Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

כנראה רובם. הולנד קלטה בשנות ה-70 הרבה עובדים זרים מצפון אפריקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 69.6 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

5621

• יבגניפ

5363

• פינדר

4585

• Night Driver

3539

לפני 16 דקות, sperial כתב:

כנראה רובם. הולנד קלטה בשנות ה-70 הרבה עובדים זרים מצפון אפריקה.

וואלק תעזוב את הרפואה תלך להכין תירוצים לערוץ 12.

מי שהגיע בשנות ה70 היום הוא מבוסס ולא תומך טרור, דיי בוודאות.

בלי להיות שם מוכן להתערב שכולם הגיעו בשנים האחרונות, אולי חלקם אפילו במיוחד לזה.

עריכה:

אהה, וכמובן - מי שנקלט בשנות ה70 הגיע בצורה חוקית בשביל לעבוד, מי שהגיע בשנים האחרונות זה מסתננים.

וכמובן 2, אומנם מבחינתך כולם אותו דבר כאילו מדובר בביביסטים בארץ, אבל העצורים הם טורקים ואיראנים, 2 מדינות תומכות חמאס ולא, אף אחת מהן לא מצפון אפריקה. 

עריכה 2:

חירט ווילדרס, הימין הקיצוני שהפחידו אותנו ממנו מגנה את התוקפים וקורא לרשויות להגן על היהודים. הלוואי עוד 15 כמוהו באירופה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הייתי בונה על כך. קבוצות כאלה נוטות לחיות בגיטאות. הדבר היחיד שחסר להם זה איזה אונרא.

רוחב היד של ההולנדים היה מדהים. הדוגמה הפרטנית שהכרתי היתה בחילופי סטודנטים בשנות ה-80. לבית החולים הגיע איזה פועל מרוקאי שהגיע להולנד, עבד איזה חצי שנה או שנה, וקיבל זכויות סוציאליות שאפשרו לו לא רק להתקיים אלא גם לנסוע כל חצי שנה למרוקו, לתת למשפחה את הכסף ולחזור להולנד להתבטל ולקבל ביטוח לאומי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדוגמה היתה מרוקאי. העובדים הזרים מכל טוב.

בניגוד לצרפת, בלגיה, פורטוגל ובריטניה, להולנד לא היו מושבות באגן הים התיכון ואפריקה (דרא״פ סיפור שונה). היתה מושבה מוסלמית ענקית שהיא היום אינדונזיה. מהגרי העבודה בהולנד ממוצאים בדומה לאלה שבגרמניה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שאמרתי - תגיש קורות חיים לערוץ 12 על תקן "מחפש התירוצים". התקיפה הזאת לא קשורה למי שהגיע לפני 50 שנה להולנד, זה לא רלוונטי בעליל ולא היה צורך להזכיר את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 57 דקות, יובל .מ. כתב:

תירוצים

אתה כמובן צודק.

אבל מצחיק שזה מגיע ממך ומהמחנה שלך שתמיד מבקשים לראות "מה היה קודם" כשמתנחלים מכים אישה מבוגרת או רוצחים פלסטיני על אדמתו.

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 דקות, פינדר כתב:

אתה כמובן צודק.

אבל מצחיק שזה מגיע ממך ומהמחנה שלך שתמיד מבקשים לראות "מה היה קודם" כשמתנחלים מכים אישה מבוגרת או רוצחים פלסטיני על אדמתו.

כי בדרך כלל גם שם המתנחלים מקבלים מכות מאותו ערבי לפני.

• מצחיק 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

אחים שלנו מותקפים במדינה שלך, תצניע ישראליות אהה? 

? מה אני צריך לעשות? 

הנאצים הם אותם הנאצים בכל מקום בעולם. 

עייפתי מלתקן על השימוש במילה...

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

חירט ווילדרס, הימין הקיצוני שהפחידו אותנו ממנו מגנה את התוקפים וקורא לרשויות להגן על היהודים. הלוואי עוד 15 כמוהו באירופה.

דיבורים כמו חול....

נראה מה יעשה, במיוחד לאור זה שהוא לא ראש ממשלה ולא כלום.

יותר מזה, אם אתה חושב שהוא יעשה וזה שהוא נבחר משנה משהו - למה הוא לא דאג ליותר משטרות? הרי כשהם רוצים וכשמפגינים נגד הממשלה, הם יודעים לחלק מכות עם אלות לכול מי שבדרך. יש גם כלבים מאומנים היטב :).

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, David32 כתב:

עייפתי מלתקן על השימוש במילה

אז תתחיל להשתמש גם יאללה.

לפני 1 דקה, David32 כתב:

? מה אני צריך לעשות? 

אם מוסלמי ניגש אלייך ברחוב ושואל מאיפה אתה - תמציא משהו. חבל שתצטרך לרוץ כשחברים שלו ייצאו מהסמטה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחחח שוב אכלתי אותה.

אם מוסלמי שואל מאיפה אני - כול מקום שהוא לא ישראל.

אם אוקראיני - כול מקום שהוא לא רוסיה. 

• מצחיק 3

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות, David32 כתב:

אחחח שוב אכלתי אותה.

אם מוסלמי שואל מאיפה אני - כול מקום שהוא לא ישראל.

אם אוקראיני - כול מקום שהוא לא רוסיה. 

ממש DP.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Just now, garicho כתב:

תלישות דגלים פלסטינים של ישראלים

אהההה אני נוהג להוריד מדבקות from the river to the sea....

אגב, חברים, אתם מבינים שזה פשוט עוד משהו במימון של "הפלסטינאים" כן?

יש חלק עם סולידריות לפלסטין, אבל המדבקות שמיוצרות ומודבקות בגלים הן 100% מבצע של חמאס/חיזבאללה/איראן/רוסיה. אלה מדבקות אקסטרא איכותיות, משאירות עליך צבע כשאתה נלחם להוריד אותםן והן באות בגלים. אני בטוח שאף אחד לא הולך ומשקיע מכספו בשביל זה.

• אהבתי 1

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגלל זה לא מורידים אותם אלה מסתובבים עם ספריי ופשוט משחירים עם ספריי. עובד תוך 2 שניות ולא צריך להלחם. זה מה שעושים פה. גם יעיל נגד כל כתובות free gaza למיניהן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...