Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, Daniel.K כתב:

היום "הראיס" אמר "משק אוטרקי , כלכלה סגורה" זה כבר מפחיד מאוד וישפיע בצורה ישירה על מחיר של כל דבר ודבר במדינה .

וזה מה שהגברת חושבת על המצב :

מאי גולן אצבע משולשת.webp

כחלוצה בתחום הקנאביס הרפואי היא מסודרת, מה אכפת לה?

לפני 15 דקות, sperial כתב:

היתה בהתחלה הרבה תמיכה בישראל.אני לא יכול לשחזר כרגע מתי בדיוק התחילה המפולת, אבל המעבר די חד. אבל הקולטנים של ממשלתֶישראל פשות נותקו.

אגב, אין לי ספק שחלק מהעניין הוא השנאה בעולם לנתניהו באופן אישי, שנובעת מהשקרים האינסופיים שלו.

המפולת התחילה אחרי כמה חודשים מהאסון עוד לפני שבכלל היו תכניות להיכנס לעזה, בהובלת ההשפעה של קטאר על התקשורת ומוסדות אקדמיים במערב. ביבי צודק כשהוא מאשים אותם בזה, רק מה? הוא לא אומר כלום על איך הוא והממשלה המחורבנת שלו סיפקו להם את כל החומר, עזרו להם בכל דבר ולא נקפו אצבע להילחם בזה תוך כדי שהם מורחים את המלחמה לאינסוף ומאפשרים לאותה מדינה שמממנת את חמאס ושהורסת את השם הטוב של ישראל ומספקת מקלט לראשי חמאס - לתווך בעסקה בין ישראל לחמאס. אין אבסורד יותר גדול מזה. 

היו צריכים להכריז עליהם מלחמה ביום שהתחיל כל הדבר הזה. אבל כנראה אוריך הזה עשה עבודה טובה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • מצחיק 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

בדרך לכלכלה סגורה? הדולר מזנק בעקבות נאום נתניהו

נאום ראש הממשלה על מעבר אפשרי למשק אוטרקי והודאה בבידוד המדיני גרמו לירידות שערים בתל אביב, הגבירו את חששות המשקיעים מפגיעה בהשקעות הזרות והובילו לבריחה גוברת למטבע האמריקאי, שממשיך לטפס במסחר הרציף :

https://www.bizportal.co.il/general/news/article/20021620

:fadein:
פורסם

זהו גם הסכמי השלום בסכנה?

מלך ירדן דרש "תגובה מרתיעה", א-סיסי פנה לישראלים: "השלום בסכנה"

.thumb.jpg.08ef7637240e4f7718ba3e7dda42a822.jpg

גם הסכמי אברהם. בסכנה. האמירויות אסרו עלנו להציג בתערוכת  הנשק. בנובמבר.

איך שלום חנוך כתב. משיח לא בא ולא מטלפן.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

לירדן יש בעיה, הם תלויים בנו לאספקת מים, אם כי איני יודע באיזו מידה היום.

אבל כל העשירים מהמפרץ? יכולים לשים פס.

ואם האירופים מחרימים אותנו וגם לטראמפ יש מה לומר (הרי קטר קנתה גם את ארה״ב) נראה שנתניהו מכין סיבוב שלישי לתשעה באב.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 2 דקות, sperial כתב:

לירדן יש בעיה, הם תלויים בנו לאספקת מים, אם כי איני יודע באיזו מידה היום.

למרות שאני נוטה שלא לסמוך על שום מסמך של האו״ם, זה אולי חריג:

https://www.unicef.org/jordan/costs-water-crisis-jordan

לומר שלירדן יש בעיה עם מים זה ה-understatement של השנה ... אין להם מים והמצב מחמיר שם כל שנה, גם אם נמשיך לספק להם מים לפי הסכם השלום (50 מיליון מ״ק) ובטח אם נחזור לספק להם 100 מיליון מ״ק כפי שהסכמנו ב-2021 ... מעבר לכך, ירדן מזמן אפקטיבית מדינה פלסטינית וזאת בעיה קשה יותר, ולמרות הכל ה-בעיות שלנו הם מצרים וטורקיה - אני מניח שצריך למצוא דרכים לעזור לארדואן להיפגש באופן דיסקרטי עם הבתולות (אלו שבגן עדן, לא אלו שהוא ממילא פוגש באנקרה).

• רעיון טוב! 1

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם

עכשיו יציאה חדשה של נתניהו - מה שקרה לדרוזים בסוריה זה יותר מ-7/10.

ניסיון ברור לגמד אתֶהאסון, אבל גם מוכיח שהאיש לא מסוגל להפנים דבר.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, DareDevil כתב:

אני לא צוהל מהסיטואציה אבל בחייאת זוםזום, איך הגענו למצב הזה כשהיה לנו גב יותר חזק אחרי השביעי לאוקטובר?

קרו לנו עסקאות חטופים מה שנתן זמן יקר לחמאס.

