Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שתי שאלות על מאזדה 3 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני בערך חודש קניתי את מאזדה 3 2005, 78 אלף קילומטר.

יש לי שתי דברים שמאד מציקים לי,

1) כאשר הרכב קר זה בדרך כלל קורה שאני לא לוחץ לחיצה חזקה על הגז מורגשת מין מכה כזאת במעבר בין הילוך ראשון לשני זה קורה בלבד, שרכב חם זה פחות מורגש כל שאר ההילוכים עוברים חלק זה קורה רק בין ראשון לשני ורק כאשר עולה הילוך, קראתי כאן בפורום שיש עדכון תוכנה רציתי לשאול האם זה עולה כסף והאם המוסך של מאזדה חייב לעשות לי את זה, כי הם נראים מאד אנטיפטים פעם אחרונה שהייתי שם

2) ברגע שאני נוסע והמנוע נמצא על 2.1k סל״ד בערך נשמע רעש משהו כמו פלסטיקה כזאת שרועדת במהירות גבוהה יותר על סלד גבוה יותר זה לא נשמע, זה מרגיש כאילו זה מתא הכפפות אבל נסעתי איתו שזה פתוח וגם המשיך, מישהו מכיר את התופעה?

תודה לעוזרים סורי על החפירה!!

פורסם
שלום לכולם,

לפני בערך חודש קניתי את מאזדה 3 2005, 78 אלף קילומטר.

יש לי שתי דברים שמאד מציקים לי,

1) כאשר הרכב קר זה בדרך כלל קורה שאני לא לוחץ לחיצה חזקה על הגז מורגשת מין מכה כזאת במעבר בין הילוך ראשון לשני זה קורה בלבד, שרכב חם זה פחות מורגש כל שאר ההילוכים עוברים חלק זה קורה רק בין ראשון לשני ורק כאשר עולה הילוך, קראתי כאן בפורום שיש עדכון תוכנה רציתי לשאול האם זה עולה כסף והאם המוסך של מאזדה חייב לעשות לי את זה, כי הם נראים מאד אנטיפטים פעם אחרונה שהייתי שם

2) ברגע שאני נוסע והמנוע נמצא על 2.1k סל״ד בערך נשמע רעש משהו כמו פלסטיקה כזאת שרועדת במהירות גבוהה יותר על סלד גבוה יותר זה לא נשמע, זה מרגיש כאילו זה מתא הכפפות אבל נסעתי איתו שזה פתוח וגם המשיך, מישהו מכיר את התופעה?

תודה לעוזרים סורי על החפירה!!

1 - לפעמים גם אני מרגיש מכה קטנה אבל ממש קטנה , לא תמיד מורגש.

עידכון תכנה עולה כסף, 100-250 שקלים .

2 - גם לי יש את הרעש הזה!! , שירשור שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=451703

לא מצאתי פתרון .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם
השאלה עדכון תוכנה יעזור??

דבר נוסף זה קורה לך הרעש ב2 וקצת סל״ד??

לא שמתי לב לסל"ד ,אבל אני שומע את זה יותר בבקרים .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

עדכנתי גירסה למחשב מסתבר שהיה הרבה יותר מגרסא אחת לעדכן למעשה הרכב לא עודכן מאז 2005 עשו את כל העדכונים, בנוסף החלפתי תושבת מנוע מס׳ 3 עלות טיפול במוסך מורשה של מאזדה והכל הסתדר פיקס הוא פתח את התא כפפות וחיזק שם כמעט ואין בכלל רעש הכל נעלםם, והרכב נוסע הרבה הרבה יותר טוב כאילו חדש , כנראה הייתה תושבת לא אורגנלית לדבריו

• תוכן חדש...