Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

חירט ווילדרס, הימין הקיצוני שהפחידו אותנו ממנו מגנה את התוקפים וקורא לרשויות להגן על היהודים. הלוואי עוד 15 כמוהו באירופה.

זה תמיד היה אופייני לימין הקיצוני באירופה, תמיכה בישראל והיום גם בפוטין. לא מתוך אהבה ליהודים או רוסים. בשנות ה-80 הכרתי באיטליה קולונל קרביניירי פשיסט מוצהר אבל גם תומך נלהב של ישראל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 69.6 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

5621

• יבגניפ

5363

• פינדר

4586

• Night Driver

3539

לפני 14 דקות, garicho כתב:

בגלל זה לא מורידים אותם אלה מסתובבים עם ספריי ופשוט משחירים עם ספריי

אני לא הולך לצאת לכול מקום עם ספריי, אני גם לא יוצא במיוחד בשביל זה, אבל אם יצא וקפץ לי לעין והציק לי באותו הרגע - זה יורד.

פה מדי פעם מדביקים על מדבקה אחרת.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

אי אפשר כבר לערוך - לפי משטרת הולנד נעצרו 65 מחבלים ממוצא טורקי ואיראני במתקפה המאורגנת על יהודים, איזה מזל שערוץ 12 קבע שזה בגלל דגל שנתלש..

IMG_20241108_051128_432.jpg

ראיתי את הדיווח של n12, ראיתי סרטון של תלישת דגל במקום אחר. אין בדיווח אף מילה הקושרת בין התלישה לתקיפות. מה ערוץ 12 קבע?  זו רק הפרשנות שלך. הם העבירו דיווח נטו. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 24 דקות, avngas כתב:

מה ערוץ 12 קבע?  זו רק הפרשנות שלך. הם העבירו דיווח נטו.

תקרא טוייטים של ינון מגל וחבר מרעיו מערוץ 14 על דיווחים עיתונאיים פשוטים כאלה של עיתונאים אחרים. אותו הדבר. ואז ערוץ 12 תרעלה, ערוץ 12 שלילי וכדומה. וזה נקלט בראש של אנשים. עיתונאות לשיטתם זה לדווח רק על חלק מהתמונה, ולא על כולה.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישראל העבירה אזערה. להולנד.

האזהרה של משרד התפוצות לפני הפרעות באמסטרדם: "רמת סיכון גבוהה מאוד"

לפי המשרד, ישראל העבירה להולנד התרעה מפני הפגנה פרו-פלסטינית שתוכננה בסמוך למשחק של מכבי תל אביב נגד אייאקס - אך לא נראה שההיערכות הייתה בהתאם, וגם האוהדים הישראלים לא עודכנו בכך. המל"ל ומשרד החוץ: ניתן לצאת מהמלון לנמל התעופה, יש להצניע סממנים יהודיים ולהוריד את יישומון פיקוד העורף. צה"ל ביטל את משלחת החילוץ, אל על תוציא טיסות ללא עלות - גם בשבת.

יש לנו 8200. אז אחשב תהיה יחידה 8300?  איזו אמלצה. ממלחמת יום הכיפורים.

בזה הם עסוקים.

https://www.calcalist.co.il/local_news/article/bypihiqb1e?utm_source=calcalist.co.il&utm_medium=Share&utm_campaign=Mail&utm_content=Article Main Image

פגיעה בעצמאות גופי המודיעין? הצעת חוק מציעה להקים מחלקת מודיעין חלופית

ח"כים מהליכוד ומעוצמה יהודית מציעים להקים מחלקת מודיעין חלופית שתוכל להתערב בהערכות הגופים הקיימים על פי הפצעת החוק, עדת השרים לביטחון לאומי לא תוכל לקבל החלטה בלא שתקבל חוות דעת מראש המחלקה.

• מבאס 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 26 דקות, mcaspi כתב:

תקרא טוייטים של ינון מגל וחבר מרעיו מערוץ 14 על דיווחים עיתונאיים פשוטים כאלה של עיתונאים אחרים. אותו הדבר. ואז ערוץ 12 תרעלה, ערוץ 12 שלילי וכדומה. וזה נקלט בראש של אנשים. עיתונאות לשיטתם זה לדווח רק על חלק מהתמונה, ולא על כולה.

די כבר להיות יפי נפש, האירוע הזה תוכנן מראש, אותי אפילו בהכוונה איראנית.

גם אם אוהדי מכבי היו הולכים עם שלטים של פלסטלינה חינם היו דורסים אותם. זה לא פרעות ולא קשור לשום דגל פלסטלינה.

ערוץ 12 מדבר שטויות שאחרי זה מדברים עליהם בעולם פעם אחר פעם, רק כדי להגיד "אנחנו אובייקטיבים".

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

ערוץ 12 מדבר שטויות שאחרי זה מדברים עליהם בעולם פעם אחר פעם, רק כדי להגיד "אנחנו אובייקטיבים".

דוגמאות בבקשה. על עיתון "הארץ" הייתי מאמין לך.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

גם אם אוהדי מכבי היו הולכים עם שלטים של פלסטלינה חינם היו דורסים אותם.

יש סרטון של דריסה? או שזה לגבי ה"חיכו לנו עם אופנועים"

כי האופנועים זה כנראה טוסטוסים, שהם כלי תחבורה רגיל...

