Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

pioneer ts-304f

ROEI-A
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע איך אמורה להיות התיבה שלו? איזה גודל? אם היא פתוחה או סגורה? אצלי הוא בתיבה שדומה לתיבה הזאת רק שהפתח הוא מאחור והסאב יושב באמצעhttp://www.220v.co.il/site/productspec.asp?id=1745

פורסם

הסאב הזה של פיוניר הוא פריי אייר בעיקרון הוא מישתמש בתא מיטען כתיבה ענקית ולכן אין נתונים לתיבה אצל הסאב הזה..אם אני לא טועה...

פורסם

אתה לא טועה אדי אתה צודק במאה אחוז זה סאב המשמש בתא המטען כתיבה אחת גדולה....

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
אתם צודקים ראיתי שכתוב שהוא פרי אייר. יכול להיות שבגלל זה אני לא מרוצה מהבאס שלו? בגלל שהוא בתוך תיבה.
ברור.

התיבה האטומה המומלצת לו היא 150 ליטר.

ואתה אומר ששלך היא תיבה פתוחה בכלל, והיא בטח בסביבות 50 ליטר (הערכה גסה)

אז אולי פשוט תנסה לבנות תיבה אטומה אחרת, או שפשוט תתקין אותו כפי שהוא אמור להיות

שהתא מטען משמש כתיבה.

גל

פורסם

או קיי תודה רבה לכם. אני הרבה זמן לא מרוצא מהסאב שלי ועד עכשיו חשבתי ש600 וואט זה לא מספיק או שהמגבר שלי חלש מידי למרות שהוא גם 600 וואט או שזה בגלל המבנה של הרכב 4 דלתות שהבאגאז' "בחוץ" וראיתי אצל חבר שלי בסופר לנסר סאב 600 וואט של רד סאונד שהיה נשמע יותר עוצמתי עם מגבר של 380 וואט ואצלו גם הבאגאז' בחוץ. עכשיו רק נשאר לי לנסות סאב אחר באוטו כדי לראות שזאת באמת הבעיה

פורסם

תיבה של 150 ליטר ממש תסתום לי את כל הבאגאז' אני חושב. זה ממש תיבה גדולה 150 ליטר. חשבתי אולי לשים פלטה מעץ שתסגור לי את הבאגאז' במעבר לתא נוסעים ואז כל הבאגאז' יהיה תיבה גדולה אבל אז אני צריך מקום אחר למגבר שזאת גם בעיה

פורסם
תיבה של 150 ליטר ממש תסתום לי את כל הבאגאז' אני חושב. זה ממש תיבה גדולה 150 ליטר. חשבתי אולי לשים פלטה מעץ שתסגור לי את הבאגאז' במעבר לתא נוסעים ואז כל הבאגאז' יהיה תיבה גדולה אבל אז אני צריך מקום אחר למגבר שזאת גם בעיה

למה איפה המגבר עכשיו?

עצם העובדה שהמגבר בבגאז, זה לא ישנה לך את הנפח שלו למעט באולי ליטר וחצי...

אז כן, עדיף שתבודד את תא המטען מתא הנוסעים, ותמקם את הסאב לתוך תא הנוסעים

וככה תוכל באמת לנצל את מה שהסאב אמור לעשות.

אלא אם כן שווה לך להשקיע כ 350 ש"ח, לקנות את הפיוניר 305 ולשים בתיבה הפתוחה

שיש לך כעת וסגרת את הסיפור.

ואולי תצליח למכור את הסאב 304 מתישהו...

גל

פורסם

המגבר נמצא מצד האחורי של המשענות. בדיוק איפה שכולם מתקינים אום אני סוגר את כל הבאגאז' בפלטה ושם שם את הסאב אני צריך למצוא מקום אחר למגבר

פורסם

אם אתה מעונין - במדף העליון שלך, צור חור בקוטר של הסאב - שים פוד מרווח - כדי למנוע רעידות וכדי לעגן את הסאב למרכב של הרכב בעוצמה מספקת, ותלה אותו כאילו היה רמקול 6*9.

השיפור בצליל שלו כשהבגאז' סגור יהיה אדיר.

באירופה התקנות כאלה הן הנפוצות ביותר, בעיקר במשפחתיות, שם אתה לא רוצה לפגוע הביכולת ההטענה של האוטו שלך, אבל כן רוצה להנות מבאס נורמלי.

מנסיוני עם 205 GTI בה הוא היה מותקן ככה, הצליל שלו בהחלט מספק.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

חשבתי על אפשרות כזאת אבל ברכב 4 דלתות המגש ממש קטן אז אני כרגע שוקל להחליף אותו ב305C ולשמור את הפרי אייר כי אולי בעתיד יהיה לי 206 ושם אפשר להרכיב אותו על המגש.

אני רק מפחד שאם אני יקנה סאב חדש אני יתאכזב ממנו כי מהסאב שלי די התאכזבתי

פורסם

היה לי סאב כזה בידיוק.... הוא היה בתיבה מסריחה של EXPLOTION וניגן לא רעה

אבל כמו שאמרו פה כדי להתקין אותו בתיבה אטומה...לדעתי תיבה של 40-50 תיהיה מצויינת בישבילו...

פורסם

הדגם שלי הוא לא פרי אייר הוא לתיבה אטומה

הדגם של מסתיים באות C שלך באות F

ההבדלים הם ששלי דורש תיבה הרבה יותר קטנה (כשאני אומר הרבה אני מתכוון 34 ליטר אטומה)

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

• תוכן חדש...