Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מסכים

חלק גדול מההצדקה הבינלאומית לפעולה היא הילדים והאמאות, זה מושך תשומת לב ומעורר רגש מיוחד.

אמנם לא אוהבים כאן את המפלגה של בן גביר אבל פיסקאות 1+4 מסכמות היטב את מה שאני חושב 

Screenshot_2023-11-22-07-21-50-471_com.google.android.youtube.jpg

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

בדיוק.

ברגע שתחזיר את הנשים והילדים אין לנו יותר לגטימציה להלחם בעיניי העולם.

עסקאות חילופי שבויים עושים בסוף המלחמה

לא באמצע. 

נכון לכרגע, מטרת המלחמה הבסיסית ביותר "מיטוט שלטון חמאס" אפילו לא קרוב לביצוע.

והלוואי שאתבדה, וזה יתנהל בצורה אחרת.

.

פורסם (נערך)

העולם ישתעמם מעזה.. כבר עכשיו יש פחות ופחות דיווחים על הפגנות ענק. הספרדי/צרפתי/בריטי לא ימשיך לצאת יום יום להפגין בשבילם.

נתקלתי בסרטון של אוהד חמוד שמדבר על "זעם שיש לו על חמאס" ושחייב להשמיד אותם..

מצחיק שזה מגיע ממישהו שאחרי פיגועים היה רץ לדברר את המשפחה שלו כדי להראות שאבא של המחבל איש מסכן וכשבן גביר אמר דברים כאלה הוא וחברים שלו בערוץ 12 אמרו עליו שהוא גזען.

לפני 3 דקות, om2 כתב:

עסקאות חילופי שבויים עושים בסוף המלחמה

חיילים? כן.

תינוקות וילדים? תביא לי אותם עכשיו. 

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 48 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל אי אפשר לסכם מלחמה באמצע. 

גם בוא, אם כל יום הפוגה זה 10 חטופים, כמה זמן זה יכול להימשך? במקסימום 24 יום, מתוך זה החטופים הזרים שלא נכללים בעסקה, וגופות חיילים שהם מסרבים לדבר עליהם כרגע. תוך שבוע וחצי גג אתה ממשיך בלחימה.

שמע, אני אישית לא אופטימי במיוחד בנושא זה של המשך הלחימה. הלוואי שאתה צודק ואני טועה במחשבות שלי. בסוף כמובן זה הכל דיבורים שלנו והמציאות היא זו שתאמר את המילה האחרונה. 

פורסם
לפני 15 שעות, yd b-4 כתב:

דרישה לקצץ בשכר מורים חרדים זו היטפלות מיותרת.

נקודה!

אם לדעתכם צריך לקצץ בתקציב החינוך בשביל המלחמה, תפדאל אבל קיצוץ לכל המורים.

אתה לא מבין וכנראה שאתה לא רוצה להבין.

זה המעונות ילדים של גולדקנופר שוב רק בישראל 2024.

זה שוחד פוליטי שנסגר בין הימין הסמטהרורי לחרדים.

אז נותנים כסף לעמותות. מי יודע כמה הם משלמים למורים? זה לא כתוב בשום מקום. מי יפקח על זה? כמה מורים רשומים? כמה מורים עובדים גם פה ןגם שם?

לדעתי חלק מהבלגן הזה בכלל קשור לנושא הלבנת הכספים של המגזר החרדי.

לא אופתע אם יש "מורים" שרשומים ומעולם לא היו בבית הספר.

שים לב -  וועדי עובדים הם רק הכוח הפוליטי של המורים אבל הם לא אלו שמחלקים את המשכורות.

זה תוספת לארגוני פרטיים, עמותות אולי, שאמורה ללכת לעובדים שלהם.

אבל תלוש השכר לא שקוף !!!

אז מה ביקשו מהם? לוודח כמה מורים מועסקים. וסכומים וכו וכו. הכל מלא חורים. אפילו די ויתרו על הבקרה של הלימודים עצמם. אין באמת ליבה אמיתית !

שאלה - חרדי ממוצע יכול להתחקות היום אחרי חישוב הימים, זמני שקיעה וכו וכו שעשו לפני מאות בשנים? לנווט כמו מספיק ימאים (היה פיראט שהיה רב!!)? להילחם? אתם מכשילים את עצמכם ואת עם ישראל. איך התדרדרתם ככה? אנשים חכמים שלא ממצים 2% מהפוטנציאל שלהם.

לגבי עמותות, זה שגוף הוא עמותה, לא אומר שהוא מתנהל נכון. לא חסרות עמותות מכל המינים והסוגים, נוסעים ברכבי ליסינג מפוארים שמגולמים לחלוטין עי העמותה, מעסיקים קרובים, משלמים גרושים לעובדים בשטח. מעלימים כספים במקרה הרע.

זה כמו שיתנו תוספות למעסיק על חיילים משוחררים נניח, אבל יעבירו כסף למעסיק על סמך דיווח חלקי ומלא חורים, ויסמכו עליו שהכסף יעבור הלאה.

או נניח לעובדים זרים שרוצים לעודד אותם להגיע לארץ לכל מיני ענפים. למרות שפה יש לך יותר פיקוח.

הנסיון מראה שכולם גונבים בר' גלי, גונבים בשקט או מוצאים שימושים אפורים נוספים לכסף הזה ברגע שאין פיקוח ויש הזדמנות.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הספדתם את כל המפעל הציוני בגלל עסקת שבויים שלא יודעים עדיין איך היא תתפתח.

שיחררו הרבה אנשי מילואים כנראה כי ציפו להתנגדות גדולה יותר בעזה. אתמול חיסלו שם 120 מחבלים תוך כדי דיבורים על העסקה.