וכמובן המוסר המזויף של חפים מפשע אבל זה לא חדש

לפני 3 שעות, yor2 כתב:

זהו גם הסכמי השלום בסכנה?

מלך ירדן דרש "תגובה מרתיעה", א-סיסי פנה לישראלים: "השלום בסכנה"

.thumb.jpg.08ef7637240e4f7718ba3e7dda42a822.jpg

גם הסכמי אברהם. בסכנה. האמירויות אסרו עלנו להציג בתערוכת  הנשק. בנובמבר.

איך שלום חנוך כתב. משיח לא בא ולא מטלפן.

תהיה רגוע. הסכמי השלום לצערי לא יבוטלו 

פורסם
לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

קרו לנו עסקאות חטופים מה שנתן זמן יקר לחמאס.

וכמובן המוסר המזויף של חפים מפשע אבל זה לא חדש

שכחת את הבג"ץ, היועמ"שית וקפלניסטים. 

פורסם (נערך)

המשק האוטרקי של ביבי, נראה לי נועד בשביל להבריח ישראלים עם הכסף שלהם ואז להתחיל לגבות מיסים על הוצאת כספים מישראל

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, עדי-אל כתב:

עסקאות חטופים מה שנתן זמן יקר לחמאס

למה אפשר לצפות כשהמתווך בעסקאות זה הספונסר של חמאס?

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה מאד תמים לחשוב שהמטרה של המתווך, שמספק בית לראשי חמאס כבר מ2012 ותומך בו כלכלית, זה להגיע לעסקה ולא למרוח את המלחמה כדי לאפשר לחמאס לשרוד ככח שולט בעזה.

אמנם ישראל בהנהגת ביבי היתה מטומטמת ותמכה בסידור הרקוב הזה, וכמובן שמריחת המלחמה עוזרת לביבי לשמור על השלטון, אבל אחרי שנתיים נפל אצל האידיוטים האלה האסימון שתכף לא יהיה מי שימשיך להילחם ולעבוד בשבילם ועוד שנה יש בחירות אז צריך לשנות כיוון.

אחרי כל מה שקרה צריך להיות ממש דביל כדי להמשיך לחשוב שיש סיכוי לסיים את המלחמה בהחזרת כל החטופים וכניעה של חמאס בתיווך קטארי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 16 שעות, SlowRide כתב:

אם התכוונת שחלק מהיהודים החסידים הם טפילים, פשוט תכתוב את זה.

אם כתבת "היהודים החסידיים", מה אתה מצפה שיבינו?

אז... אתה גם אומר לי איך להגיד מה שאני רוצה להגיד?

הטענה שלי פשוטה: מה שנשמע אנטישמי הוא לא בהכרח אנטישמי ולרוב מלווה בניסוח גרוע. 

עד עכשיו לא חרגתי מהכלל הזה בכל מה שכתבתי. זה נשמע אנטישמי בגלל הניסוח הגרוע, למרות שאלו טענות לגיטימיות מגובות בעובדות- שלא בהכרח הוזכרו בתוך המשפט. 

לפני 16 שעות, SlowRide כתב:

רוב האנשים מרגישים מותקפים כשאומרים דברים שלא נעים להם לשמוע ובמקום להתמודד עם הטענה צועקים הצילו אנטישמיות.

לגמרי. 

לפני 16 שעות, Night Driver כתב:

עוד מעט הוא יאשים את ההגירה המוסלמית לטורקיה, מיצריים והמפרציות.

הוא האשים גם את סין וכבר לא זוכר מי עוד. 

כולם אשמים חוץ ממנו, איכשהוא. להקיא.

הגיע הזמן ללחוץ על הניאגרה, כדי להוריד את הגוש של ה [בודק ברשימות] ימין המשיחי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 35 דקות, SlowRide כתב:

זה מאד תמים לחשוב שהמטרה של המתווך, שמספק בית לראשי חמאס כבר מ2012 ותומך בו כלכלית, זה להגיע לעסקה ולא למרוח את המלחמה כדי לאפשר לחמאס לשרוד ככח שולט בעזה.

אמנם ישראל בהנהגת ביבי היתה מטומטמת ותמכה בסידור הרקוב הזה, וכמובן שמריחת המלחמה עוזרת לביבי לשמור על השלטון, אבל אחרי שנתיים נפל אצל האידיוטים האלה האסימון שתכף לא יהיה מי שימשיך להילחם ולעבוד בשבילם ועוד שנה יש בחירות אז צריך לשנות כיוון.

אחרי כל מה שקרה צריך להיות ממש דביל כדי להמשיך לחשוב שיש סיכוי לסיים את המלחמה בהחזרת כל החטופים וכניעה של חמאס בתיווך קטארי.

שוב, לא רק שחתמנו על העסקאות, אלא גם בחרנו במתווך כשנתנו עדיפות לקטאר על פני מצרים. ולא יודע מה נפל אצל האידיוטים האלה, כשהחליטו להפציץ את קטאר דווקא בדיוק ברגע הזה.

• תוכן חדש...