Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, Gosser1860 כתב:

באמת שאני לא מבין אם גולדקנופף מסתבלט או לא 🫠

הוא לא. מדובר בפרזיט חרדי קיצוני, חסר את היכולת להבין את הפער בינו לבין החברה הישראלית, שצריכה למממן את הכת שלו ולהגן עליה. גם סמוטריץ' לא רחוק מזה, ונראה לי שהוא באמת מאמין שכל מי שמבקר אותו או את הממשלה שהוא חבר בה מונע ע"י אנטישמיות ושנאת ישראל.

האנשים האלו חיים בימי הביניים על מלא, ללא שום רצון או יכולת לצאת משם. ולצערי הם חטפו את מדינת ישראל, יחד עם חבריהם ממה שפעם היה מפלגת ימין ליברלית. ועוד יותר לצערי, הממשלה המטורללת הזו לא קרובה ללפול, בגלל האקס רמטכלים שלא יתנו לזה יד - כאילו יש תכלית או מטרה אמיתית למשהו שנעשה עכשיו.

• אהבתי 5
  • משעמם 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 1 דקה, נקודה טובה כתב:

לא בריא לפתוח ככה את הבוקר יבגני

חבל, הלב לא יכול לספוג הכל לנצח. נסה להתנתק מזה, לפחות על הבוקר.

באהבה.

אני רק אשמח לדעת איפה הוא לא מדייק בנוגע לגולדקנופף.

• אהבתי 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 14 דקות, נקודה טובה כתב:

באהבה.

שמע, ללב יהיה הרבה יותר קל לספוג את זה אם כולם היו נושאים בנטל.

אם היו מחוקקים חוק שאומר שכל מי שלא מתגייס לצבא צריך לשלם פי 2 מיסים, היית אומר סבבה? לא, נכון? אז אותו דבר, כשדורשים רק ממי שמתגייס להתגייס יותר וממי שלא לא דורשים כלום, זה רע. הפוליטיקאים החרדים פועלים במרץ שהציבור החילוני והמסורתי ישנאו את הציבור החרדי.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, נקודה טובה כתב:

באהבה.

נסה לעבוד לפרנסתך ולהביא ילדים שאתה יכול לכלכל, בלי לדחוף את היד לכיס שלי. נסה ללמוד או לעשוץ משהו שיש לו ערך. ואם בריאות מעניינת אותך - נסה להמליץ לחבריך לכת לשים קצת מים בכוס פלסטיק עם הקריסטל שלהם. חבל. קטיעת רגליים זה לא כיף. ואת הסרקזם שלך שמור לרבה הדמנטי האהוב עליך. 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, נקודה טובה כתב:

נכון.

גם התקף לב לא.

אל תדאג. לפחות אני יכול לממן לעצמי את הטיפול, בלי לגנוב מאחרים.

וזה יפה שאתם מנסים לנהל איתו דיאלוג, ובכלל, נחמד שהוא מגיב פה ואפשר להבין את הלך הרוח אצל אוכלי חינם האנטי ציונים. רק ניתוק מוחלט שלהם מהכיס של כולנו, ברמה שירעבו ללחם, יביא פה לשינוי.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)
לפני שעה, נקודה טובה כתב:

באהבה.

קל לדבר שגם כשהקל קורס, השקלים ממשיכים להגיע מהפרה החולבת. חבוב, לנו אין את הלוקסוס הזה.

נבחרי הציבור שלך ואלו שנמצאים סמוך אליהם מבחינת בריתות כרגע סיימו לחרב את הבטחון של תושבי ישראל, ועובדים מאוד, מאוד קשה על לחרב את החוסן הכלכלי של מדינת ישראל (ועל הדרך, המורל של כל עובד ממוצע המשלם מיסים)

אשמח אם תרים אליהם טלפון ותזכיר להם שבזמן שעושקים וחומדים את המיסים שלנו, יהיה לפחות מנומס להוריד את האף קצת. ויהיה עוד יותר נחמד אם לא יהרסו לנו את היכולת להפיק את המשכורות מהן המיסים משולמים. אין יותר "לנסר את הענף עליו אתה יושב" מזה.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 1
פורסם

זה מדהים שהיהירות עדיין קיימת. זה משהו ב-DNA שלהם. 

ככה התחנכתם? זה מה שמלמדים אתכם בחיידר?

בא לי להקיא כבר ממכם, רואה אתכם ברחוב וכבר מסיט מבט, אתם דוחים אותי. 

ומנגד, יש לי חבר חרדי שעובד, גם טייס ססנה, אחלה בן אדם. אוהב אותו.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני 10 שעות, Gosser1860 כתב:

באמת שאני לא מבין אם גולדקנופף מסתבלט או לא

מה רע לו בחיים? כמו רבים במפלגות החרדיות הוא מחזיק רשת חינוך עצומה, המימון הוא מהמדינה, אין פיקוח, וככה הופכים למיליונרים מכסף ציבורי. 

• רעיון טוב! 2
פורסם

400 מיליון נתפסו בעזה ורוצים להעביר לפת"ח.

אין כמו להעביר מארגון טרור אחד לשני.

לא מבין איך הצלחנו לשרוד עד כה במדינה הזו

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני כן חושב שהוא מסתלבט. בן אדם עם כזאת כמות דירות, קומבינות, וכסף הוא לא לגמרי עיוור, הוא משחק את המשחק.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

לא בטוח שהוא מסתלבט!

הוא נולד לתוך זה וירש מהמשפחה את מעמד המלוכה.

כמו שאר הסולטנים בהיסטוריה, מבחינתו זאת המציאות - מיקומו בראש עדת שבויים הוא טבעי כמו פריחה ושלכת.

ובדיוק כמו ביבי - זה לא רק כסף. זאת שליטה.

בחזרה לוואגנר ושייקספיר...

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...