Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק רציתי לשתף.

בדרכי לביתי נהג אוטובוס מרט מראה של רכב השייך לכמה בני מיעוטים, ולא ממש רצה להשאיר פרטים. לצערו (וטיפשותו) של הנהג, הוא היה בתוך פקק... כמה מהם רצו אליו, הנהג היה טיפש מספיק כדי לפתוח את הדלתות, והתחילו צעקות ואיומים, משיכות בידיים... הפקק נגמר והצלחתי לזוז משם.

היה מגניב. אחלה חווייה.

:x

שמרו על עצמכם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ומה קרה אחרי זה? איך נגמר?

התקשרת למשטרה לדווח?

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אתה באמת היית מדווח? מישהו שפגע ברכוש של אחר,שם פס עליו,וממשיך לנסוע? תיראה כמה מקרים יש פה בפורום על פגיעה ואי השארת פרטים,אני הייתי ממשיך להביט קדימה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פגיעת רכוש לא, אבל הוא אמר משיכות ידיים... כל עוד זה נכנס לאלימות אני בהחלט הפעל. אתה יודע במיוחד עם זה בני מיעוטים והשנאה קיימת בין שני העמים, האלימות יכולה להגיע למצב קיצון.

פורסם

אגיד לך את האמת? כשאני רואה את הפגיעות ברכב של חברים מהפורום ואני חושב על עצמי אם לי זה היה קורה,כשאני מאוד פדנט קם ב5 בבוקר כדי לעשות ווקס ואיזה 0 דופק לי את הרכב ובורח,צריך ללמד אותו אחריות.אחרת שום דבר לא ישנה את זה בעתיד.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
רק רציתי לשתף.

בדרכי לביתי נהג אוטובוס מרט מראה של רכב השייך לכמה בני מיעוטים, ולא ממש רצה להשאיר פרטים. לצערו (וטיפשותו) של הנהג, הוא היה בתוך פקק... כמה מהם רצו אליו, הנהג היה טיפש מספיק כדי לפתוח את הדלתות, והתחילו צעקות ואיומים, משיכות בידיים... הפקק נגמר והצלחתי לזוז משם.

היה מגניב. אחלה חווייה.

:x

שמרו על עצמכם.

מה המסר שרצית להעביר? שנהגי אוטובסים מ****ם וטיפשים? או שבני מעוטים מסוכנים?

או שבכלל האנושות צועדת למחוזות חדשים??

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

שהפעם מי שפגע נתפס,שזה נדיר.

פורסם
מה המסר שרצית להעביר? שנהגי אוטובסים מ****ם וטיפשים? או שבני מעוטים מסוכנים?

או שבחיפה יש הרבה פקקים? או שברווזים נקלעים למקומות מסוכנים?

אפשר להמשיך עד מחר.

פורסם
או שבחיפה יש הרבה פקקים? או שברווזים נקלעים למקומות מסוכנים?

אפשר להמשיך עד מחר.

או שבמעלות אנשים דוחפים את עגלת הסופר לאחר השימוש וממש לא מעניין אותם במה היא פוגעת..

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

פעם הבאה תחנה לידי ככה נשמור אחד על השני.:wink:

פורסם

תן צפירה בפעם הבאה :mm_yeah:

פורסם
מה המסר שרצית להעביר?

הכי קרוב זה זה:

את השורה הראשונה בפוסט שלי קראת? זו שכתוב בה "רק רציתי לשתף"? :roll:

אגב, האיזור היה איזור של נרקומנים, יש שם תחנת חלוקה של תחליף-סם, זו לא סביבה סימפטית במיוחד בכל מקרה ומצב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
פגיעת רכוש לא, אבל הוא אמר משיכות ידיים... כל עוד זה נכנס לאלימות אני בהחלט הפעל. אתה יודע במיוחד עם זה בני מיעוטים והשנאה קיימת בין שני העמים, האלימות יכולה להגיע למצב קיצון.

איזה תגובה מטומטמת.

אתה יודע שיש מלא נהגי אוטובוסים ערבים, במיוחד בצפון ?

ואם החברה היו יהודים, זה לא היה קורה ?

פגעו ברכוש שלהם וברחו, ראו את כל המתרחש ומן הסתם הרגישו צורך לעמוד על שלהם, איך זה הסתיים אני לא יודע, בהחלט מסכים שצריך לקרוא למשטרה במקרה של הרמת ידיים אבל אין שום קשר לזה שהם היו ערבים.

פורסם
איזה תגובה מטומטמת.

אתה יודע שיש מלא נהגי אוטובוסים ערבים, במיוחד בצפון ?

ואם החברה היו יהודים, זה לא היה קורה ?

פגעו ברכוש שלהם וברחו, ראו את כל המתרחש ומן הסתם הרגישו צורך לעמוד על שלהם, איך זה הסתיים אני לא יודע, בהחלט מסכים שצריך לקרוא למשטרה במקרה של הרמת ידיים אבל אין שום קשר לזה שהם היו ערבים.

לפני שאתה קורא לתגובה שלי מטומטמת אבקש ממך לקרוא שוב את מה שרשמתי.

ולהבהרה נוספת ברגע שזה מגיעה לאלימות יש לפעול ולקרוא לאחראי האכיפה, לא משנה עם זה יהודי/מוסלמי/נוצרי אך העובדה כי קיים מתח בין שני העמים קיימת ולא ניתן להכחשה וזה בדיוק מה שרשמתי.

אני מגנה כל אלימות שקיימת חוץ מהגנתית.

• תוכן חדש...