Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 דקות, פינדר כתב:

אני מבין שחזרנו לסגנון השאלות הסוקרטיות המתישות החביב עליך.

או שתגיע לשורה התחתונה ותכתוב מה הנקודה\טענה שלך, או שנפסיק בשלב הזה.

לא שאלה סוקרטית, כל עוד הגורם לא השתנה, זה לא משנה לי כמה זרזים יש.

אני רוצה לתקוף את הגורם לבעיה, לא את הזרזים שלה.

ברגע שתקפת בהצלחה את הגורם לבעיה (בין אם הוצאת לערבים הללו את הרצון להרוג אותך, או שהוצאת את הערבים הללו מישראל, בלי אפשרות כניסה אליה), זה לא משנה כמה זרזים יש או אין.

אתה גם פותר באגים ככה? או שכשאתה פותר באגים אתה מחפש את הגורם לבאג ומתקן אותו?

לפני 2 דקות, vadim6385 כתב:

בהצלחה להם לצאת מהבתים בחורף.

זו לפעמים בעיה כלל-קנדית, לא רק של ערבים בקנדה.

importedImage369638_5?fm=jpg&fit=fill&w=

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 6 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אגב מה עם המצב ההזוי הזה שבישראל יש מיעוט ערבי, וברשות (שמיועדת להיות מדינת פלשתין מתישהו) אין מיעוט יהודי?

קודם שהיא תהיה מדינה... אני גם לא באמת חושב שיש יהודים שרוצים לקפוץ על המציאה, או שיש לזה טעם אמיתי. אבל זה רק אני. 

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם
לפני 4 דקות, vadim6385 כתב:

בהצלחה להם לצאת מהבתים בחורף.

אין כמו להתחמם עם איזה בית כנסת שרוף וצלע חזיר על האש

• אהבתי 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 2 דקות, Gal Atun כתב:

קודם שהיא תהיה מדינה... אני גם לא באמת חושב שיש יהודים שרוצים לקפוץ על המציאה, או שיש לזה טעם אמיתי. אבל זה רק אני. 

למה לא? יש קהילה שלמה של נטורי חרטא שישמחו, ולפחות כמה תושבי בית"ר עילית.

אבל זה לא הקטע החשוב, הקטע החשוב הוא שתהיה מדינה אחת, שהיא דה פקטו ודה יורה, נקייה מיהודים, מדינת אפרטהייד אמיתית, שבמסגרתה גם אם נשאיר כמה יהודים ביישוב גבעת חור תחת 3 עמוק ליד רמאללה, הם לא יהפכו לתושבים, לא לאזרחים, כלום.

ומדינה שנייה, שבה יש אזרחים יהודים, אבל גם אזרחים ערבים. שבה יש ערבים אזרחים, יש ערבים תושבים. ואותם ערבים רואים בעצמם פלשתינים, כלומר שייכים למדינה השנייה.

לא נשמע הזוי?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 4 דקות, m3x7r3m3 כתב:

או שהוצאת את הערבים הללו מישראל,

אז אתה חוזר לדיון על טרנספר...

אין לי מה להוסיף שלא נאמר כבר:

1. טרנספר מרצון לא יקרה, גם לא תמורת MAGIC_NUMBER של דולרים

2. טרנספר בכח הוא לא אנושי וגם הוא לא יקרה

לפני 7 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אתה גם פותר באגים ככה? או שכשאתה פותר באגים אתה מחפש את הגורם לבאג ומתקן אותו?

החיים הם לא מוצר חומרה או תוכנה.

אגב בעולם החומרה שאני עובד בו, לפעמים לא פותרים באג אלא מסתפקים בwork around.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 דקות, m3x7r3m3 כתב:

למה לא? יש קהילה שלמה של נטורי חרטא שישמחו, ולפחות כמה תושבי בית"ר עילית.

אבל זה לא הקטע החשוב, הקטע החשוב הוא שתהיה מדינה אחת, שהיא דה פקטו ודה יורה, נקייה מיהודים, מדינת אפרטהייד אמיתית, שבמסגרתה גם אם נשאיר כמה יהודים ביישוב גבעת חור תחת 3 עמוק ליד רמאללה, הם לא יהפכו לתושבים, לא לאזרחים, כלום.

ומדינה שנייה, שבה יש אזרחים יהודים, אבל גם אזרחים ערבים. שבה יש ערבים אזרחים, יש ערבים תושבים. ואותם ערבים רואים בעצמם פלשתינים, כלומר שייכים למדינה השנייה.

לא נשמע הזוי?

אני לא מבין, הם רוצים להיות תושבי פלסטין? 

