Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה, אני זקוק להמלצה על מקום לליל פורים לי ולכמה חברים. דרוש: מועדון\דאנס בר איכותי, נטול ערסים, גילאי 25 ומעלה נניח, איזור הרצליה בעקרון הכי נח לנו.

תודה!

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אין לי מה לתרום בנושא של דאנס, אבל שני פאבים איכותיים שיצא לי לבקר בהם בהרצליה הם מקלארנ'ס ומייק'ס פלייס. גם Bourbon Street הסמוך לאופציה השניה הראה בזמנו הבטחה, אך אינני יודע מה המצב שם כיום.

פורסם

טמפל בר- לא יודע מה הולך בהרצליה אבל בראשון יש הרבה ערסים, ואני מציע רק כי נראה לי שזה ראשון ועוד בסינימה,

לעומת הרצליה שזה הרצליה ובקניון שבעת הכוכבים.

אם מישהו יכול להוסיף על הטמפל בר בהרצליה יהיה יותר טוב :)

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

פורים או לא, הברבן סטרייט שדריש הזכיר מעולה.

אחלה בירה, אחלה אוכל ואווירה מעולה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

×
×
  • תוכן חדש...