Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, יובל .מ. כתב:

לא מסתדר עם התפיסה של "מדינה פלסטינית לצד מדינת כלל אזרחיה":

1. בל"ד - מהאתר של המכון הישראלי לדמוקרטיה (לא ביביסטים יותר מדי..):

מבחינה מדינית נמצאת בל"ד בקוטב השמאלי קיצוני של מפת המפלגות הישראלית: היא דוגלת בהפיכת מדינת ישראל למדינת כל אזרחיה ותומכת בנסיגתה של ישראל מכל השטחים, במימוש זכות השיבה כפתרון לבעיית הפליטים ובהקמת מדינה פלסטינית שבירתה ירושלים.

הם יכולים לרצות זכות שיבה והם יודעים שלעא יקבלו. מה שהם כן יקבלו זה פיצוי כספי מוסכם למשפחה.

2. חד"ש - מהאתר שלהם:

חד"ש | מצע חד”ש (hadash.org.il)

פינוי כל ההתנחלויות ונסיגת ישראל מכל השטחים הפלסטיניים שנכבשו מאז מלחמת יוני 1967 – מכל שטחי הגדה המערבית ומירושלים המזרחית.

מימוש זכותו של העם הערבי הפלסטיני להקמת מדינתו העצמאית הריבונית בגדה המערבית, ברצועת עזה ובירושלים המזרחית, בצד מדינת ישראל. קווי ה-4 ביוני 1967 יהיו גבולות השלום המוכרים והבטוחים בין מדינת ישראל לבין המדינה הפלסטינית.

במסגרת הסכם השלום הקבוע והיציב, הכרה בירושלים המערבית כבירת מדינת ישראל, ובירושלים המזרחית – כבירת פלסטין העצמאית. ההסכמים יבטיחו שיתוף פעולה בין שתי הבירות, גישה חופשית למקומות הקדושים, ותנועה חופשית בין שני חלקי העיר.

הבטחת פתרון צודק לבעיית הפליטים הפלסטינים, בהתאם להחלטות האו”ם.

מדינה פלסטינית זה סלאמתק, אבל מה זה פתרון צודק לפליטים? יגיעו לפלסטין או לתל אביב?

פיתרון צודק לא אומר חוזרים לבית שלהם אלא מקבלים פיצוי שיאפשר להם לחיות במדינה שלהםץ

לפני 21 דקות, יובל .מ. כתב:

3. תע"ל - מויקיפדיה:

תנועה ערבית להתחדשות – ויקיפדיה (wikipedia.org)

המשך התמיכה בתהליך השלום הישראלי-פלסטיני כדי להקים מדינה פלסטינית עצמאית לצד מדינת ישראל בגבולות יוני 1967 ובירתה מזרח ירושלים וכן פתרון בעיית הפליטים הפלסטינים באופן צודק ע"פ החלטות מועצת הביטחון. במסלול הישראלי-סורי לדרוש ולהאבק למען נסיגה מלאה מרמת הגולן וחתימת הסכם שלום עם סוריה וכן נסיגה מלאה מדרום לבנון וחתימת הסכם שלום עם לבנון כדי להגיע לשלום כולל ובר קיימא באזור.

פתרון צודק לפליטים - ראה סעיף חד"ש. גם רמת הגולן צריכה לעבור לאויבים פה..

גם פה, הם רוצים. לא אומר שיקבלו

היחידים שלא מצאתי סימן מובהק לזה אצלהם הם רע"מ, נגיד שהם בסדר, יאללה.

לרוב אין רצון לראות מדינה יהודית בכלל, בשום צורה אפשרית.

אם היו מודיעים על טרנספר מלא, הייתי אומר לך וואלה יש רצון לשלום. ערבים לפלסטין, יהודים יעברו לישראל, כולם שמחים. אבל כולם (כולל פינדר פה למשל) רק מדברים על לפרק התנחלויות תוך כדי השארת ערבי ישראל בבתים שלהם.. קצת מוזר לא?

למה שיסכימו לטרנספר מלא של אזרחים מבתיהם?

מה שכן, כשאתה מאפשר הקמת מדינה פלסטינאית אתה בהחלט יכול לחוקק חוקים כמו חוק הלאום. היום לא.

ד"א, מקווה שלא קראת את מצע הליכוד שהוא הסמן השמאלי של הממשלה שלנו. הוא מדבר על שתי גדות לירדן.

