Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

image.thumb.png.a14a98ae3bec5d0890fd2e791804432b.png

אני משתדל לחיות לפי קוד: Don't let your mouth write checks that your ass can't cash

(אם זה לא היה ברור, אני הייתי רציני לגמרי עם ההתערבות שהצעתי, אבל אני בספק שאתה @יובל .מ. תטוס לכאן לרכוש לי טסלה אם/כש ביבי יעשה ביבינג :) )

אתה מוזמן להגדיר מה זה ״נצחון מוחץ״, להציע wager שאתה מסוגל/מעוניין לעמוד בו, ואני אזרום איתך. לא בבייטים של עמוס, במציאות. שווארמה, סלפי ביבי, כאפת שטות, נסה אותי ואולי לפחות יצא משהו מצחיק מהטרגדיה המחרידה שפוקדת אותנו.

לא יהיה מאושר ממני לאכול את הכובע אם ביבי יגיע ל״נצחון מוחץ״ מול החמאס. 

אני רק רוצה להגדיר מה זה לא נצחון מוחץ: להרוג ממש ממש הרבה עזתים, לא כי אני מרגיש רע עליהם אלא כי זה לא נצחון, מבחינתי, לגנרט לחמאס עשרות אלפי מחבלים חדשים אם לא הרווחנו משהו קונקרטי בתמורה. זה מה קוראים אותו more of the same, וזה בטח לא ניצול ההזדמנות ההיסטורית שחבורת הדאעש האלו יצרו לנו.

לגרום לחמאס לשנות את האמנה שלו, פירוק/הרג חמאס והצבת שלטון חדש בעזה, לעשות טרנספר לכל העזתים לאנשהו, להרוג 2מ׳ עזתים - כל אלו בהחלט נצחון מוחץ. מוזמן להגדיר קריטריון אחר וזמן סביר ונפגש כאן עוד x שבועות/חודשים כשחמאס ״יורתע אחושלוקי בלוקי״ לפי ביבי והדפקטים בממשלה שלא מעיפים אותו למקומו: פח האשפה של ההיסטוריה.

(או כלא)

לפני 8 שעות, David32 כתב:

יש לי קצת אד הומינום שאשמור לעצמי

תודה, יפה מצדך

אבל בבקשה תקרא שוב את מה שציטטתי ואת מה שכתבתי

אני התייחסתי לשיחה שלך עם פינדר, באריכות ובצורה מנומקת, בתור מי שמסכים עם תפיסתו. בהינתן שגם הוא רשם את זה מסתבר שלא הלכתי למחוזות הדמיון המופרע:

לפני 8 שעות, פינדר כתב:

אבל זה מה שהתכוונתי מלכתחילה. השליטה של חמאס על חיי היומיום שלי היא קטנה ועקיפה. גם אם מפחידה.

ממשלה ימנית קיצונית עם הגבלות על חופש הביטוי, כן תוכל להשפיע על כל אספקט יומיומי בחיי.

אני לוקח בחשבון את זה שאתה אדם חכם, וככזה ההנחה היא שאתה לא טוען משהו טריוויאלי (רוצח בבית יותר גרוע מפוליטיקאי בכנסת - no shit) אלא משהו מורכב יותר (חמאס כאיום קיומי מפחיד יותר מפאשיזם מוסווה כאיום קיומי) ועל כך הגבתי.

אם לא הבנתי את דבריך נכון, אז אפשר לדבר בצורה חברית, לא צריך ללכת ישר לזלזול עם האד הומינם המוצהר או ״אדון אור״ כי כמו שרשמת

אתה מכיר אותי

ומחוץ לקארספורום אתה בחור נעים ומנומס ולכן אני באמת לא מבין מה הקטע עם הדיבור האישי הנגוע הזה (ולא לראשונה). תשאיר את זה לכח גולדשטיין, או לפחות תן כבוד מינימלי לחבר/מכר לשעבר. 

**

אתה מאמין שיש סיכוי יותר גדול מאפס (בלשון המעטה) שאדון ביטחון יצליח "להכיל" את המצב הזה, ולגרור אותו למשהו בשגרה.