אני עדיין חושב שמאזן הערבים-יהודים במזרח התיכון ובישראל הוא הרבה יותר הזוי ונפיץ. 

• אהבתי 1

פורסם

לכל המתחכמים- כן, בקנדה (אתם כותבים קנדה כאילו מדובר במדינה בגודל שכונת התקווה, תלוי איפה) יש שכונות של ערבים. 

שכונות ענקיות. אבל הם לא עושים בעיות שם. הם חיים טוב ומקבלים כ"כ הרבה מהמדינה שאין להם רצון וצורך לעשות בעיות- לא לאחרים ולא לעצמם.

והערבים שחיים בשכונות היותר "לבנות" - ממש לא מעניין אותם אם אתה יהודי, או נוצרי או צ'רקסי. זו מדינת הגירה. לכל הפחות כל אדם שני ברחוב הוא מהגר, כל המהגרים מגיעים לשם כי רצו חיים טובים יותר. 

אז גם היהודי ישראלי, גם המוסלמי איראני וגם ההודי באו במטרה למצוא שלווה וחיים טובים יותר, אז הם ממש מנסים להשאיר את כל השיט הזה מאחוריהם וחיים בשלום אחד עם השני.

על החתום- אחד שגר באונטריו תקופה, אחד שבארץ לא סומך על ערבים בשיט אבל שם הסתדרתי איתם מעולה.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 31 דקות, m3x7r3m3 כתב:

בקנדה גם יש קהילה ערבית ענפה שהולכת וגדלה.

אפשר גם לוותר על האובססיה לספירת ראשים של ערבים ברחבי העולם. זו גם אפשרות.

חוץ מזה, אין לי כח לחפש את הציטוט אבל ראיתי בבוקר שסיפרת שהפלסטינאים הם בעלי מעמד ייחודי כפליטים. אתה צודק כמובן. עכשיו, איזה פלא מדהים זה, שיש קבוצה של בני אדם שהחליטה לטפח נרטיב של פליטות של כמה שנים שידרש עד החזרה לארץ המובטחת נכון? מעניין איך הם חשבו על זה. מעניין מאיפה בא הרעיון...

וחבל שאתה מנסה שוב להלחם מלחמת התשה בפינדר, כמו שעשית לי אתמול, וכמו שאתה מתאמץ לעשות כל הזמן. אתה אולי יכול לרשום פטנט בתחום הגישור על השיטה שמנסה לסחוט מכל סיטואציה בחיים לוקיגה טהורה ולפתור אותה בהתאם כאילו מדובר בבאג בקוד - אני לא יודע. אבל במציאות זה לא עובד ככה. ואתה שוב תקוע בלולאות אינסופיות עם עצמך, בהן גם ההגדרות הן שלך, גן ההסקות הן שלך, גם המסקנות הן שלך. לא חבל?

והנה לך פער פשוט: מה שאתה רואה בו כ"זרזים" אני רואה בו כמה שמייצר את הבעיה ומזין אותה. וכן אם תעשה טרנספר זה יפתר. נהדר. גם אם תבנה מחנה השמדה (הומני מצידך לא להציע את זה, בהתחשב בפחד שלך ממעמד הפליטות שלא תלוי בך). אבל אופסי. זו לא בעיה של לוגיקה. לא באג בקוד. מה לעשות?

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

ואתה שוב תקוע בלולאות אינסופיות עם עצמך, בהן גם ההגדרות הן שלך, גן ההסקות הן שלך, גם המסקנות הן שלך.

נזכרתי למה הסגנון הזה כ"כ שנוא עלי.

כשהייתי סטודנט עבדתי אצל דוד שלי, חרדי שחזר בתשובה. הוא, יחד עם עוד אנשים שעבדו איתי, היה להוט להחזיר אותי בתשובה והוא הציף אותי בחומר של מחזירים בתשובה.

כל מיני ספרים של זמיר כהן, נוייגרשל ועוד.

וחלק גדול מהם היה כתוב בצורה של דו שיח, שאלות ותשובות של המחזיר בתשובה, "החכם", עם איזה אדם דמיוני תם. אז כמובן שהמחבר כתב גם את השאלות וגם את התשובות ולמעשה קיים דיון עם עצמו, שבו הוא שואל מה שנוח לו, עונה איך שמתאים לו ומשכנע את עצמו, שיש אלוהים והוא אלוהי ישראל שנתן לנו את התורה.

וואלה לא חלמתי שיגיע יום שבו אני אהיה חלק מ"דיון" כזה שהמטרה שלו היא להצדיק טרנספר, או גזענות או כל דבר אחר שליאור החליט שהוא "האמת".

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 12 דקות, פינדר כתב:

אז אתה חוזר לדיון על טרנספר...

