Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

למי שזוכר העלתי פה תמונה של ההגה עור שלי שפשוט התחיל להתקלף ( בפחות משנה ).

פניתי בהתחלה למוסך המרכזי אבל הם טענו שאין מה לעשות , אז התייעצתי פה בפורום מה לעשות

ואז פנתה אלי נציגת שירות של צ׳מפיון מהפורום. הייתי סקפטי בהתחלה, היא ביקשה ממני לשלוח

מייל עם התמונה ודאגה כמעט כל יום לעדכן אותי מה קורה ( יש לציין שהבחורה ממש ממש נחמדה ובאמת גרמה לי להרגיש שמטפלים בי ). אחרי 3 שבועות הגיע ההגה החדש,

התקשרו מהמוסך והרכיבו לי אותו תוך 15 דקות . אז אולי יש כאלו שיגידו שחבל שזה צריך להיות דרך הפורום

אבל אני שמח שצ׳מפיון משנים גישה וזה סיפור אישי שהייתי חייב לשתף.

אוטו-מאניה :-)

פורסם

תתחדש.

אני שמח שעזרו לך יפה, וטיפלו בך (בסופו של דבר), אבל מכאן ועד להכריז שהם משנים גישה... הדרך ארוכה.

גם לי הייתה פעם בעיה, בהתחלה השפילו אותי, ואז דרך שירות לקוחות טיפלו בי יפה. זו בדיוק הבעיה.

יש כאלה שמתמזל מזלם, ויש כאלה שמזלם מתמזל בגלל שהם צועקים ומפרסמים בפורום, ויש כאלה שלא הולך להם.

כמו הבחור עם האודי שהדלת שלו מתקלפת ברכב יוקרה ואף אחד לא דואג לו לא משנה עם מי הוא דיבר.

בכל מקרה אני מחזק את השיתוף שלך, כן מגיע להם קרדיט על זה שהם עושים משהו כמו שצריך, עכשיו רק צריך שמשקל המקרים האלה יגבר על משקל המקרים שבהם הלקוח סובל.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

כל העור ב VAGיות בעייתי במדינה כ"כ חמה. אני תמיד משתדל להחנות בצל, וגם קניתי מגן שמש כזה לשמשה למקרה שאני חונה בשמש. בנוסף אני סוגר את הסכך הזה של הסאנרוף, ומקווה לטוב. ממליץ על ה'טכניקה'.

.Your average Notepad

פורסם

בורה, כמעט בר מיצווה וציפוי העור של ההגה לא מתקלף. והאוטו בשמש מרבית חייו. אז אפשר לטעון שהמכוניות של היום הן לא כמו פעם, אולי שמדובר בפגם שאינו מייצג ( מה שנראה כסביר יותר ), אבל שהשמש הישראלית מקלפת עורות ועוד באיביזה חדשה כמעט ? לא משכנע.

פורסם

לפי דעתי זה גם תלוי באופן השימוש בהגה, אם מסובבים "במריחה" על נקודה אחת או בשלבים (החלפת ידיים).

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
כל העור ב VAGיות בעייתי במדינה כ"כ חמה. אני תמיד משתדל להחנות בצל, וגם קניתי מגן שמש כזה לשמשה למקרה שאני חונה בשמש. בנוסף אני סוגר את הסכך הזה של הסאנרוף, ומקווה לטוב. ממליץ על ה'טכניקה'.

התירוץ של ישראל ארץ חמה לא מחזיק מים. יש באירופה מקומות לא פחות חמים מישראל (בין השאר גם ספרד אגב). הם בחרו בעור לא איכותי וצריכים להתמודד עם הכשלים בצורה זו או אחרת.

פורסם

בעבר, גם לי הייתה את אותה התופעה, אחרי שנה בערך.

גם אצלי, במוסך המרכזי זרקו אותי מכל המדרגות.

גם אצלי, אחרי שירקתי אדם והכמדתי חצי מצ'מפיון על הרגליים, החליפו את ההגה המתקלף.

שמח שהסתדר לך ויחסית בפשטות (כפי שאמור להיות).

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...