Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אני לא מדפיס הרבה, לרוב השימוש הוא פקס, סורק ומכונת צילום.

אני ממליץ לצרכים שלך לקנות מדפסת דיו של BROTHER.

האחרי 5 שנים של שימוש במדפסת שלהם (קיבלתי אותה מתנה מבזק ) החלפתי למדפסת אחרת - BROTHER J410:

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=778356

קלה להפעלה, איכות הצילום מעולה, סורקת מצויין, במסגרת התקציב

בקשר לדיו - אני מחליף פעם בחצי שנה לסט חלופי שעולה 100 ש"ח .

האם יש גם אופציה של WIFI?

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יכול להיות שה Document Scanning של מיקרוספט לא סורקת דו צדדי גם כשהסורק מסוגל או שעשיתי משהוא לא נכון?

לא מכיר סורק דו"צ.

אני כן יכול להגיד 2 דברים:

1. התוכנה תומכת בדו"צ ידני (סריקת ערימת דפים פעם אחת על צד א' ואז פעם נוספת הפוך, התוכנה מסדרת את העמודים בסדר הנכון)

2. יש באפשרויות "Scanner..." אפשרות להציג את החלון של הדרייבר של המדפסת לפני הסריקה. אולי שם יש לבחור דו"צ

3. אולי בתוכנה של Windows7 יש אפשרות מובנית להפעיל את הדו"צ. לא מכיר אותה לעומק.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ההחלטה לגבי לייזר או לא גם תלויה באיזה סוג של הדפסות אתה עושה, רק שחור לבן או גם צבעוני..

לגבי חברות, אני חושב HP הכי אמינה, הלכתי עם חברה שלי לפני כמה חודשים לקנות מדפסת משולבת עם סורק קנינו Epson והיא מצטערת עד היום על הבחירה זו..

פורסם

טוב, אחרי בדיקה במס' מקומות אני מבולבל לגמרי, הציעו לי את ה-brother 430 ב-430 ש"ח.

מצד שני המוכר בקרביץ (שאני מכיר...) הציע לי לקנות HP, או את ה-4 מיכלים ( דגם 4615 לא וויפי, דגם מקביל עם וויפי זה עוד 100 ש"ח) ב-500 ש"ח או דגם אחר של HP עם 2 מיכלים ב-350 ש"ח.

מה אתם אומרים? :roll:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם
אני עם ה HP Officejet 6500A Plus, ולהבדיל ממה שאומרים כאן על מדפסות הדיו של HP, אני מאוד מרוצה. סורק באופן יומיומי כ 10 מסמכים, ומדפיס +- אותו דבר ביום, הכל בוייפיי ועם אפס תקלות. אחלה מדפסת לסטודנטים.

בפקס עוד לא יצא לי להשתמש.

אני איתך וכך גם כתבתי.

קשה לי להבין איזה ביקורת יכולה להיות ואני משתמש כבד יחסית.

ממליץ מאוד על מדפסת עם 4 מכלי צבע נפרדים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הבעיה עם HP שהם בדיוק כמו מכוניות רנו, האיכות לא אחידה באותם פרטים של אותו דגם.

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=779685

תקרא חוות דעת, יש כאלה שמבחינתם זה סבבה, וחלק אחר פשוט שונא כול רגע שהוא קנה את המדפסת. לחבר שלי יש מדפסת כזאת והיא עשתה בדיוק את אחת התקלות שפירטו בחוות דעת(אחרי החלפה לדיו מקורי, המדפסת פשוט הפסיקה לעבוד)

לי קשה להמליץ על חברה שיש לה בקרת איכות של ילד בן 6.

פורסם

מחר אני קונה את ה MFC7860DW של ברדר , אם אתרצה (ואם אני אצליח) אני אכתוב איזה חו"ד קליל .

ד"א למישהו יש אותה ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

בשביל הכמות שאני מדפיס לא כלכלי לי לרכוש לייזר, מה גם שהדגם של ברדר (430) במחיר שמתאים לי.

מה היתרונות של 4 מיכלים לעומת 2?

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם
כן, זו הלייזר שיש לי

מה המחיר כיום?

אופיס דיפו , 1300 ומשהו , אתה מבסוט עליה ?

הטונר משולב באמת על התוף שם ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

ב 1500 קניתי את HP 1415

אחד הקניות הטובות שעשיתי בזמן האחרון.

משולבת ליזר צבעונית כולל פקס אמיתי, סריקה של עד 50 דף במזין העליון ואיכות מעולה.

עובדת ב WIFI או רשת קוית, כולל כניסת USB ומסך מגע צבעוני קטן במקום כפתורים.

שווה כל שקל.

cm1415fnw.jpg

• תוכן חדש...