אין לי מה להוסיף שלא נאמר כבר:

1. טרנספר מרצון לא יקרה, גם לא תמורת MAGIC_NUMBER של דולרים

2. טרנספר בכח הוא לא אנושי וגם הוא לא יקרה

אני עוד לא הגעתי לפתרונות אפשריים, ולכן גם ציינתי את התוצאה השנייה שרצויה:

לפני 22 דקות, m3x7r3m3 כתב:

בין אם הוצאת לערבים הללו את הרצון להרוג אותך, או שהוצאת את הערבים הללו מישראל, בלי אפשרות כניסה אליה

ולגבי 1. אני לא מסכים איתך, עובדתית קורה טרנספר מרצון, בלי MAGIC_NUMBER עדיין, אצל השמאל והפלשתינים זה נקרא "Silent Transfer".

כלומר לגמרי יכול להיות שהם ממציאים את זה וזה לא קורה בשטח, אבל למיטב הנתונים ב-2018 לעזה הייתה הגירה שלילית של 35 אלף איש.

לגבי 2. אני גם לא מסכים איתך, העולם היום מצקצק בלשון, צועק כמה זה נוראי, אבל לא עושה כלום ושום דבר בפועל.

לפני 12 דקות, פינדר כתב:

החיים הם לא מוצר חומרה או תוכנה.

אגב בעולם החומרה שאני עובד בו, לפעמים לא פותרים באג אלא מסתפקים בwork around.

זה מסביר הרבה.

אני מציע Work around, שים כאפייה באוטו למקרה ו... אתה יודע... כמו במערכון של ארץ נהדרת.

לפני 5 דקות, Gal Atun כתב:

אני לא מבין, הם רוצים להיות תושבי פלסטין? 

בגדול הם נגד שלטון של יהודים. לפחות עד ביאת המשיח.

אתה יודע זה הסתומים האלה שהלכו להתחבק עם אחמדיניג'ד...

לפני 6 דקות, Gal Atun כתב:

אני עדיין חושב שמאזן הערבים-יהודים במזרח התיכון ובישראל הוא הרבה יותר הזוי ונפיץ. 

אני כבר לא בטוח שאפשר להסתכל על הערבים במזרח התיכון כמכלול. בטח לא אחרי האביב הערבי וכל התוצרים שלו.

אבל כן בגדול אתה צודק וזה הזוי.

אנחנו איזה ראש סיכה פה.

לפני 19 דקות, אורח לרגע כתב:

לכל המתחכמים- כן, בקנדה (אתם כותבים קנדה כאילו מדובר במדינה בגודל שכונת התקווה, תלוי איפה) יש שכונות של ערבים. 

שכונות ענקיות. אבל הם לא עושים בעיות שם. הם חיים טוב ומקבלים כ"כ הרבה מהמדינה שאין להם רצון וצורך לעשות בעיות- לא לאחרים ולא לעצמם.

והערבים שחיים בשכונות היותר "לבנות" - ממש לא מעניין אותם אם אתה יהודי, או נוצרי או צ'רקסי. זו מדינת הגירה. לכל הפחות כל אדם שני ברחוב הוא מהגר, כל המהגרים מגיעים לשם כי רצו חיים טובים יותר. 

אז גם היהודי ישראלי, גם המוסלמי איראני וגם ההודי באו במטרה למצוא שלווה וחיים טובים יותר, אז הם ממש מנסים להשאיר את כל השיט הזה מאחוריהם וחיים בשלום אחד עם השני.

על החתום- אחד שגר באונטריו תקופה, אחד שבארץ לא סומך על ערבים בשיט אבל שם הסתדרתי איתם מעולה.

נכון שזה ממש לא בקצב שיש בישראל, אבל גם בקנדה יש טרור איסלמי, המקרה האחרון קרה שם לפני שנה וקצת (פברואר 2020).

לפני 16 דקות, יבגניפ כתב:

אפשר גם לוותר על האובססיה לספירת ראשים של ערבים ברחבי העולם. זו גם אפשרות.

תשמע, טרור אנטישמי ברחבי העולם בא היום בעיקר מצד ערבים.

לפני 25 דקות, יבגניפ כתב:

חוץ מזה, אין לי כח לחפש את הציטוט אבל ראיתי בבוקר שסיפרת שהפלסטינאים הם בעלי מעמד ייחודי כפליטים. אתה צודק כמובן. עכשיו, איזה פלא מדהים זה, שיש קבוצה של בני אדם שהחליטה לטפח נרטיב של פליטות של כמה שנים שידרש עד החזרה לארץ המובטחת נכון? מעניין איך הם חשבו על זה. מעניין מאיפה בא הרעיון...

