Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

לפי דרעי, ביבי היה כל כך עמוק בתפיסה שחמאס הוא נכס, עד שאין שום תוכנית פעולה להפלת חמאס וצריך להכין כזו עכשיו, בזמן שכולנו מחכים.

זה משהו שהורג אותי. או שדרעי משקר (מאוד סביר) כדי לתרץ את העיכובים, או שהצבא שלנו מטומטם ואין לו תכניות מגירה לשום דבר (לא סביר).

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 36 דקות, פינדר כתב:

הבן שלי היה בטירונות בזיקים. כשהתחילה התקיפה הוא בדיוק היה בשמירה בשער הדרומי (הפונה לעזה)  יחד עם המפקדת שלו. לא שאלתי אותו ספציפית על כוננות עם שחר, אבל לא שמעתי ממנו שהרחיבו את השמירה בשעת הבוקר.

זיקים זה לא מוצב, אין לו כוננות וקו.

לא יודע על 2023, אבל בקו האחרון שעשיתי ב2020 היה את התגבור הזה. 

לפי ההערכות על כל בסיס הסתערו מספר תלת ספרתי של מחבלים, חלקם עם ספרה ראשונה 2. 

שום כיתת כוננות, תגבור עמדות או מאג בעמדה לא יכול לעמוד בזה. מוצבים ערוכים ל5 עד 10 מחבלים בגדול.

יודע שמחפשים כשלים ואיפה מישהו פישל, אבל לפי העדויות הלוחמים במוצבים צריכים לקבל עיטורים אחד אחרי השני. לא שם הייתה התקלה.

פורסם (נערך)
לפני 29 דקות, MostlyWicked כתב:

זה משהו שהורג אותי. או שדרעי משקר (מאוד סביר) כדי לתרץ את העיכובים, או שהצבא שלנו מטומטם ואין לו תכניות מגירה לשום דבר (לא סביר).

לא הצבא אלא הדרג המדיני. מדובר ב״תוכנית היציאה״/״היום שאחרי״, וזה לא עניין לצבא אלא לראש הממשלה, משרד החוץ ומשרד הביטחון.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

ברור. בסך הכל צריך ש-61 חברי כנסת יצביעו על אי אמון קוסנטרוקטיבי והממשלה נופלת ומוקמת חדשה באופן מיידי. זה לא יקרה אף פעם.

עריכה אחרונה על ידי garicho
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, MostlyWicked כתב:

הצבא לא צריך להכין תוכניות מגירה היפותטיות. זה תפקיד של הדרג המדיני לקבוע לצבא איזה תכניות הוא צריך להכין. תכנית מגירה לתקוף את הגרעין האירני אמרו לו להכין, אבל תוכנית למיגור חמאס שנמצא 2 קמ מישובי העוטף לא ביקשו. אתה מבין את גודל המחדל לפי דברי דרעי.

כלומר, לביבי מעולם לא היה רצון למגר את חמאס כמו שהוא פימפם למאמינים שלו השכם וערב.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • מעניין 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 2 דקות, garicho כתב:

ברור. בסך הכל צריך ש-61 חברי כנסת יצביעו על אי אמון קוסנטרוקטיבי והממשלה נופלת ומוקמת חדשה באופן מיידי. זה לא יקרה אף פעם.

כן.

אבל איזה ליצן אחר תשים במקומו?

את גנץ? שהיה רמטכ"ל 2011-2015

ושר ביטחון 2020-2022

וכנראה אשם בחלק מהמחדל?

לפיד שגם היה בממשלה הקודמת, כנראה ידע על המחדל ולא עשה כלום עם זה?

או בן גביר. שתכלס מדבר ערבית, אבל נשמע לרוב חברי הכנסת פאנט-משיחסט

בשורה התחתונה. גם אם ידיחו. לא ימצאו משהו אחר ש61 יסכימו עליו.

ונהיה עם ראש ממשלה זמני = ביבי.

ולא עשו כלום 😂

• אהבתי 3
  • רעיון גרוע 4
  • רעיון טוב! 2

.

פורסם
לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

יודע שמחפשים כשלים ואיפה מישהו פישל, אבל לפי העדויות הלוחמים במוצבים צריכים לקבל עיטורים אחד אחרי השני. לא שם הייתה התקלה.

