+חרדים. פחות שחיתות ויותר תוכניות ראליות לשיפור מצב ביטחון הפנים והחוץ ועוד. ובמקביל המשך תחזוקת אורח החיים החרדי, שמושך את המדינה לקרקעית. לאט אבל בטוח.

אני אישית, הייתי מעדיף מסלול שלישי, שדומה לקואליציה הקודמת. בלי חרדים ובתמיכת הערבים. בתקווה שהפעם יחיזקו יותר זמן מעמד ויצליחו לעשות שינוי לטווח ארוך. אבל לא נולדתי אתמול ואני מעריך שזה לא יקרה.

בקיצור, גם אם נצליח להעיף את הקואליציה הנוכחית, כנראה שנעלה על מסלול 2. ואם אני צריך להתנבא, בבחירות שאח״כ סיכוי גבוה שנחזור למסלול 1. כנראה שעד אז נתניהו כבר לא יהיה מועמד, אז אולי הימין/ליכוד יצליחו להקים משהו שמבוסס יותר על אידאלוגיה ופחות על שחיתות וסגידה למנהיג.

אני, פסימי מתמיד, עדיין פועל להשגת דרכונים אירופאיים לילדים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

עכשיו גם י. גולן מצולם כשהוא אומר שהוא לא פסול קואליציה עם מפלגה חרדית. וגם מודה שלא יגייסו בבת אחת אלפי חרדים.

כמובן שמי שמפמפם את הסרטון הזה, זה ערוץ 14. כרגע הקו שלהם הוא: תראו גם הסמולנים בסוף יתנו לחרדים מה שהם רוצים, אז עדיף כבר להצביע ליכוד וכו׳.

אבל זו לא הנקודה שלי. אני רוצה לדבר על העתיד.

לעתיד ישראל יש 2 מסלולים לאבדון.

1. המסלול המהיר: לבחור שוב את הקואליציה הנוכחית. קואליציה שמבוססת על שחיתות חסרת בושה (הליכוד), משיחיות וגזענות (בנגביר&סמוטריץ׳), ואנטי ציונים שמחפשים רק לחלוב את קופת המדינה (החרדים).

2. המסלול האיטי: קואליצית גוש השינוי+חרדים. פחות שחיתות ויותר תוכניות ראליות לשיפור מצב ביטחון הפנים והחוץ ועוד. ובמקביל המשך תחזוקת אורח החיים החרדי, שמושך את המדינה לקרקעית. לאט אבל בטוח.

אני אישית, הייתי מעדיף מסלול שלישי, שדומה לקואליציה הקודמת. בלי חרדים ובתמיכת הערבים. בתקווה שהפעם יחיזקו יותר זמן מעמד ויצליחו לעשות שינוי לטווח ארוך. אבל לא נולדתי אתמול ואני מעריך שזה לא יקרה.

בקיצור, גם אם נצליח להעיף את הקואליציה הנוכחית, כנראה שנעלה על מסלול 2. ואם אני צריך להתנבא, בבחירות שאח״כ סיכוי גבוה שנחזור למסלול 1. כנראה שעד אז נתניהו כבר לא יהיה מועמד, אז אולי הימין/ליכוד יצליחו להקים משהו שמבוסס יותר על אידאלוגיה ופחות על שחיתות וסגידה למנהיג.

אני, פסימי מתמיד, עדיין פועל להשגת דרכונים אירופאיים לילדים.

הבעיה שהמסלול השלישי שאתה חושב שהוא נכון הרבה חושבים (ובצדק. ע"ע שומר החומות) גם מוביל אותנו לאבדון.

בגלל זה למרות מה שאוהבים לפמפם בתקשורת הרבה ישראלים נגדו

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בנט פרסם לפני כמה דקות שלא יהיו אצלו פשרות בנושא הגיוס. 

זה אומר שהוא לא מוכן לשבת עם חרדים, כמו ליברמן?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, עדי-אל כתב:

הבעיה שהמסלול השלישי שאתה חושב שהוא נכון הרבה חושבים (ובצדק. ע"ע שומר החומות) גם מוביל אותנו לאבדון.

שומר חומות קרה בגלל שמנסור עבאס היה בקואליציה?

עריכה אחרונה על ידי flytomars
  • אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 דקות, עדי-אל כתב:

אל תשחק אותה טמבל

הסתמכות על מפלגות ערביות שהם אנטי ציוניות 

טוב, פה אנחנו חלוקים.

אני חושב שעד שהם לא ישולבו (אפילו בלי להכנס לממשלה, רק תמיכה בקואליציה) אז ברור שתקבל שומר חומות 2.

לא הגיוני ש20% מהמדינה יהיו בלי שום ייצוג ואתה תצפה שיאהבו אותך בלי תנאים, זו פנטזיה.

אגב, שילוב שלהם בקואליציה הכרחי גם כדי להשוות את החובות שלהם - לפחות שירות לאומי, דבר כזה לא תוכל לעשות בלי ייצוג שלהם בקואליציה.

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

אתה מסתכל על מה שלא צריך להסתכל

בוא ניקח כמה שתי משפטים

1. כל חוק הגיוס שמדברים עליו נגוע בפופליזים

2. לא יתגייסו מיד אלפי חרדים מחר בבוקר זה תהליך

הוא יודע שכל הדיבורים האלו על נגד ובעד החוק זה נטו אינטרסים פוליטים

פורסם
לפני 21 דקות, SlowRide כתב:

בנט פרסם לפני כמה דקות שלא יהיו אצלו פשרות בנושא הגיוס. 

אוקיי, ואתה מאמין כי?

לפני 56 דקות, פינדר כתב:

אני מניח שיש באירופה מקומות שלא נמצאים באותה רמת סכנה כמו ישראל.

נכון, ועדיין. לא חפה מבעיות ולא חפה מבעיות ותקיעות פוליטית 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 30 דקות, עדי-אל כתב:

אל תשחק אותה טמבל

הסתמכות על מפלגות ערביות שהם אנטי ציוניות 

שומר חומות כמו שאר הכשלונות והאסונות קרה אצל ביבי. עבאס פעל להרגעת הרוחות וגינה פגיעה בבתי  כנסת. הנציגים האנטי ציוניים שלךשלך לא גינו פגיעה במסגדים.

ולא לימדו אותך את ההבדל בין ציוני, לא ציוני ואנטי ציוני?

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...