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 דקות, David32 כתב:

יש סרטון של דריסה? או שזה לגבי ה"חיכו לנו עם אופנועים"

כי האופנועים זה כנראה טוסטוסים, שהם כלי תחבורה רגיל...

לפני 16 דקות, mcaspi כתב:

דוגמאות בבקשה. על עיתון "הארץ" הייתי מאמין לך.

אין לי כוח לחפש עכשיו ידיעות מפעם, אני גם לא יותם זמרי או עמית סגל עם מאגר לינקים, אבל התגובה הזאת מעידה על חוסר הבנה של מלחמה ב2024.

הפלשתינאים בונים נרטיב לפי שקרים שלהם או אמירות שלנו בתקשורת. כבר עכשיו מריצים שכל האירוע קרה בגלל הדגלים, או לחילופין שכולם שם היו חיילים כי פירסמו שהעבירו אזהרה לחייל מגב אחד. זה קרה כבר כמה פעמים.

אגב, ברשותכם, בואו נשבור את הנרטיב של "זה בגלל שהורידו דגל!!":

בסרטון אפשר לראות יהודי שנזרק לנהר ולא שיחררו אותו עד שצעק פלסטלינה חינם. 

כמו שאתם יכולים לראות זה עלה בטלגרם אתמול בצהריים, כלומר אין פה שום קשר למה שאוהדי מכבי עשו. ויש כמה סרטונים, לא אירוע בודד.

זאת מתקפה מתואמת, נקודה.

Screenshot_2024-11-08-11-31-51-567_org.telegram.messenger.jpg

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עשו מזה פסטיבל בליגה אחרת. לא ממעיט בחשיבות, אבל עפו עם זה רחוק…

טיסות חילוץ???? זה בהולנד, לא במדינה שעברה הפיכה איסלאמית בזמן משחק כדורגל. מאמין שיש להם את היכולת לנהל את זה.

אחרי ה-7 לאוקטובר כול הממשלה כאן נעלמה ושום דבר לא תיפקד, אבל כמובן שכשנוח להם אז טיסות חילוץ, חמל, חפק, סירים חמים עם קוסקוס…

• אהבתי 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אין לי כוח לחפש עכשיו ידיעות מפעם, אני גם לא יותם זמרי או עמית סגל עם מאגר לינקים, אבל התגובה הזאת מעידה על חוסר הבנה של מלחמה ב2024.

ברור. גם חדשות 12 לא יודעים תקשורת, ולכן הרייטינג שלהם כל כך "נמוך". בקיצור, פעם הבאה אל תהיה כמו עוד צופה הדוק של ערוץ 14, ותזרוק סתם דברים שהערוץ מזריק לצופים שלו. תוכיח דברים. כי בדוגמה שהבאת ערוץ 12 לא קבע שום דבר, אלא הביא פשוט דיווח עיתונאי.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 23 דקות, Giant_TA כתב:

עשו מזה פסטיבל בליגה אחרת. לא ממעיט בחשיבות, אבל עפו עם זה רחוק…

טיסות חילוץ???? זה בהולנד, לא במדינה שעברה הפיכה איסלאמית בזמן משחק כדורגל. מאמין שיש להם את היכולת לנהל את זה.

אחרי ה-7 לאוקטובר כול הממשלה כאן נעלמה ושום דבר לא תיפקד, אבל כמובן שכשנוח להם אז טיסות חילוץ, חמל, חפק, סירים חמים עם קוסקוס…

מסכים. כל אחד נהיה גיבור, במקום שיהיו אחראים שיתקשרו לכוחות הביטחון בהולנד ויבקשו את הסיוע.

בסוף גם המטוס חילוץ בכלל בוטל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ועוד משהו.

את שגרירות ישראל בהולנד חנקו כבר מזמן, לרמה משפילה. לא מאשים רק את ביבי גם לפיד ובנט לא עשו כלום.

אם הייתם ב 7 שנים האחרונות בקבוצות "ישראלים בהולנד\בלגיה\גרמניה" הייתם שומעים עשרות אם לא מאות תלונות על זה שהשגרירויות לא עובדות, אי אפשר לחדש דרכונים, אי אפשר לרשום ילדים שנולדו לך ועוד ועוד.

אולי אם הייתה שגרירות מתפקדת, ושרי חוץ מתפקדים, וקצת יותר יחסים בינלאומיים - אולי אז היה אפשר למנוע או להקטין את הנעשה. אבל לא. כי זה לא מעניין ולא עיניין אף אחד.

• אהבתי 4

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ייבוש משרד החוץ היה מדיניות מובהקת של נתניהו, אני מניח שבמסגרת טיפוח מי שלא מסוגל לאיים עליו.

לפיד היה שר חוץ פעיל מאוד - אבל רק שנה, ועוד בתקופת הקורונה. ואז נתניהו שב לסורו.

• אהבתי 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 דקות, David32 כתב:

שהשגרירויות לא עובדות, אי אפשר לחדש דרכונים, אי אפשר לרשום ילדים שנולדו לך ועוד ועוד.

כל שגרירויות ישראל בעולם לא נתנו שירותים קונסולריים בעקבות מחאה של עובדי משרד החוץ על תנאי העסקתם או שיט אחר כזה.. זו היתה מחאה יחסית ארוכה שהתחילה אם אני לא טועה (וספיראל יבדוק ויתקן) בתקופת ממשלת בנט-לפיד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...