Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וולבו לוקחים אותם בגדול אפילו לפי הסרטון עם עין בלתי מזויינת

ridS396W2BY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בהרבה! יותר מרשים ממרצדס..

הבעיה שאני רואה פה,שאם המשאית בולמת בפתאומיות ומגיעה לעצירה, אז הרכב שמאחורי המשאית כנראה יתנגש

במשאית בגלל פתאומיות הבלימה של המשאית.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם
אני הייתי שם את מבטחי במחשב any day על פני נהג משאית ישנוני שנמצא על ההגה 12 שעות ביום.

שיהיה לך בהצלחה בהמשך :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=aNi17YLnZpg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
שיתנגשו במשאית, - זה הרבה פחות גרוע מאשר משאית שמתנגשת בך

תגיד, ישנת בשיעורי פיזיקה או משהו?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

להתנגש במשאית עומדת/על סף עצירה זה כמו להכנס בקיר. כשמשאית מתנגשת ברכב מאחור היא תהדוף אותו קדימה והאנרגיה תוכל להתפזר. משמע - עדיף שמשאית תתנגש בך מאחורה, מאשר שתתנגש במשאית עומדת מאחור.. וזה מוביל אותנו לשאלה האם זאת באמת מערכת כזו מדהימה..? אולי היה עדיף שכמו בבקרת שיוט אקטיבית המשאית תבלום אבל לא לעצירה מוחלטת, אלה בהתאם למהירות הרכב מלפנים.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

לא זה לא.

הכיוון של המהירויות לא משחק תפקיד, רק ההפרש. משאית שפוגעת בך זה בדיוק כמו לפגוע בנסיעה ברוורס במשאית עומדת (לוקחים את המשאית כנקודת יחוס).

הדבר היחידי שמשחק פה תפקיד זה ההבדל באיזורי ספיגה בין הקדימה והאחורה של הרכב והמשאית וכמובן ההבדל ביכולת ספיגת פגיעה של הגוף בין תאונה קידמית ואחורית.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

זה לא נעים כשמשאית נכנסת בך, וזה לא נעים כשאתה נכנס במשאית. וזה גם לא נעים אם אתה במשאית, והמשאית נכנסת בפריווט, ומשאית נכנסת מאחורה במשאית. זה עושה כאבי גב לחודש-חודשיים. הייתי בסרט הזה.:-(

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...