Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב-1984 של אורוול עסקו הרבה בלשנות את העבר כדי שיתאים למסרים הנוכחיים של ההווה.
נראה שהליכוד (או לפחות מעריצי נתניהו) גם בעד הסיסמאות הידועות "מלחמה היא שלום" ו- "בערות היא כוח"

• אהבתי 2

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 6 שעות, yehuda-k כתב:

נתניהו72-היה טבח או לא.jpg

זה מעבר לאופייני לביביסטים - זו ההגדרה של ביביסטים.

מה שהבוס אומר, זה מה שהם חושבים, זו המציאות שהתרחשה גם אם בעיניים שלהם הם ראו אחרת -  כמו מחטים ליד מגנט.

בגלל זה אין טעם להתווכח עם ביביסט - זו קליפה ריקה עד שנוצק לתוכה תוכן כי ערוץ 14 או משהו כזה.

אני לא מצליח להבין איך אנשים מתגאים בזה.

• אהבתי 2
פורסם

מישהו כבר מוכן לנחש את התגובה הפבלובית של הליכוד או לשכת ראש הממשלה לראיון שישודר היום עם מחמוד עבאס? 

פורסם

1. שגם אחרי 100 שנה בקבר אי אפשר להאמין לערבים.

2. מנסור עבאס חבר לשמאל כדי להפיל ממשלת ימין נבחרת.

3. בנט הציע לו את ראשות הממשלה ברוטציה ושנשיא מועצת השורא ימונה לרב הראשי הערבי.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

התחילו לקפוץ לי בפיד ביביסטים רנודמליים עכשיו שמצדיקים את שינוי הגרסאות. הטענה המובילה היא שזה חשוב למורל ובכלל נצחנו, אז למה להתעסק בשטויות. אני שונא אותם, אוף. 

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

1. שגם אחרי 100 שנה בקבר אי אפשר להאמין לערבים.

2. מנסור עבאס חבר לשמאל כדי להפיל ממשלת ימין נבחרת.

3. בנט הציע לו את ראשות הממשלה ברוטציה ושנשיא מועצת השורא ימונה לרב הראשי הערבי.

על פי כל הסקרים מהחודשים האחרונים, לא ניתן להקים ממשלה ללא שיתוף פעולה עם המפלגות הערביות. ביבי כבר רץ אחרי מנסור עבאס עם לשון בחוץ, אם יהיה צורך ירוץ עוד פעם.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 13.2.2026 בשעה 16:52, mikyl כתב:

אני לא מבין על מה ההתפעלות. ראיתם את הראיון עם אלי פלדשטיין? זה בדיוק מה שהיה בראש מעייניו של ביבי מהשנייה הראשונה.

לא סומכים על מילה של בוגד

לפני 8 שעות, mikyl כתב:

על פי כל הסקרים מהחודשים האחרונים, לא ניתן להקים ממשלה ללא שיתוף פעולה עם המפלגות הערביות. ביבי כבר רץ אחרי מנסור עבאס עם לשון בחוץ, אם יהיה צורך ירוץ עוד פעם.

כמובן כי הקאטרים קנו את ביבי אז מה זה לקנות את עבאס?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 33 דקות, DareDevil כתב:

לא סומכים על מילה של בוגד

בוגד? בטוח?

"כואב לנו מאוד שהורסים את חייהם של אנשים צעירים בטענות סרק".
"אני מכיר את אלי פלדשטיין, הוא ציוני נלהב ופטריוט."

"אין שום סיכוי בעולם שהוא היה עושה משהו בכוונה תחילה כדי לפגוע בביטחון המדינה."

אתה לא מאמין לביבי?

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, mikyl כתב:

"אני מכיר את אלי פלדשטיין, הוא ציוני נלהב ופטריוט."

אתה לא מאמין לביבי?

איזה ביבי? זה שאמר את מה שכתבת או זה הבא אחריו שאמר שהוא לא מכיר בכלל את אלי פלדשטיין?

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעתיים, ברווז כתב:

איזה ביבי? זה שאמר את מה שכתבת או זה הבא אחריו שאמר שהוא לא מכיר בכלל את אלי פלדשטיין?

זה אותו ביבי. רק שלפעמים הוא פשוט "לא זוכר", ממש כמו בחקירות ובעדויות בבית משפט.

פורסם
לפני שעה, SurfHigh כתב:

נתקלתי במאמר הזה היום: https://telem.berl.org.il/14134/

אמנם ארוך קצת, אבל לדעתי חובת קריאה. 

לא מחדש לי הרבה. 

אני מדבר על חלקים מזה בעצמי כבר תקופה ארוכה- 

הספינים. התדירות והעוצמה שלהם. 

ההודעות הסותרות. 

זה שאני כבר בקושי מצליח לעקוב. 

הנרטיב מוכתב לנו מלמעלה ואני כבר לא מנסה לשנות אותו כי נגמר לי הכח (ראה הודעות קודמות שלי בסגנון של "למה לא מדברים על החטוף האחרון שנותר בעזה" כשזה היה רלוונטי, למשל).

איך כל פיפס ושטות (רמז. זה לא שטות. זה מכוון מטרה ומשיג אותה כי נרדמנו בשמירה) מקבל הדים מטורפים. 

אני בעצמי כבר חלק מהמכונת תעמולה- הרוע הטהור של "זה לא היה טבח", די מכריח אנשים להדהד מסר הפוך. זה מניע לפעולה. פעולה גורמת לכמה דברים שלא בהכרח טובים (מכירים את האימרה, גם פרסום שלילי זה פרסום? יש לזה הרבה השלכות פסיכולוגיות. כל התייחסות שלנו גורמת בהכרח לקבלה כלשהי של המסר השלילי, ברמה מסויימת- זה מורכב ואני לא פסיכולוג).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 21 שעות, יבגניפ כתב:

התחילו לקפוץ לי בפיד ביביסטים רנודמליים עכשיו שמצדיקים את שינוי הגרסאות. הטענה המובילה היא שזה חשוב למורל ובכלל נצחנו, אז למה להתעסק בשטויות. אני שונא אותם, אוף. 

המהירות, הדפוס, והנוכחות ברשתות שונות מראות שמדובר (אם כי לא בלעדית) במספר לא נורמלי של בוטים.
אם הליכוד היה משקיע בהסברה עשירית ממה שהוא משקיע במכונת הרעל, כולל היעילות הלוגיסטית, יש מצב לא רע שהפרופגנדה שלנו בעולם הייתה עובדת הרבה יותר טוב.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 4
  • תוכן חדש...