אכן, לצערי אני מאמין בזה בסבירות גבוהה :( הלוואי שהייתי מאמין אחרת. 

הפחד הגדול זה שנקבל קומבינציה כזאת של שני הדברים ביחד. 

כמובן, וזו חלק מהסיבה שאנחנו וישראל כבר לא. כמו אוהד שרוף של הבולס: אני מעודד מהיציע וממש ממש מקווה שינצחו, אבל לא באמת מוכן לשים את חסכונות חיי על הימור שייקחו את הפלייאוף׳ס... 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

אני לא יודע מה התוכנית של הממשלה למלחמה. ממה שאני רואה עד עכשיו, הנה שתי אפשרויות, שאני יכול לחשוב עליהן, שהם עלולים לשאוף אליהן:
1) עסקה לשחרור חטופים תמורת שחרור מחבלים והפסקת אש, ובהמשך הסכם שלום עם סעודיה. נתניהו יוצג כאיש שלום, וימנה מחליף, שימשיך את דרכו.
2) הימנעות מכניסה קרקעית משמעותית, עסקה חלקית לשחרור חטופים, המשך הפצצות והגבלת כניסת מזון ודלק בשילוב פעולות נוספות בניסיון לעורר זעם אצל ערבים בשטחים ובתוך ישראל. העברת המוקד מעזה ליהודה ושומרון ולתוך ישראל. ניצול מצב החירום להעברת חוקי הדיקטטורה. מה שהם יפספסו כאן, הוא שהאוייבים החיצוניים ינצלו את המצב הזה כדי לתקוף בצורה הרבה יותר גדולה.
שני התרחישים האלה צפויים בהסתברות גבוהה להוביל להשמדתה של מדינת ישראל במוקדם או במאוחר. מי שמוביל אליהם, אם הוא מוביל אליהם, לא מבין את זה וחושב רק על טובתו האישית.
יכול להיות גם משהו אחר, שאני לא חושב עליו.
מקווה מאוד שאני טועה והם באמת יעשו משהו לטובת ישראל.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
לפני 12 שעות, DareDevil כתב:

עד כה כבר 20 דקות אני שומע אותו וזה נחמד מאוד

באופן כללי הערוץ הזה מאוד טוב

צפיתי באמצע הלילה, מעניין מאוד ולדעתי גם דיי קרוב למציאות. 

כותרת ב-YNET

"מקור מצרי: אחרי שנגלה מי ירה טיל לטאבה נשמור לעצמנו את הזכות להגיב" 

יאללה, בואו תאשימו גם בזה אותנו. זה פשוט, רק לומר ישראל, לא צריך יותר מזה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי זה די ברור שחמאס כיוון לאילת....

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, oryo כתב:

image.thumb.png.a14a98ae3bec5d0890fd2e791804432b.png

אני משתדל לחיות לפי קוד: Don't let your mouth write checks that your ass can't cash

(אם זה לא היה ברור, אני הייתי רציני לגמרי עם ההתערבות שהצעתי, אבל אני בספק שאתה @יובל .מ. תטוס לכאן לרכוש לי טסלה אם/כש ביבי יעשה ביבינג :) )

אתה מוזמן להגדיר מה זה ״נצחון מוחץ״, להציע wager שאתה מסוגל/מעוניין לעמוד בו, ואני אזרום איתך. לא בבייטים של עמוס, במציאות. שווארמה, סלפי ביבי, כאפת שטות, נסה אותי ואולי לפחות יצא משהו מצחיק מהטרגדיה המחרידה שפוקדת אותנו.

לא יהיה מאושר ממני לאכול את הכובע אם ביבי יגיע ל״נצחון מוחץ״ מול החמאס. 

אני רק רוצה להגדיר מה זה לא נצחון מוחץ: להרוג ממש ממש הרבה עזתים, לא כי אני מרגיש רע עליהם אלא כי זה לא נצחון, מבחינתי, לגנרט לחמאס עשרות אלפי מחבלים חדשים אם לא הרווחנו משהו קונקרטי בתמורה. זה מה קוראים אותו more of the same, וזה בטח לא ניצול ההזדמנות ההיסטורית שחבורת הדאעש האלו יצרו לנו.