גם על זיקים הסתערו. כשהתחילו לירות על הבן שלי והמ"כית שלו, הגיעו המ"פ והסמ"פית והורו לו לרוץ למיגונית. הם ניהלו שם קרב עד הכדור האחרון ונהרגו שלושתם. בכלל כל סגל הפלוגה שמר על הטירונים בגופו וכמעט כל הסגל נהרג. טירון אחד נהרג אבל עשרות ניצלו אודות לגבורת הסגל.

לגמרי מגיע להם עיטורים.

• מבאס 6

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

גם על זיקים הסתערו. כשהתחילו לירות על הבן שלי והמ"כית שלו, הגיעו המ"פ והסמ"פית והורו לו לרוץ למיגונית. הם ניהלו שם קרב עד הכדור האחרון ונהרגו שלושתם. בכלל כל סגל הפלוגה שמר על הטירונים בגופו וכמעט כל הסגל נהרג. טירון אחד נהרג אבל עשרות ניצלו אודות לגבורת הסגל.

לגמרי מגיע להם עיטורים.

לחיילים שהיו בשטח מגיע לגמרי עיטורים.

נלחמו קרבות בלימה שלא מייבשים את אביגדור קהלני.

הבעיה היא עם הקודקודים. מרמת מאו"ג ומעלה (כולל דרג מודיעני) שפשוט לא נערכו לתרחיש כזה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

תגידו, בשיא הרצינות.

יש התכנות חוקית להדיח את ביבי בזמן מלחמה? גם אם זה יעשה טלטלה, אולי אחרי זה יתייצב המצב. הבן אדם גמור.

לא מספיק להדיח אותו, זה כל השלטון רקוב שם מהיסוד. 

צריך לתת להם לסיים את הלחימה בתקווה שלא יפריעו לצבא להביא תוצאות שירצו את העם.

אחרי זה צריך לפרק את הממשלה הזאת וללכת לבחירות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

החרצוף עד כדי כך בפוליטיקה שהחדשות האחרונות הלחיצו אותו ובמקום לחשוב על מה עושים במלחמה הוא ביזבז זמן על לצלם סרטון הסברה שכול המטרה שלו זה להוכיח שהוא לא מקבל החלטות לבד… פשוט רע לי מהאיש הזה. חבל שהחמאס לא קיבלו אותו כ״מנהיג״ ככה לא היינו צריכים אפילו להפציץ עם מטוסים. 

היה מחלק אותם לאנשי המנהרות מול אנשי העיר. 

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
  • מצחיק 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 30 דקות, פינדר כתב:

לגמרי מגיע להם עיטורים.

https://www.haaretz.co.il/magazine/2023-10-19/ty-article-magazine/.highlight/0000018b-4555-d614-abcf-ed7772420000

• אהבתי 1

חזיר דיזל

פורסם
לפני 35 דקות, פינדר כתב:

לגמרי מגיע להם עיטורים.

הזוי לגמרי הסיפור הזה.

גם אני שמעתי אותו מניחום של אחד מאלו שנהרגו.

אמרו שהם היו ביחס של שלוש מול חמישים.

פורסם

המצב שאנחנו נמצאים בו הזוי.

מצד אחד, כל הסיפורים שעולים לכל מקום, הפייסבוק של כולנו שמפוצץ במודעות אבל, מאות אלפי אנשים בשטחי כינוס, מורל שהמדינה לא ידעה מאז הקמתה ורוח התנדבות אין קץ.

ומצד שני- הרגשה שהכל לגמרי מתמסמס, הרבה חזרה לשגרה, אפילו חמאס יורים פחות רקטות, מעין דעיכה שכזו.האם אנחנו עומדים לראות נסיון לחלזש את האסון הגדול בתולדות המדינה? מעניין שגם ההצהרות הלוחמניות של "נשמיד/נפרק את חמאס" הפסיקו להיזרק לחלל האוויר.

16 יום בלימבו.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 3
פורסם

גיבורים הסגל אין מה להגיד.

אני מקווה שאף אחד לא משלם מנוי להארץ, עיתונאית שלהם רצה בערוצים הזרים ובוכה שמה שצה"ל עושה בעזה זה טבח וכל הזמן מקבילה לשואה.

• אהבתי 1
  • מבאס 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תוכן חדש...