Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, sperial כתב:

כל מנהיג עשה את הטעויות שלו, השאלה היא איך הן נראות בפרספקטיבה ארוכת טווח.

בעניין הנוכחי - בן גוריון שילם מחיר זול יחסית (300 תלמידים בשנה) תמורת הצטרפות הדתיים להקמת המדינה. 

בגין שחרר את החבל לחלוטין ויצר את הבסיס לסרבנות הנוכחית.

בכלל, בגין היה ראש ממשלה בעייתי ביותר. אבל לזכותו שהכיר בכשלון בלבנון ופרש. נתניהו משתמט מהכרה בכל כישלון שהוא.

השאלה אם תיקנו אחריו את הטעויות.

אחרי בגין היו פרס רבין שמיר שרון וגם ביבי.

וזה הסכם קואליציוני שאפשר לבטל אותו במחי קדנציה לא אוסלו לדוגמא שארה"ב גם חתומה עליו 

גם מלחמת לבנון הראשונה לא נפתחה כי הוא רצה להרחיב את גבולות ישראל...

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 14 דקות, יבגניפ כתב:

ויתנו לפרגמטים מאיתנו להסתדר לבד

ומי יממן את החגיגה...?

**

בשורה התחתונה: דיבורים כמו חול.

when push comes to shove עמי בוחר בבלבולי שכל על ״משילות״ ו״נצחון מוחלט״ על פני כל דבר אחר. ביבי ומקהלת הרעל מנגנים על החרדות של העם יפה מאוד. כמו קונצרט לחירשים - מאותגרי עור התוף נהנים מתנועות הידיים אבל המקשיב מהצד שומע בעיקר חריקות וזיופים.

יש את המשפט הזה על ויכוחים באינטרנט Never argue with a fool, he'll drag you down to his level and beat you with experience, מסתבר שזה תופס לא רק לקארספורום אלא גם לכלכלה הישראלית. החרדים והמשיחיים מושכים אתכם למטה תחת איצטלת הסוציאליזם ונותנים בראש הן בזירה הפוליטית והן בזירה הדמוגרפית שתתחזק את הראשונה שנים קדימה, כל הדרך לבולגריה/יוון/טורקיה. 

לצפות בצפרדעים מעודדות את השף זה מחזה שאני באמת ובתמים מאמין שיום אחד אספר עליו לילדיי - בתור שיעור לחיים על אינדוקטרינציה, חשיבה ביקורתית, ועד כמה קל לגנוב את הדעת כשנכנסים למנטליות כת / קב׳ כדורגל. 

• אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני שעה, yd b-4 כתב:

אתה מציג את זה כעובדות של 1000 שנים. כולה 75 שנה העולם מכיר בקיומה של מדינת ישראל.

כי מדינת ישראל אכן קיימת רק 75 שנה, הייתה הכרזה, הייתה מלחמה, שילמנו בהרבה דם ושמרנו (וגם הרחבנו) את השטח. אם היו כובשים אותנו, לא הייתה מדינת ישראל וסביר להניח שאף אחד לא היה מסתכסך עם הכובש הערבי כדי שיצא ויחזיר לנו את השטח לפי החלטת המדינות המאוחדות. 

הקשר שלנו למקום הוא היסטורי, עבורי אין שום אלמנט דתי בקשר שאני מרגיש למקום, מבחינתי זה לא שונה מזה שאני חוגג את ליל הסדר אני לא עושה את זה מהטעם הדתי אלא כעניין של פולקלור, סיפורו של העם השלי, לא שונה מזה שאני עצוב ביום השואה, קורא סיפורי ניצולים, נזכר ומבטיח לעצמי שלא עוד ובתכלס, יום השואה עבורי הוא הרבה יותר משמעותי בכל הקשור לזה שהעם היהודי צריך מדינה וצבא חזק לעומת כל סיפור תנכי כזה או אחר. 

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

עריכה: עדיין ממתין להתייחסות לגיוס בנות חרדיות שלא מצוות ללמוד תורה.

האמת שקצת קשה לי להסביר לך, במסגרת כזו. והאמת באסה כי אני מתרשם שאתה שואל כדי לנסות להבין. (גם אם לא להסכים)

גיוס נשים לצבא חמור פי מליארד מגברים. אפילו בציבור הדתי לאומי שצבא בשבילם זו המצווה החשובה ביותר בתורה, נשים (כמעט ו) לא מתגייסות.

