Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים בשנה וחצי האחרונות יצא לי המון פעמים לנסוע בכביש , מב"ש לת"א , מב"ש לצפון ( הלוך - חזור ) .

משום מה עד היום לא קיבלתי שום הודעת חיוב על הנסיעה ( לא בדואר ולא בשום מקום אחר ).

לא עברתי מקום מגורים לכן אני מסיק שפשוט יש איזה בעיה בחיוב.

אשמח לדעת מה עושים במקרה שכזה ( הפחד שלי שיבוא יום בעוד שנתיים ואני יקבל את המכתב המדובר אך מבית משפט ולא מכביש 6 )

יפני זה הכי אחי

פורסם

יכול להיות שקנית את הרכב מבעלים שעדיין לא ביטל את המנוי שלו?

פעם קרה לי שמכרתי רכב ולא ביטלנו את המנוי בזמן,

קבלנו חיוב אחד על בך 20 שקל, הם טענו שעד שהבחור לא יסע שוב פעם על כביש 6 ויסדיר אמצעי תשלום הם לא יכולים לזכות אותי.

בסוף ויתרתי כי זה היה סכום קטן

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

תתקשר אליהם, תציק, שב להם על הווריד כדי שלא יקרה מה שאתה חושש ממנו, ובצדק.

לא יודע אם זה בכוונה או לא, אם זה שיטת מצליח או לא, אבל אתה לא הראשון ששמעתי שזה קרה לו (גם לי זה קרה, עם "קנס" קטן וסמלי על "האיחור בתשלום")

אחרי שתסדר את העניין, גם אם אתה נוסע פעם בחצי שנה דרך כביש 6, עשה מנוי (עריכה- בחיני חינם!!!) ותהנה משלושה יתרונות:

תעריף זול יותר מאשר "נוסע מזדמן"

חיוב אוטומטי בכ. אשראי ואין צורך להתקשר/ להיכנס למוקד התשלומים

אין "איחורים", "עיכובים" וקנסות

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

תבדוק אם בעלות הרכב מעודכנת שמרד הרישוי (?)

אולי תבדוק אם השירות לקוחות שלהם (שתי מחשבות הגיוניות לפני שמתחילים להילחץ אם אחרי שעשיתה את השתיים, אם יש דבר כזה אז כבר זה בעייתי ואין לי רעיון לזה)

פורסם
יכול להיות שקנית את הרכב מבעלים שעדיין לא ביטל את המנוי שלו?

פעם קרה לי שמכרתי רכב ולא ביטלנו את המנוי בזמן,

קבלנו חיוב אחד על בך 20 שקל, הם טענו שעד שהבחור לא יסע שוב פעם על כביש 6 ויסדיר אמצעי תשלום הם לא יכולים לזכות אותי.

בסוף ויתרתי כי זה היה סכום קטן

זה בדיוק מה שקרה לי , במשך השנה האחרונה נסעתי לא מעט על כביש 6 ומסתבר שכל החיובים הופיעו על הבעלים הקודמים של הרכב.

בשיחה עם המוקד על כך, בוטל המנוי של הבעלים הקודמים ויצרתי אחד על שמי , כך שיצא ששילמתי על הנסיעה האחרונה בלבד.

ביקשתי מהמוקדנית לשלוח הודעה לבעלים הקודמים על מנת שנתקזז על הסכום ששילמו במקומי על מנת לצאת הוגן.

רק חשוב מאוד לבטל לאחר שמוכרים את הרכב.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

פריקת קיטור - גם אני לקוח מזדמן,והיו לי בכביש שתי נסיעות בסוף דצמבר (22 ו27),ועד עכשיו לא קיבלתי חשבון.

כאילו **קינג כמעט חודש וחצי לוקח להם לעבד נתונים? למה לעזאזל אי אפשר לשלם ביציאה כמו במנהרות הכרמל?

יש שם מוקדן אחד שמפענח את כל הלוחיות מכל המצלמות או מה? :|

אני רוצה לעשות מנוי אחרי התשלום הקרב,אבל מפחד מחיובי יתר סטייל הוט \ 012 ושות' :(

פתרון אחר?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

פתרון אחר?

לא קרה לי ולא שמעתי שהם עושים חיובים סטייל הוט. אבל אם אתה לא רוצה לעשות מנוי, אחרי כל נסיעה כזאת תוכל לחייג למוקד הטלפוני, להקיש מס' רכב ומס' כרטיס אשראי ולשלם את החוב.

פורסם

גם לי קרה, פשוט התקשרתי אליהם, ואמרתי שאני לא רוצה לקבל קנס בגלל שהם לא שולחים חשבונית. הסברתי למוקדנית שאני מקליט את השיחה, וכעבור כמה ימים קיבלתי את החשבונית, בלי קנסות ובלי כלום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

גם לי זה קרה נסעתי כמה פעמים בכביש 6 ולא קיבלתי הודעה לתשלום היתקשרתי לברר ואמרו לי שיש לאוטו מנוי מאיזה חברה שקניתי את האוטו {ליסינג לשעבר}

פורסם

חברים , ברגע שאתקשר אליהם. זה לא כמו להיות תרנגול וללכת לידי השוחט ?

בטסט האחרון החלפתי את לוחית הרישוי שלי, יכול להיות שהלוחית הקודמת הייתה כל כך דהויה שהם לא ראו את המספר ?

( הצהוב של המספר התקלף לגמרי )

יפני זה הכי אחי

פורסם

מאה אחוז אנסה מחר להתקשר ולהקליט , נקווה לא לשמוע סכום אסטרונומי כי בטח הם הטענו על פיגור בתשלום וכו'.

אני יעדכן אתכם , נקווה לטוב :)

יפני זה הכי אחי

• תוכן חדש...