ודבר אחרון, לכל המפלגות הערביות יחד יש פחות מ 50% מהאוכלוסייה הערבית. חלקם באוכלוסייה הוא 26 מנדטים.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני 7 דקות, פינדר כתב:

ולכמה יהודים יש רצון לראות מדינה פלסטינית?

לפי ערוץ 7 (הימני), 36% ישראלים, יש 149 איש שענו על הסקר בערבית שמהווים 19 אחוז, אז נניח איזור ה-30%:

בניגוד לדברי לפיד, רוב הישראלים לא תומכים בפתרון "שתי המדינות" | ערוץ 7 (inn.co.il)

לפי סקר ערוץ 13:
לפיד טען שרוב העם בעד מדינה פלסטינית - אך האם הסקרים תומכים בכך? | חדשות מעריב (maariv.co.il)
32 אחוז מהיהודים תומכים. מה שמעניין זה שיש 11 אחוז מהלא יהודים שמתנגדים, ככה שגם הסקר של ערוץ 7 מתקרב לאיזור הזה.

ובוא נזכור שהעם היהודי הזה סובל מטרור פלסטיני אינסופי, רציחות, פשיעה, גונבים להם את הציוד החקלאי ואונסים להם את הבנות, כן? פלסטיני שנכנס לא חוקי למדינת ישראל הולך לעבוד בכיף שלו, יהודי שנכנס לעיר פלסטינית יוצא במקרה הטוב עם רכב שרוף ופנים מנופחות ובמקרה הרע בארון קבורה.

לפני 7 דקות, Shmulik_Miata כתב:

לחץ לפטר פלסטינים לא מעורבים?! לא יכול להיות שהם כאלה לא הומניים..

לפחות לא רשמו במכתב "אנחנו אנטי ביבי אל תירו עלינו תירו לכיוון עפולה" או משהו כזה. 

פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

ובוא נזכור שהעם היהודי הזה סובל מטרור פלסטיני אינסופי, רציחות, פשיעה

ומה עוברים פלסטינים ביו״ש?

תחרות מי יותר סובל ומי יותר מסכן ומי יותר אשם, לא תוביל לשום מקום..

אני שוב אומר, פתרון יגיע רק אם שני הצדדים יסלחו, ישכחו, יתפשרו וכו׳. לצערי אני חושב שזה כבר לא יקרה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 25 דקות, יובל .מ. כתב:

ובוא נזכור שהעם היהודי הזה סובל מטרור פלסטיני אינסופי, רציחות, פשיעה, גונבים להם את הציוד החקלאי ואונסים להם את הבנות, כן? פלסטיני שנכנס לא חוקי למדינת ישראל הולך לעבוד בכיף שלו, יהודי שנכנס לעיר פלסטינית יוצא במקרה הטוב עם רכב שרוף ופנים מנופחות ובמקרה הרע בארון קבורה.

אני לא מחפש מי יותר מסכן ותתפלא אבל רווחת הפלסטינא גם מעניינת לי את האשך השמאלי.

אותי מעניין אני והחיים שלי במדינה שלי. לא רוצה לפחד שאוטובוס יתפוצץ, לא רוצה ללכת למילואים בכפרים בשטחים ולא רוצה לחיות יחד עם אוכלוסייה סוג ג' שעויינת אותי.

פורסם
לפני 32 דקות, פינדר כתב:

ומה עוברים פלסטינים ביו״ש?

תחרות מי יותר סובל ומי יותר מסכן ומי יותר אשם, לא תוביל לשום מקום..

אני שוב אומר, פתרון יגיע רק אם שני הצדדים יסלחו, ישכחו, יתפשרו וכו׳. לצערי אני חושב שזה כבר לא יקרה.

די נו. אתה משווה שריפת בתים שקרתה פעם פעמיים וספגה גינויים מכולם לירי מטווח קצר במשפחות שלמות פעם אחר פעם?

מה יהיה איתך תגיד לי?

• אהבתי 1
פורסם

יובל, אתה סוםר הרוגים ולא אירועי טרור.

אתה יודע מה זה לעבור כל יום כמה מחסומים כשבכלא חד מהם אתה לא יודע אם תעבור חלק, יהפכו לך את האוטו, ישברו לך דברים או סתם יפוצצו אותך במכות?

וזה לפני שדיברנו על זריקות אבנים על בתים, ניקוב צמיגי מכוניות, הפיכת דוכנים, הכאת חקלאים ועקירת מטעי זיתים.

זה ככה בקטנה מהזיכרון.

פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

אתה משווה שריפת בתים שקרתה פעם פעמיים

לא.