עזוב את הנרטיב, דיברתי על ההגדרה של פליט, כדי להחשב פליט של UNHCR יש תנאים מסוימים (שזה כולם מינוס פלסטינים), כדי להחשב פליט של UNRWA, יש תנאים אחרים, מקלים בהרבה.

זה לא עניין של נרטיב, אלא של הגדרות.

לפני 26 דקות, יבגניפ כתב:

וחבל שאתה מנסה שוב להלחם מלחמת התשה בפינדר, כמו שעשית לי אתמול, וכמו שאתה מתאמץ לעשות כל הזמן. אתה אולי יכול לרשום פטנט בתחום הגישור על השיטה שמנסה לסחוט מכל סיטואציה בחיים לוקיגה טהורה ולפתור אותה בהתאם כאילו מדובר בבאג בקוד - אני לא יודע. אבל במציאות זה לא עובד ככה. ואתה שוב תקוע בלולאות אינסופיות עם עצמך, בהן גם ההגדרות הן שלך, גן ההסקות הן שלך, גם המסקנות הן שלך. לא חבל?

לא מלחמת התשה, הוא זרק משהו, אז ניסיתי להבין האם זה סתם Random Text או שזה באמת חשוב לו.

חוץ מזה, הרי גם אתם עובדים בדיוק ככה. מכם למדתי את זה 😂

לפני 29 דקות, יבגניפ כתב:

והנה לך פער פשוט: מה שאתה רואה בו כ"זרזים" אני רואה בו כמה שמייצר את הבעיה ומזין אותה. וכן אם תעשה טרנספר זה יפתר. נהדר. גם אם תבנה מחנה השמדה (הומני מצידך לא להציע את זה, בהתחשב בפחד שלך ממעמד הפליטות שלא תלוי בך). אבל אופסי. זו לא בעיה של לוגיקה. לא באג בקוד. מה לעשות?

אז שאני אבין - לדעתך לפני הביקור של סמוטריץ' בלוד או של בנגביר בשמעון הצדיק, לא היו ערבים שרצו אותי ואותך מתים?

לפני 26 דקות, פינדר כתב:

וואלה לא חלמתי שיגיע יום שבו אני אהיה חלק מ"דיון" כזה שהמטרה שלו היא להצדיק טרנספר, או גזענות או כל דבר אחר שליאור החליט שהוא "האמת".

אני לא מנסה להצדיק שום דבר, אני גם לא מחליט מה האמת ומה לא.

ולשם הכנות, כבר כתבתי לדעתי אתמול שאני גם לא בטוח שתוכנית של טרנספר תעבוד.

בניגוד לאנשים אחרים פה בשרשור אני לא מנסה לשכנע אף אחד להצביע למישהו כזה או למישהו אחר

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 6 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לשם הכנות, כבר כתבתי לדעתי אתמול שאני גם לא בטוח שתוכנית של טרנספר תעבוד.

אתמול כתבת כמה וכמה פעמים את פתרון ה50K שלך.

אם בין השורות הכנסת גם הסתייגות, אני פספסתי אותה.

זה רק מדגיש שוב את זה שכדאי לך ללמוד לצמצם את הטענות ואת ההודעות ואת הציטוטים שלך.

כרגע זה בבחינת, תפסת מרובה לא תפסת.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

זה בדיוק כמו שאני שכחתי שלפני שבועיים אמרת שהצבעת ליש לפיד.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 11 דקות, m3x7r3m3 כתב:

בגדול הם נגד שלטון של יהודים. לפחות עד ביאת המשיח.

אתה יודע זה הסתומים האלה שהלכו להתחבק עם אחמדיניג'ד...

אותם אני מכיר (הם עושים הסברה כל כך טובה לישראל שזה משהו). 

התכוונתי דווקא למשפחות היהודיות. 

פורסם

מבית"ר עילית? אם תיתן להם את הבחירה להישאר במקום שלהם כרגע ולעבור לשליטה פלשתינית (בתנאי שהם יישארו בחיים כאזרחי פלשתין כן?) או לעשות רילוקיישן לתוך הקו הירוק לפחות חלקם יבחרו להישאר

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 7 דקות, m3x7r3m3 כתב:

זה בדיוק כמו שאני שכחתי שלפני שבועיים אמרת שהצבעת ליש לפיד.

זה לא.

כשאני כתבתי למי הצבעתי, ראית את זה והגבת לזה. אח"כ שכחת.

אני בכלל לא ראיתי איפה סייגת את פתרון הטרנספר שלך, כי הוא כנראה קבור איפשהו בין ערימות מלל, שכוללות לפחות 3 פעמים שבהן טענת ש50K יפתרו את הבעיה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...