בצפון יש 100 אלף חיילים על הגבול והלחימה שם עלתה מדרגה. רק אתמול הורידו שם 8 מחבלים והרבה נזק.

בשטחים כל יום עוצרים ומחסלים אנשי חמאס חדשים, מפרקים רחובות בג'נין ובשכם.

אני לא חושב שאחרי כל ההבטחות הגדולות יש לביבי אפשרות להפוך את זה לעוד סבב. הוכרזה מלחמה. זה מזמן כבר לא כמה רקטות על בתים בפריפריה שאפשר למרוח 15 שנה והוא יודע את זה. 

הוא יודע שזה הסוף שלו. המלחמה תסתיים והמחאה הציבורית והחקירות יתחילו. ככל שהמלחמה תימרח התמיכה שלו בציבור תמשיך להצטמצם. עדיף לו להחקר אחרי ניצחון ולא אחרי מריחת המלחמה עד הבחירות שבהן יודח.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תפסיקו כבר להתעסק בביבי בחיי אני מרגיש כאילו זה איזה שרשור פוליטי לאחר בחירות! אולי תשנו כותרת וזהו?!

הא רגע

פורסם

אתה ואני, וכל מי שיש עיניים בראשו ושכל בקודקודו רשמנו את המחדל הזה עליו.
הצרה היא שהוא מסוגל להפתיע בכל רגע ולא לרשום את המחדל הזה עליו, ויותר גרוע- כת מעריציו עלולה לא להבין שזה עליו, ולרוץ אחריו באש ובמים כמו חבורה של עכברים אחרי חלילן.
ימים יגידו 

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

@יובל .מ. אתה נותן יותר מידי קרדיט לגוש שלו.

גם עכשיו בסקרים האחרונים המפלגה שלו אחת מ3 הגדולות.

ביום של סוף המלחמה הוא יניע את מכונת התעמולה שלו והכל יחזור לקדמותו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אין לו גוש יותר, הוא נשאר רק עם ציבור הביביסטים שטופי המח שאי אפשר להציל אבל הם לא מספיקים בשביל ממשלה. כמעט כל השרים שהוא מינה מהליכוד הם חבורת חסרי תועלת שלא מסוגלים לעשות כלום מכח עצמם.

כל מי שרוצה להישאר בפוליטיקה הישראלית יברח ממנו כמו מאש כי הכישלון מדבק ואחרי כזה כישלון קטסטרופלי אין דרך בעולם להפיג את הסירחון. אמנם אין יותר מדי מה לסמוך על סקרים של עיתונים אבל זה הגוש שלו הצטמצם ל48 מנדטים, כולל החרדים בנגביר וסמורטיץ, מצביע על מגמה חדשה בדעת הקהל.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אז למה כל הכנופייה עדיין עם הלשון עמוק בתוך הישבן שלו?
כי הם מפחדים לאבד את הכיסא?
וביום שאחרי המלחמה הם יפסיקו עם זה או ימשיכו? מה אתה חושב?

אני אישית לא יודע... הכנופייה המאוסה הזאת מסוגלת להכל, חברי הכת שלו מסוגלים להכל וגם הוא לצערינו מסוגל להכל.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, עדי-אל כתב:

לא מסכים

חלק גדול מההצדקה הבינלאומית לפעולה היא הילדים והאמאות, זה מושך תשומת לב ומעורר רגש מיוחד.

אמנם לא אוהבים כאן את המפלגה של בן גביר אבל פיסקאות 1+4 מסכמות היטב את מה שאני חושב 

בלי קשר לאם אני מסכים או לא עם העסקה המניפסט הזה שהם כתבו נראה קצת כמו "חיים בלה לה לנד".
נו בחייך "הדרישה שלנו עסקה שתשחרר את כולם בלי לפגוע בחיסול חמאס..."
טוב שלא ביקשו שסינוואר יוביל את החטופים לג'יפ צה"לי ומשם ימשיך איתם לישראל.
זה באמת עבד עליך הבליל שטויות הזה? מה אנשים עדיין קונים את הבליל שטויות של הישות שנקראת "עוצמה יהודית"?

לגבי הצדקה בינלאומית לא מבין באיזה סרט אתה חי, אין לנו הצדקה בינלאומית מזמן, בערך מהיום ה-3 למלחמה.
אם המדינה הזו לא תשכיל לסיים את כיבוש עזה ולחסל את שלטון חמאס ולא משנה מה יגידו בעולם אפשר לקפל. צריך בשביל זה לעמוד בלחץ.

שוב לא אומר אם אני מסכים עם העסקה או לא, אולי אם פתיחה של חזית בדרום עזה היינו מגיעים לעסקה טובה יותר. מה שבטוח שלא היינו משחררים את כולם במכה. החיילים לא יצאו משם בשום עסקה במהלך המבצע שכח מזה.
הם יצאו משם חיים/מתים כשתכבוש את עזה כולה.
להמר על חיילים זה דבר אחד. להמר על נשים וילדים זה דבר אחר. כל החלטה שהיו מקבלים הייתה רעה, לפחות קיבלו החלטה ולא חיכו עוד שבוע כדי לאשר את אותה עסקה שהייתה לפני שבוע.

צריך גם להבין שהשלב הבא בדרום הרצועה זה משהו גדול. לא יוכלו לעצור באמצע, לפחות עד שהמצב התייצב כמו בצפון הרצועה. כנראה שמבינים את זה ורוצים לנצל את חלון הזמן כדי להחזיר חטופים.

שוב הבחירה היא בין ברירות גרועות. מה שחשוב שקיבלו החלטה כלשהי. עכשיו צריך להתקדם ולקוות שזו הברירה הכי פחות גרועה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...