Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הזכרת לי, ואלרי ב-M הדרך, גם בין אחד המקומות הכי טובים בארץ להמבורגר.

מוזר,

אני מהקריות, והדעה שלי די הפוכה משלך לגבי כל ההמבורגריות שרשמת בפוסט הקודם (BBB מזעזע, בלאק פרווה לגמרי, קניבר די טוב, סינטה בר הכיטוב וכד').

ודווקא לגברי הואלרי אני מסכים, המבורגר מעולה, מקום מעולה, מחיר מעולה. בא לי המבורגר :-D:roll:

משכנתא זה קל

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שרשמת בסוגריים זאת דעתך או מה שהבנת ממני?

כי ה-BBB\בלאק היו די טובים פשוט לא מדהים, הבעיה עם הבלאק היה המחיר והציפס הדקיק (אם אני זוכר נכון).

הקניבר בחיפה לא רע, לא אכלתי שם אבל המון זמן, הסניף בקריות, שומר המבורגרו ירחק. גם פה יש לקחת בערבון מגבל כי לא הייתי שם כבר שנים.

סינטה בר פשוט לא הייתי בשום מקום שהיה יותר טוב. היו קרובים, ואלרי, מוזס, סלון בר, אבל אף אחד לא עבר את איכות ההבורגר עצמו, בטח שלא את איכות המנה כולה, אם או בלי להתחשב במחיר.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

בסוגריים היא דעתי שלי.

אני דווקא בעד הקניבר בקריות (במיוחד העסקית סטודנטים בכל זמן ביממה בכל יום), אבל אני שם רק בשנתיים האחרונות, אז אולי משהו השתנה מאז הטראומה שהייתה לך...

משכנתא זה קל

פורסם

תשמע אם אתה מנרמל את הסקאלה, אז כן BBB\בלאק בתחתית ההמברגוריות האיכותית, אבל על הסקאלה שלי זה כל דבר החל מהבורגר של זוגלובק עד (נכון לעכשיו) הסינטה בר. על סקאלה כזאת הן מדורגים באיזור ה-7+. אם משקללים את המחיר אז הבלאק צולל לאיזה 4-5.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...