פורסם
לפני 46 דקות, ch28566 כתב:

כי מדינת ישראל אכן קיימת רק 75 שנה, הייתה הכרזה, הייתה מלחמה, שילמנו בהרבה דם ושמרנו (וגם הרחבנו) את השטח. אם היו כובשים אותנו, לא הייתה מדינת ישראל וסביר להניח שאף אחד לא היה מסתכסך עם הכובש הערבי כדי שיצא ויחזיר לנו את השטח לפי החלטת המדינות המאוחדות. 

הקשר שלנו למקום הוא היסטורי, עבורי אין שום אלמנט דתי בקשר שאני מרגיש למקום, מבחינתי זה לא שונה מזה שאני חוגג את ליל הסדר אני לא עושה את זה מהטעם הדתי אלא כעניין של פולקלור, סיפורו של העם השלי, לא שונה מזה שאני עצוב ביום השואה, קורא סיפורי ניצולים, נזכר ומבטיח לעצמי שלא עוד ובתכלס, יום השואה עבורי הוא הרבה יותר משמעותי בכל הקשור לזה שהעם היהודי צריך מדינה וצבא חזק לעומת כל סיפור תנכי כזה או אחר.

תעשה מה שבראש שלך הכל טוב.

אבל היסטורית עזה שלנו בדיוק כמו ירושלים ות"א.

האם שווה לשפוך דם על זה?

לטעמי לא. אבל יכול להבין את אלו שכן.

פורסם
לפני 18 דקות, yd b-4 כתב:

האמת שקצת קשה לי להסביר לך, במסגרת כזו. והאמת באסה כי אני מתרשם שאתה שואל כדי לנסות להבין. (גם אם לא להסכים)

גיוס נשים לצבא חמור פי מליארד מגברים. אפילו בציבור הדתי לאומי שצבא בשבילם זו המצווה החשובה ביותר בתורה, נשים (כמעט ו) לא מתגייסות.

אני שואל באמת כי אני לא מבין.

הרי הטיעון נגד גיוס הוא לימוד תורה והדבר הזה לא חל על נשים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, yd b-4 כתב:

אני חי בארץ כן.  כבודו יכול להסביר לנו את הקשר?

נראה לי שאתה יחידי בארץ שלא יודע מה הקשר. או שעושה את עצמך. בהתאם להחלטת בג"ץ בנושא גיוס החרדים היועמ"שית  נתנה הוראה לא להעביר את הכסף למשתמטים. כדי לעקוב את ההוראה מנסים לחוקק חוק המשתמטים (המעונות). 

לפני שעתיים, yd b-4 כתב:

אז אתה חושב שאנחנו צריכים להחזיר את רמת הגולן לסורים?

רמת הגולן נכבשה במלחמת מגן ולא בגלל שבאיזה פנקס שלך רשום 2 גדות לירדן. לא יודע אם למדת היסטוריה מעבר לאותו פנקס, אבל ממליץ קצת לקרוא על שינוי גבולות באירופה אחרי WWII. 

לפני 4 דקות, yd b-4 כתב:

לפי איזה היסטוריה? של סמוטריץ'?

פורסם
לפני 22 שעות, David32 כתב:

לזרוק פה רעיונות או שלא צריך?

זורק רעיון - להשים טלטליות בגבול ירדן ולעשות שמירות. רעיון מטורף.

לבנות אשכרה מוצבים וכו'. 

לפני 8 שעות, yd b-4 כתב:

כור ההיתוך לא מתאים לחרדים נקודה.

הצבא לא שואל אותך..

לפני 8 שעות, yd b-4 כתב:

חיילים דתיים שעבורם גיוס היא חובה קדושה מלינים השכם וערב שהצבא לא סופר את צרכיהם.

הצבא יותר דתי מאשר חילוני אבל איך אפשר להתווכח ככה, פשוט שלח מישהו מהמשפחה שלך והוא יספר לך את כל האמת..

לפני 8 שעות, SlowRide כתב:

אה, סבבה. לא ידעתי שאפשר לוותר על חובות אזרחיות שלא מתאימות לי.

אני רוצה להתחיל עם לא לשלם מיסים, אפשר? איך זה בדיוק עובד? פשוט אומרים שזה לא מתאים לי?

לפני 8 שעות, David32 כתב:

צבא חינוך?

צבא מרפקים ותואבה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 59 דקות, yd b-4 כתב:

ומדוע היא לא של הרומאים? אולי הפרסים בכלל? הם היו כאן הרי יותר שנים מהיהודים ובדיוק כמונו גם הם כבשו את המקום הזה ממישהו אחר. המשפחה שלי חיה באנדלוסיה יותר שנים מאשר בישראל, מדוע היא לא שלי? אז הטיעון שלך הוא תאוקרטי, למרות שבתכלס מעולם לא הייתה מדינה יהודית של ממש בגבולות שהמשיחיים שואפים אליהם. 