לגרום לחמאס לשנות את האמנה שלו, פירוק/הרג חמאס והצבת שלטון חדש בעזה, לעשות טרנספר לכל העזתים לאנשהו, להרוג 2מ׳ עזתים - כל אלו בהחלט נצחון מוחץ. מוזמן להגדיר קריטריון אחר וזמן סביר ונפגש כאן עוד x שבועות/חודשים כשחמאס ״יורתע אחושלוקי בלוקי״ לפי ביבי והדפקטים בממשלה שלא מעיפים אותו למקומו: פח האשפה של ההיסטוריה.

(או כלא)

תודה, יפה מצדך

אני התייחסתי לשיחה שלך עם פינדר, באריכות ובצורה מנומקת, בתור מי שמסכים עם תפיסתו. בהינתן שגם הוא רשם את זה מסתבר שלא הלכתי למחוזות הדמיון המופרע:

אני לוקח בחשבון את זה שאתה אדם חכם, וככזה ההנחה היא שאתה לא טוען משהו טריוויאלי (רוצח בבית יותר גרוע מפוליטיקאי בכנסת - no shit) אלא משהו מורכב יותר (חמאס כאיום קיומי מפחיד יותר מפאשיזם מוסווה כאיום קיומי) ועל כך הגבתי.

אם לא הבנתי את דבריך נכון, אז אפשר לדבר בצורה חברית, לא צריך ללכת ישר לזלזול עם האד הומינם המוצהר או ״אדון אור״ כי כמו שרשמת

ומחוץ לקארספורום אתה בחור נעים ומנומס ולכן אני באמת לא מבין מה הקטע עם הדיבור האישי הנגוע הזה (ולא לראשונה). תשאיר את זה לכח גולדשטיין, או לפחות תן כבוד מינימלי לחבר/מכר לשעבר. 

**

אכן, לצערי אני מאמין בזה בסבירות גבוהה :( הלוואי שהייתי מאמין אחרת. 

כמובן, וזו חלק מהסיבה שאנחנו וישראל כבר לא. כמו אוהד שרוף של הבולס: אני מעודד מהיציע וממש ממש מקווה שינצחו, אבל לא באמת מוכן לשים את חסכונות חיי על הימור שייקחו את הפלייאוף׳ס... 

קח התערבות על שווארמה בלאפה אצל איציק הגדול מול המסעדה עם הפחמים על הרצפה שאז העלת בטקסס.

אני באמת חושב שאתה לא מבין את הלך הרוח במדינה. אם אין פה כניסה לעזה שתחסל 30 אלף מחבלי חמאס ביבי יקבל פה הפיכה ברחובות.

כמובן שהחטופים חייבים לחזור הביתה עד סוף המלחמה, ועדיף כמה שיותר מוקדם.

@mikyl, אמנם זה נראה שלא חידש, אבל הוא מסנדל את ביבי. ביבי לא יכול להתקפל, וזאת הבעיה שלו.

הפחדו לא רוצה לעשות כלום, כל האחרים על הקצה כבר.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
פורסם

בצער רב מאוד אני אומר את זה, אבל אני חושב שאתה מעריך בחסר את היכולת של ביבי לתמרן את הלך הרוח.

כרגע כולם נותנים לו את היכולת לשחק על זמן, ודווקא זה הדבר שהוא מצטיין בו.

• אהבתי 2
פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

לדעתי זה די ברור שחמאס כיוון לאילת....

screenshot-www_mako_co.il-2023_03.01-12_09_49.png.5c01ea612d5f642df0a325e74c6635aa.png

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 52 דקות, יובל .מ. כתב:

אמנם זה נראה שלא חידש, אבל הוא מסנדל את ביבי. ביבי לא יכול להתקפל, וזאת הבעיה שלו.

הפחדו לא רוצה לעשות כלום, כל האחרים על הקצה כבר.

