Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי אותה לפני חצי שנה (מחברת טרייד). במהלך הזמן הזה לא הדלקתי את החימום כי אני לא אוהבת, אבל שמתי לב שלא יוצא חום משמעותי והנחתי שככה זה הרכב וזהו.

השבוע, בקור המטורף, ניסיתי להדליק וזה לא עבד לי, ויותר חמור- מפשיר האדים לא עבד.

המוסכניק שלי ניסה כמה דברים אתמול.

בהתחלה אמר שאולי יש סתימה- ניקה לי את הרדיאטור, שפך איזה חומר ושטף וכו'. אחר כך אמר שאולי חסר חלק שצריך להזמין, אחר כך אמר אולי בקיץ ניתקו לך איזה חלק בתרמוסטט, אחר כך אמר שהמים החמים פשוט לא עוברים אל הרדיאטור..

ולבסוף אמר לי כך- רדיאטור חימום פנימי לא עובד,

להחליף כזה דבר זו השקעה.

בעתיד, יצא חימום למפשיר אדים ומשתי היציאות הקדמיות, אבל שתי הצדדיות (הקיצונית מימין והקיצונית משמאל) לא יוציאו אוויר חם כי זה כבר קשור לרדיאטור.

הסכמתי ונסעתי אך לצערי נסעתי אתמול מחוץ לעיר, לא חימום ולא נעליים. רעדתי באוטו כשבחוץ היו 3 מעלות, והאוויר שיצא היה פושר במקרה הטוב והדבר היחיד שהוא עשה זה לקרר אותי.

מה עושים? למישהו יש פתרון אחר?

מישהו יודע כמה תיקון כזה עלול לעלות? (לא כולל עבודה של המוסכניק עצמו)

מישהו יודע אם כשיש לי אחריות במסגרת חברת הטרייד- זה נושא שהם אחראים עליו ויוכלו לעזור לי?

תודה לכל העונים.

פורסם

קודם כל אם החימום ברכב שלי לא עובד אני לא עולה לרכב בכלל...

התקלה יכולה לנסוע מסתימה במערכת ואז משחררים אותה (יוצאת ג'יפה אח"כ מהצינורות שזה פשוט לא ייאומן), תקלה כזאת יכולה לנבוע מנזילה ברדיאטור חימום פנימי שנוטרלה ע"י ניתוק שלו אך קשה לי להאמין ברכב יחסית חדש, או תקלה במערכת פיקוד המזגן (כפתור שלא משנה מצב מקירור לחימום, תריס בקרת אוויר תקוע וכ'). נשמע שהמוסכניק שלך ניסה הכל ועדיין לא מצליח, פני לקבלת חוות דעת ממקור נוסף.

לעניין הפשרת האדים, כווני את הבורר על קירור ולחצי על A.C (הפעלת מדחס מזגן) והאדים ייעלמו, אם כי את תקפאי עוד יותר ברכב.

מה כוללת האחריות בטרייד? אני מניח שקיבלת את זה בכתב.

פורסם

קודם כל, תודה רבה על הסיוע..(:

אני די סולדת מחימום לא טבעי, גם לא מפעילה מזגנים. זה מייבש אותי..

(וכן, גם כשירד שלג בירושלים נסעתי עם חלון פתוח.. :-P )

התקלה איננה אף אחת מהסיבות שציינת. באמת ראיתי אותו בודק את כל אחד מהדברים האלה,

ולבסוף הוא הכריז שפתרון הבעיה יהיה רק להחליף רדיאטור.

לגבי המפשיר, אני חוששת שאמות מהיפותרמיה אם אפעיל את המזגן על קור, אבל זה טוב לדעת שזה הפתרון לעיתות מצוקה. תודה.

יש לך מושג כמה אמורה לעלות החלפת רדיאטור?

פורסם

אני יש לי גולף 2009 וגם לי החימום לא עובד.

זה בלאגן חבל על הזמן. אף מוסך לא יודע באמת לטפל בבעיה.

במוסך החברה הציעו לי לטפל בבעיה ב4500 ש״ח !!!!!!! לא שפוי

נראה שאת החורף הקרוב אעביר בקור התל אביבי

• תוכן חדש...