אני משווה אנשים שהצבא פושט להם על הכפר פעם ביומיים,  שחיילים נכנסים להם לבית. שמתנחלים גוזלים להם את הקרקע (לפחות לטענתם), שצריכים לעמוד במחסום שעות בשביל להתפרנס.

ילדים, זקנים, נשים שנורים למוות ב״טעות מצערת״ של חייל, שאף אחד לא נותן עליה את הדין (קורה כמעט כל שבוע).

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 20 דקות, פינדר כתב:

לא.

אני משווה אנשים שהצבא פושט להם על הכפר פעם ביומיים,  שחיילים נכנסים להם לבית. שמתנחלים גוזלים להם את הקרקע (לפחות לטענתם), שצריכים לעמוד במחסום שעות בשביל להתפרנס.

ילדים, זקנים, נשים שנורים למוות ב״טעות מצערת״ של חייל, שאף אחד לא נותן עליה את הדין (קורה כמעט כל שבוע).

ושעתיים אחרי שהילד "נורה בטעות" מתפרסמות תמונות שלו עם דגלי חמאס ו-M16. תמימים הם לא.

כן, קורה פעם באף פעם בערך שמישהו באמת נורה בטעות, אבל זה לא קורה על בסיס שבועי. האמירה הזאת לקוחה ישירות מהאתר של שוברים שתיקה.

לפני 24 דקות, Night Driver כתב:

יובל, אתה סוםר הרוגים ולא אירועי טרור.

אתה יודע מה זה לעבור כל יום כמה מחסומים כשבכלא חד מהם אתה לא יודע אם תעבור חלק, יהפכו לך את האוטו, ישברו לך דברים או סתם יפוצצו אותך במכות?

וזה לפני שדיברנו על זריקות אבנים על בתים, ניקוב צמיגי מכוניות, הפיכת דוכנים, הכאת חקלאים ועקירת מטעי זיתים.

זה ככה בקטנה מהזיכרון.

כנ"ל לגביך, הודעה של שוברים שתיקה.

פלסטינאים לא מקבלים מכות סתם ככה במחסומים, וכשיש אירועים שמערבים את 2 הצדדים צה"ל דואג להפרדה ככל הניתן בין הצדדים. 
רועי הצאן ש"מותקפים סתם" יודעים בדיוק מה הם עושים, יודעים איפה הם עושים את זה, ולא במקרה זה מול מצלמות. הכל חלק ממלחמת תודעה.

אם אתם אומרים פה פעם אחר פעם שביביסטים מושפעים מערוץ 14 או מ-0404, אפשר להגיד בקלות שאתם מושפעים מבצלם, BDS ושאר חבריהם לוחמי "זכויות האדם" (כל עוד מדובר במוסלמי).

*אלא אם מישהו ממכם באמת מאמין שצה"ל מעמיד מאג באמצע רחוב בחברון ויורה בכל מי שזז.. עם זה אין לי מה לעשות.

פורסם

יובל, שוברים שתיקה הם לא מדד לכלום עבורי. אני מדבר על מה שאני ראיתי בשירותי המילואים שלי שם.

אתה חושב שאלה ששרפו את הכפרים היו צריכים לצאת ללא פגע כשיש שם חיילים או שהחיילים היו צריכים להשתמש בכל כוח נחוץ כולל ירי למרכז מסה כדי לעצור את הפוגרום?

פורסם
לפני 24 דקות, יובל .מ. כתב:

ושעתיים אחרי שהילד "נורה בטעות" מתפרסמות תמונות שלו עם דגלי חמאס ו-M16. תמימים הם לא.

כן, קורה פעם באף פעם בערך שמישהו באמת נורה בטעות, אבל זה לא קורה על בסיס שבועי. האמירה הזאת לקוחה ישירות מהאתר של שוברים שתיקה.

זה מלפני שלושה או ארבעה ימים.

מוזמן לחפש תמונות שלו עם M16.

זה קורה בתדירות הרבה יותר גבוהה ממה שאתה חושב.

image.thumb.png.cfab5e42910a28f9e6d8f6f3754b38e4.png

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

די נו. אתה משווה שריפת בתים שקרתה פעם פעמיים וספגה גינויים מכולם לירי מטווח קצר במשפחות שלמות פעם אחר פעם?

מה יהיה איתך תגיד לי?