פורסם
לפני 44 דקות, mikyl כתב:

נראה לי שאתה יחידי בארץ שלא יודע מה הקשר. או שעושה את עצמך. בהתאם להחלטת בג"ץ בנושא גיוס החרדים היועמ"שית  נתנה הוראה לא להעביר את הכסף למשתמטים. כדי לעקוב את ההוראה מנסים לחוקק חוק המשתמטים (המעונות)

כן רק שאין באמת קשר בין סבסוד מעונות שמטרתו המוצהרת עידוד נשים ליציאה לעבודה, לבין גיוס לצבא.

והראיה שהערבים למשל לא מתגייסים ואין שום מניעה הסבסוד.

ההקשר המשפטי שעליו רכבה היועצת הוא שהיה מעמד מוגדר תורתו אומנותו. וכיון שכעת הוא לא קיים עקב פקיעת חוק הגיוס אז אוטומטית כל מי שהיה מוגדר כזה לא זכאי.

אלא מה רוכבים על הרגש שלכם ועל התסכול מכך שלא משנה מה האופוזיציה לא מצליחה להוביל שום מהלך אפקטיבי.

ופתאום סבסוד מעונות. הפך להיות צ'ופר לחיילים.

זה מעולם לא היה כך, וגם לא יהיה כך.

ניצול ציני של המלחמה ותו לא.

• אהבתי 1
פורסם
Just now, yd b-4 כתב:

והראיה שהערבים למשל לא מתגייסים ואין שום מניעה הסבסוד.

באמת? זה משהו חדש?

יש הסדר לערבים שבו הגבר לומד איסלם כל היום וזה נחשב כאילו הוא עובד?

• מצחיק 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הלוואי והיה אפשר לתת את עזה לרומאים שיסתדרו עם החרא הזה הם. תכלס הם המציאו את המילה פלסטינה אז שיתמודדו. שג'ורג'יה מלוני תספח לה את עזה ותקים שם בתי חרושת לווספות וגבגול.

הפרסים אם לא שמת לב כבשו את עזה מרחוק באמצעות הבבונים המקומיים ובאותה דרך גם חלקים מלבנון.

לפני 24 דקות, ch28566 כתב:

ומדוע היא לא של הרומאים? אולי הפרסים בכלל

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 23 דקות, yd b-4 כתב:

ההקשר המשפטי שעליו רכבה היועצת הוא שהיה מעמד מוגדר תורתו אומנותו.

היא לא רוכבת על כלום, במדינת חוק כאשר יש פסק דין צריך לאכוף אותו וזה בדיוק מה שהיא דורשת לעשות, לקיים את פסיקת בית המשפט.

לא מעניין אותי אם חרדים יהיו עניים או לא, אם האישה רוצה לצאת לעבוד או לא, כל אדם אחראי לגורלו ולקיום שלו כל עוד הוא כשיר לעשות את זה, שכלית או פיזית, כאשר הוא לא כשיר המדינה מסייעת. יש בחברה החרדית שרוצים להיות עניים? שיהיו עניים ושהילדים שלהם יבלו בגנים לא חוקיים שגם מעלימים מס, אבל לאור זה שזה נעשה מבחירה, אדם כזה לא ראוי לקבל כל סיוע והטבות. עד לא מזמן סבלנו את זה מחוסר ברירה למרות שהיה ברור לכולם שכבר אי אפשר להמשיך את זה לעוד זמן רב כי אתם מקריסים כלכלית את המדינה, אז נתנו מעונות כדי שנשים חרדיות יצאו לעבודה כדי למצמצם את הנזק הכלכלי שהציבור החרדי יוצר, אבל עכשיו זה לא רק כסף אלא גם דם, וכאשר נשפך דם אתם עדיין לא מוכנים לשנות משהו אז לנו נמאס, נמאס מהכל, ואם אתה חושב שהתרגילים של ביבי ישפיעו, אתם לא מבינים בכלל מה יהיה כאן לאחר המלחמה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, yd b-4 כתב:

האם שווה לשפוך דם על זה?

זו אחת הבעיות, גם אם אני מסכים וגם אם לא, ישלחו אותי לשם במילואים.

קצת קשה להמשיך לשרת כשאתה מסכים עם פחות ופחות דברים.

• אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...