Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ברשותי מאזדה דמיו שנת 2002.

הבעיה כזו:

מזה זמן רב נדלקת לי מדי פעם נורת המנוע , וכן נותר הhold מהבהבת. הדבר קורה רק בהילוך נמוך בין ראשון לשני ולעיתים רחוקות בין שני לשלישי. כאשר זה קורה ההילוך "נתפס" ולא משתחרר או לאחר כ5 דקות בעצירה או בכיבוי של המנוע.

לא עוזר להעביר לניוטרל , לא לפרקינג ולא לשום דבר אחר.

לפני כחודש לאחר שעברתי בשלולית גדולה (לא בטוח הקשר!!!) בעת הנסיעה רק בטורים גבוהים מאד הרכב נסע על 40 קמ"ש (באוזן שמעתי שהוא כן העביר הילוך) ולא משנה מה עשיתי.

רק לאחר שעצרתי דוממתי את המנוע וחיכיתי כ5 דק הרכב חזר ליסוע כרגיל. מאז לא חזרה לי התופעה , כמובן שתופעת ה"הילוך הנתפס" ממשיכה.

בעיה נוספת היא שהמעבר מהילוך ראשון לשני כרוך ממש בקפיצה ונקישה של כל הרכב ,

העליתי בעבר שאלות בעניין אך התגובה היחידה היתה שיש להחליף גיר.\

מה דעתכם, האם מדובר בחיישנים בלבד?

האם צריך לשפץ את הגיר? להחליף?

מישהו יודע עלויות וזמנים?

במידה ושי לכם המלצות על מכוני גירים באיזור חיפה גם יתקבלו בברכה .

תודה מראש לכל העונים!!!

• ספונסר פורום
פורסם

אינני מכיר מכון גירים באזור הזה אך באופן כללי לפני שמחליפים גיר יש לבצע בדיקה יסודית לגיר. ייתכן שמדובר בחיישן או בסלונואיד שניתן להחליף בקלות ולהאריך את חייו של הגיר.

פורסם

על עניין מנורת HOLD מהבהבת וגירי מאזדה יש הרבה חומר בפורום (חפש על הידלקות המנורה הזו במאזדה לאנטיס).

בגדול- חשד לתקלה חשמלית בגיר, שגורמת לגיר להיכנס למצב חרום,דבר שמחייב התחברות לסורק תקלות במכון גירים.

מכון לגירים אוטומטיים מצויין אך לא ממש זול הוא גירומטיק,שנמצא קרוב למגרש המכוניות "רכב כהן" (כאשר אתה נוסע מלב המפרץ לכיוון בתי הזיקוק יש את פנצ'ריית צמיגי איוב,עליך לפנות שם ימינה (תראה שם מגרש מכוניות בשם רכב אפי כהן MT ) ולהמשיך ישר עד הסוף עם הכביש.

(יתכן שמיקום המכון הועתק לבניין אחר ברחוב פנימי הסמוך לו קרוב מאוד למיקום הקודם עניין של דקה-שתים נסיעה) -זה היה המיקום לפחות עד לפני שנתיים ).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם תוכל לכתוב מה קוד התקלה, אפילו בספרות, יהיה אפשר להעריך מה הבעיה.

יש להם "חלושעס" בחיישן מהירות הכניסה, אבל כדאי להיות בטוחים ולא לרוץ לקנות חלקים ולהחליף "בליינד".

פורסם

אז ככה.

נסעתי למוסך "אביר הגיר" ברמת השופט (30 ק"מ לכל צד אני גר בחיפה....:-()

כשהגעתי תוך 2 דקות חיברו אותי למחדש והתוצאה היתה P0715 .

אבי בעל המקום הסביר לי בגדול מה הבעיה .

תוך פחות מחצי שעה הייתי בחוץ אחרי החלפת חיישן סיבובי טורבו (או טורבינה , לא זוכר...)

המחיר: 400 ש"ח

השירות : מצוין

לגבי המחיר אין לי מושג הוא טוב או לא (אשמח אם הידענים כאן יחוו דעתם)

לגבי השירות ממליץ מאד.

פורסם

יש מכון גירים מאוד מקצועי בצ'ק פוסט - גירומטיק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...