גינויים? שר האוצר שלך בירך על שריפת כפר ע"י פורעים ואמר שזו אסטרטגיה לגיטימית. השר לביטחון לאומי שלך לא צייץ שום גינוי.
שאר השרים או שהוציאו גינוי נרפה עם "אבל" או שאמרו "שזה לא טרור יהודים לא יכולים לבצע טרור רק ערבים" או שהשוו את הפורעים למפגינים נגד ההפיכה.

לפני 41 דקות, יובל .מ. כתב:

רועי הצאן ש"מותקפים סתם" יודעים בדיוק מה הם עושים, יודעים איפה הם עושים את זה, ולא במקרה זה מול מצלמות. הכל חלק ממלחמת תודעה.

יצאת צדיק האלה לא בסדר. שמים מצלמות. מביאים אנשי מקצוע כשהם יודעים שהם כנראה ירמו אותם, ואז משחררים את הצילומים.
זו רמת הטיעונים שלך. 

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 39 דקות, Night Driver כתב:

אתה חושב שאלה ששרפו את הכפרים היו צריכים לצאת ללא פגע כשיש שם חיילים או שהחיילים היו צריכים להשתמש בכל כוח נחוץ כולל ירי למרכז מסה כדי לעצור את הפוגרום?

אתה כבר יודע את הדעה שלי.

לפני 4 דקות, farkash7 כתב:

יצאת צדיק האלה לא בסדר. שמים מצלמות. מביאים אנשי מקצוע כשהם יודעים שהם כנראה ירמו אותם, ואז משחררים את הצילומים.
זו רמת הטיעונים שלך. 

לפני 39 דקות, Night Driver כתב:

יובל, שוברים שתיקה הם לא מדד לכלום עבורי. אני מדבר על מה שאני ראיתי בשירותי המילואים שלי שם.

אני זוכר את ימי שבת באיזור סוסיא, פלשתינאים מלווים על ידי תעיוש (עזרא נאווי וחבריהם) התקרבו פעם אחר פעם לישובים ישראליים (או התנחלויות בשבילכם) כדי לייצר חיכוך. הם ידעו בדיוק איפה הקו, ידעו מתי לעבור אותו וידעו איך לצלם את התגובה כדי שייראו מסכנים.

צדיקים הם לא.

הדוגמא של פרקש הייתה יכולה להיות מתאימה אם חיים אתגר היה מזייף את הצילומים, מראה כאילו טכנאי החליף סתם כרטיס בקרה למזגן בזמן שהטכנאי כולה לקח 250 שקל על ביקור.

לפני 21 דקות, פינדר כתב:

זה מלפני שלושה או ארבעה ימים.

מוזמן לחפש תמונות שלו עם M16.

זה קורה בתדירות הרבה יותר גבוהה ממה שאתה חושב.

היידה BDS. מביא לי קטע של מישהו עם אינטרס בלי שום סיפור מאחורה. 

אם יש משהו אחד שצה"ל לא עושה זה כיסתוח. אם היה ירי לא מוצדק החיילים היו נענשים.

סורי, לא קונה. בטח לא כשהסיום זה "לא נשכח לא נסלח" כאילו גולני לקחו את הילד לתאי הגזים.

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

אם יש משהו אחד שצה"ל לא עושה זה כיסתוח

איבדת אותי פה.
תשמע אתה תמים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 8 דקות, farkash7 כתב:

גינויים? שר האוצר שלך בירך על שריפת כפר ע"י פורעים ואמר שזו אסטרטגיה לגיטימית. השר לביטחון לאומי שלך לא צייץ שום גינוי.
שאר השרים או שהוציאו גינוי נרפה עם "אבל" או שאמרו "שזה לא טרור יהודים לא יכולים לבצע טרור רק ערבים" או שהשוו את הפורעים למפגינים נגד ההפיכה.

שר הבטחון הישראלי התקשר לשר פלסטינאי, שהוא מחבל מורשע שישב עשור בכלא הישראלי והתנצל על זה.

שמעת גינוי של חבר ממשלה פלסטינאי לרצח הנורא של 4 יהודים שבוצע באותו יום? כי אני לא.

מילה שאני מרגיש כאילו אני מנהל דיון עם 3 פלסטינאים שהיגרו לארצות הברית ומנסים להגן עליהם.

אנחנו לא צדיקים מוחלטים (כי יש פאשלות פה ושם), אבל בהתחשב בנסיבות? אין עוד מדינה סובלנית, מכילה ורגועה כמו מדינת ישראל, וזאת צריכה להיות נקודת המוצא. מפה אפשר להתחיל לנהל דיון על האם צריך להישאר באיו"ש או לא.

• תוכן חדש...