לצערי נראה לי ש-stx צודק. קבל:

סקר: כחצי מהישראלים פחות מעוניינים בכניסה קרקעית

ציטוט

בשבוע שעבר, תתמכו 65% מהישראלים בפעולה קרקעית נרחבת ברצועת עזה באופן מידי. כעת, 49% אחוז מהישראלים סבורים שיש להמתין עם ההחלטה, ורק -29% תומכים בכניסה מיידית. בתשובות לשאלה זו לא נמצא הבדל בחלוקה לפני מחנות פוליטיים או מאפיינים דמוקרטיים. 

פורסם
לפני 53 דקות, יובל .מ. כתב:

אני באמת חושב שאתה לא מבין את הלך הרוח במדינה. אם אין פה כניסה לעזה שתחסל 30 אלף מחבלי חמאס ביבי יקבל פה הפיכה ברחובות.

מה שיפה בשרשור הזה, שכל אחד מהמגיבים רואה את העולם שהוא רוצה בו.

בוא תדבר עם אנשים בעבודה שלי, בעבודה של אשתי (כתבתי עליהם בעבר) - כלום לא השתנה. ולמה שישתנה? מכונת הנדוס התודעה כבר בפעולה. הלוואי שהממשלה הייתה מתעשתת במהירות שהמכונה התעשתה.

הנה, קח פנינה ששמעתי מאחד בעבודה שאמר לעובדת אחרת (שהסכימה איתו): "בנט הזבל הזה, הכניס עשרים אלף אלינו כשהיה ראש ממשלה. החרא הזה עם האמא הרפורמית שלו". הבנת? זאת הסיבה לטבח.

כתבתי כבר פה- האסימון ירד לי עם תוצאת הבחירות - זה העם, ואלו המנהיגים שהוא רוצה. אתה חושב שאנשים יתפכחו? אשריך.

• אהבתי 3
פורסם

מהיום שהתחילה המלחמה אני רושם את זה, אף אחד לא יזוז מהעמדה שלו. ביבי ישאר בשלטון עד שהוא ימות. 

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, mikyl כתב:

לצערי נראה לי ש-stx צודק. קבל:

סקר: כחצי מהישראלים פחות מעוניינים בכניסה קרקעית

הפוך, האחוזים עלו.

שים לב שהם עברו ל"להמתין עם ההחלטה" שזה מה שרשמו פה, שכדאי לעשות מצור וכל זה. לא שהם מתנגדים.

בטוטאל יש 78 אחוז שבעד לפי הסקר.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בבחירות האחרונות זה היה על הקשקש. לא צריך שכולם יתפכחו, כמה אחוזים זה מספיק בהחלט.

יש מטומטמים שלא משנה מה יעשו להם, ישארו מטומטמים.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 9 דקות, yohai71 כתב:

מה שיפה בשרשור הזה, שכל אחד מהמגיבים רואה את העולם שהוא רוצה בו.

בוא תדבר עם אנשים בעבודה שלי, בעבודה של אשתי (כתבתי עליהם בעבר) - כלום לא השתנה. ולמה שישתנה? מכונת הנדוס התודעה כבר בפעולה. הלוואי שהממשלה הייתה מתעשתת במהירות שהמכונה התעשתה.

הנה, קח פנינה ששמעתי מאחד בעבודה שאמר לעובדת אחרת (שהסכימה איתו): "בנט הזבל הזה, הכניס עשרים אלף אלינו כשהיה ראש ממשלה. החרא הזה עם האמא הרפורמית שלו". הבנת? זאת הסיבה לטבח.

כתבתי כבר פה- האסימון ירד לי עם תוצאת הבחירות - זה העם, ואלו המנהיגים שהוא רוצה. אתה חושב שאנשים יתפכחו? אשריך.

ואצלי בעבודה אנשי שמאל קיצוניים רוצים למחוק את עזה.

אפילו אמיר חצרוני מגיב בעד זה. 

אז יש עוד כמה ביביסטים מטומטמים, בסדר.. המספרים שלהם בירידה.

פורסם

מי שיכול לברוח, שיברח

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 3 דקות, DareDevil כתב:

מהיום שהתחילה המלחמה אני רושם את זה, אף אחד לא יזוז מהעמדה שלו. ביבי ישאר בשלטון עד שהוא ימות.

סקר אחרון של מעריב הראה שאתה טועה. הליכוד איבד הרבה מנדטים.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...