Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש נוזל G48 בארץ ולא מצאתי.

אך מצאתי כן נוזל קירור של FEBI שכתוב עליו שהוא מתאים למק"ט של BMW. בBMW קיים G48 אך בנוסף על הבקבוק היה כתוב שהוא מתאים גם ל VAG G11?

יכול להיות שG11 מאוד דומה ל G48? או שפשוט ניתן לערבב בינם?

רצ"ב קישור מ EBAY לנוזל קירור אחר שרשום עליו G48 אך כתוב שם גם שהוא מתאים לVAG G11.

אודה מאוד לעוזרים.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

נוזל מקורי זול, אם אני זוכר נכון עולה כ60ש"ח לבקבוק. האם יש טעם לרכוש משהו אחר?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נוזל קירור G11 היה בעבר נוזל מקורי של קונצרן VAG. החברה שמייצרת או ייצרה את נוזל הקירור G11 היא חברת BASF ואצלם הוא נקרא GlysantinâG 48.

זה בדיוק אותו מוצר רק בשם אחר.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק תודה רבה.

סידרתי לי עכשיו הרבה תהיות.

האם G11 היה נחשב בתור נוזל LL?

משום מה BMW החליטו שהנוזל המקורי שלהם הוא LL. יכול להיות שהוא מתוסף בעוד חומרים?

tzvipper- לא ניתן להשיג יותר בארץ נוזל מקורי של BMW.

פורסם

חדשות טובות ורעות.

נתחיל עם הטובות? יש לקנות בשפע נוזל G48 בארץ. החדשות הרעות שכפי שאמרו זה לא ממש זול. נוזל קירור כזה עולה 60-65 שקל לליטר. ויש אפילו יותר יקר מזה.

רק לשם ידע כללי, איזה רכב דורש G48? מאיפה אתה בארץ?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

כל רכב תוצרת BMW דורש G48.

האם ראית בארץ מיכלים של G48 למכירה?

אני מאזור תל אביב.

פורסם

בהחלט, קיים G48 איכותי. אני מכיר את הנוזל הזה מתחום האופנועים. אולי מכאן מחירו היקר או שלא.

תקן אותי אם אני טועה, כל עוד רשום על המיכל G48 אז לא משנה אם זה הולך להיות בשימוש ברכב או באופנוע. האם אני מניח נכון?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

אכן, G48 זה מפרט של נוזל. איפה ראית אותו למכירה?

והאם אתה זוכר של איזה חברה הוא היה?

פורסם

יפה, אז למדתי ממך היום ש G48 זוהי הדרישה לנוזל הקירור של מכוניות BMW.

פורסם
מרק תודה רבה.

סידרתי לי עכשיו הרבה תהיות.

האם G11 היה נחשב בתור נוזל LL?

משום מה BMW החליטו שהנוזל המקורי שלהם הוא LL. יכול להיות שהוא מתוסף בעוד חומרים?

כן.

LL=Long Life.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה מרק, אני יודע שLL=Long Life פשוט התעצלתי לרשום את כל המונח.

גם בתקני שמנים של BMW הם מציינים LL במקום לרשום Long Life

פורסם

אתה בטוח? ניסית מוסך היבואן? יש גם יבואן חלפים שאצלו הייתי קונה את נוזל הקירור הזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עברתי על הנוזלי קירור "מקוריים" של BMW ולא נאמר שם שום דבר לגבי G48. ראיתי גם בקבוק ליטר. גם עליו שום דבר.

בכל מקרה האם זה הבקבוק?

http://www.ebay.com/itm/BMW-Group-Antifreeze-Coolant-33-8-fl-oz-1-L-P-N-82142209769-Full-Strength-/261147960047?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3ccda1a2ef&vxp=mtr

• תוכן חדש...