Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיצר סבבה נהגי אוטובוס הם מ****ם וטיפשים ובני מיעוטים ירצו להכניס מכות לאיזה חרא שדפק להם את האוטו בניגוד ליהודים.

אחחחחחחח יהודים אין עליכם בכל העולם! במשך שנים סובלים מגזענות ואפליה ובסוף אנחנו גזענים ומפלים :D זה כמו להיות כושי נאצי :lol:

פורסם

ביקשת, קיבלת: זה התכנית של דייב שאפל, לא מצאתי את החלק המלא, אבל בקצרה, מדובר באדם שחור ועיוור, שלא יודע שהוא שחור, והוא איזה קודקוד בKKK :)

http://www.youtube.com/watch?v=vf17W212Ps0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני שאתה קורא לתגובה שלי מטומטמת אבקש ממך לקרוא שוב את מה שרשמתי.

ולהבהרה נוספת ברגע שזה מגיעה לאלימות יש לפעול ולקרוא לאחראי האכיפה, לא משנה עם זה יהודי/מוסלמי/נוצרי אך העובדה כי קיים מתח בין שני העמים קיימת ולא ניתן להכחשה וזה בדיוק מה שרשמתי.

אני מגנה כל אלימות שקיימת חוץ מהגנתית.

בכבישים נדיר מאוד למצוא מחלוקות שנפתרות בחיוכים ובלחיצת ידיים אמיצה, ללא קשר למוצאם האתני של הניצים. ומתח בין שני העמים קיים בהחלט, אלא שאין באמת קשר בינו לבין המתח המובנה בכל מגע שלילי בכבישים. פשוט לא צריך להוסיף שמן למדורה, היא בוערת יופי גם בלי זה.

פורסם
ביקשת, קיבלת: זה התכנית של דייב שאפל, לא מצאתי את החלק המלא, אבל בקצרה, מדובר באדם שחור ועיוור, שלא יודע שהוא שחור, והוא איזה קודקוד בKKK :)

http://www.youtube.com/watch?v=vf17W212Ps0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

EPIC FAIL:lol:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא רואה שום קשר בין היותם של המעורבים בני מיעוטים לתגובה.

אני מכיר כמה חברה נחמדים ועדינים שבמקרה הם לא בני מעוטים שמגיבים באותה דרך או דומה

למראה פגיעה ברכבם ובריחה נמהרת.

אגב לפני שבוע רדפתי אחרי בני מיעוטים שפגעו לי ברכב וברחו. (אז מה זה אומר לגבי)

פורסם
אתה באמת היית מדווח? מישהו שפגע ברכוש של אחר,שם פס עליו,וממשיך לנסוע? תיראה כמה מקרים יש פה בפורום על פגיעה ואי השארת פרטים,אני הייתי ממשיך להביט קדימה.

ברור שמתערבים ומדווחים.

אכן הוא תלש מראה ונמלט מהמקום ולא רצה למסור פרטים.

במקרים כאלו זה לא עלול להסתיים בהחלפת מהלומות זה עלול להסתיים במוות של אחד מהצדדים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הבאת את זה למקרה קיצוני,אבל לא הייתי מתנגד שילמד קצת לקח בגירסת OLD SCHOOL.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ברגע שאלימות מתחילה , יודעים איך זה מתחיל אבל את הסיום לא ניתן לחזות.

הם יכולים לקלל האחד את השני, יריקות ואולי יוחלפו מהלומות בין המעורבים.

אבל זה יכלך להסתיים הרבה יותר גרוע.

לא סרים מקרים בהם אנשים נדקרו כי העירו לאדם, ביקשו סיגריה וכו'.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מבין את הבעייתיות בחוסר התערבות,אבל אולי הפחד שאותו נהג יחווה,יגרום לו פעם הבאה לעצור,אולי את תגידי שפעם הבאה כניראה הוא יפחד לעצור,מסכים אין פה פתרון של קסם.

אבל גם אין פתרון מול האנשים שלא משאירים פרטים ומזלזלים ברכוש של אחר.

פורסם

היייתי מעמיד את הרכב שלהם בכל פינה במדינה עד שכל בנאדם שחושב את עצמו המלך ומזלזל בזולתו היה לומד לקח, ככל הנראה לקח פיזי. מצטער להיות האנדרדוג פה, אבל מי שלא לומד בדרך היפה, ייאלץ ללמוד אחרת.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...