Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלכהול ברכב אחרי 11 בלילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבקבוק היה כמעט מלא עד הסוף. הוא היה פתוח, לא חדש. הוא אמר שאם זה היה חדש הוא לא היה שופך. זה היה בערב שישי, רציתי לשבת עם חברים, קצת בגינה, קצת קריוקי, כולם תושבי המקום, לא נוהגים אחריי שתייה. בחיים, איך ביאס אותי השוטר הזה...

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי אני אצליח לעשות סדר בדברים.

בתור אחד שעבד עם מועדונים והיה נמצא באזור הבילוי הוכל לרשום כך.

כמעט כל פעם שהייתי חוזר לביתי ביציאה הייתה משטרה, לא דילגה על אף רכב. השוטר היה מבקש ממני רישיונות וכו'... מדבר איתי רואה שאני מדבר רגיל ללא אף תנועה לא נכונה, אפילו לא מבקש ממני לצאת מהרכב לבדוק פשוט אומר סע לשלום, בשאר המקרים מבקש ממני בדיקת ינשוף.

אף פעם גם לא בכניסה לאירוע וגם לא ביציאה לא עושים כמעט חיפוש ברכב. רק לאלו שחשודים מאוד. מבחינת המשטרה כל עוד לא הוצאת את האלכוהול ואתה מתנהג לפי החוק - כלומר לא מראה חשד כמו צועק, משתולל, מוזיקה חזקה, המשטרה לא תשקיע את המאמץ. אגב מקומות של אזורי חנייה על חולות ליד אזורי מועדון מורחקים, המשטרה אפילו לא טורחת לבדוק עם מוציאים אלכוהול, אחרת בעלי העסק יפשטו את הרגל אבל זה לשיחה אחרת.

לדעתי לשוטרים הובהר שלא להתעסק בקטנות כי החוק נועד בסה"כ להגן על האזרח. בדרך כלל מדובר בשוטרים מבוגרים יותר שיש להם ילדים בגיל של הנהגים הצעירים ומכירים את הבעיה, לא תראה אף אבא אומר לילד שלו לא תיקח אלכוהול באוטו. לכן לא ממש עושים חיפוש לרוב האוכלוסייה. אני מדבר כמובן באזורי בילוי, לא איזה משטרה שעושה סיור בפארק או בכביש.

מה גם שלבחור בן 30+ שמראה קבלה שקנה עכשיו את האלכוהול או אפילו בלי קבלה, השוטר קצת יידבר איתו (כי בכל זאת משמרת משעממת) ולא ייכנס איתו לעניין הזה.

עריכה: הבהרה במקומות ציבור/עירוניים ופארקים כן עושים את הבדיקות האלה כי בדרך כלל זה מפריע לסביבה, גם אם אותם נהגים חושבים שלא.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

החוק כאן, בעמוד 504:

http://www.knesset.gov.il/Laws/Data/law/2238/2238.pdf

תקציר:

הובלה של בקבוק וודקה סגור או שישיית בירה (פחיות סגורות) מהסופר מותרת גם ב1 בלילה.

אין צורך בדואר אוויר :roll:

הובלה של בקבוק אלכוהול פתוח ברכב בין השעות 21:00 עד 06:00 מקימה חזקה שבעל האלכוהול מתכוון להפר את הסדר הציבורי ויש סמכות לשוטר לשפוך את האלכוהול.

שימו לב שמדובר בחזקה הניתנת לסתירה - אם השוטר השתכנע שאין כוונה להפר את הסדר הציבורי אז הוא לא מחוייב לשפוך את האלכוהול.

אני חושב שהחוק סביר לגמרי - הוא מאזן בין השמירה על הסדר הציבורי לבין הזכות של כל אזרח לנסוע לAM:PM באמצע הלילה ולעשות קניות שכוללות גם אלכוהול.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

למרות שבכלל אסור לקנות אלכוהול אחרי השעה 23:00 נכון?

בכל מקרה, פותח השרשור, השוטר פעל לפי חוק, ועל כן אין לך על מה להתלונן. מבחינתו היית יושב ושותה עם חברים בגינה, ואחר כך נוהג הביתה שיכור.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
הבקבוק היה כמעט מלא עד הסוף. הוא היה פתוח, לא חדש. הוא אמר שאם זה היה חדש הוא לא היה שופך. זה היה בערב שישי, רציתי לשבת עם חברים, קצת בגינה, קצת קריוקי, כולם תושבי המקום, לא נוהגים אחריי שתייה. בחיים, איך ביאס אותי השוטר הזה...

א. איך היית חוזר אחרי הבילוי, היית משאיר את הרכב ומזמין מונית?

ב. איך כל החברים היו חוזרים? או שהייתם עושים מסיבת פיג'מות?

ג. חשבת על זה שאתה יושב בגינה עם חברים, שותים לשוכרה ושרים עם מערכת קריוקי, אתם גם קצת מפריעים לשכן כמוני אשר בסה"כ רוצה להשכיב את הילדים לישון..

בקיצור, השוטר עשה שירות לציבור, ישר כוח.

פורסם
לפי מה שבעל הניסאן פה מציע בירה מותר לשתות רק בפאב, ושנע ברגל, זאת אומרת שטמפו יצטרכו לפתוח מפעל במרכז כל עיר. מה עם בירה מיובאת? על מטוס מותר להעלות בירה? הרעיון של לשתות בירה רק בפאב נשמע לי מעולה. אם אני לא טועה, קיימות מדינות שאסור לשתות ברחוב, לא? אני חייב לתת פה גילוי נאות קטן: מאז שהבנתי שאלכוהול מוביל ר-ק לדברים רעים, החלטתי לא לשתות ואני מסתדר מצויין בלעדיו, קולה בהחלט מספקת אותי :). לא מודע לחוקים לגביו, כיוון שהם לא רלוונטים כלפיי.

קנס על החזקת אלכוהול במכונית? תכיד לי אתה נורמלי? קניתי בירה בסופר ןאני נוסע הביתה. ביחד עם כל הקניות יש לי שישייה באוטו. קנס? כן, קנס על החזקת בקבוק פתוח במכונית. אם מגלים שרמת האלכוהול בדמך גבוהה מהרגיל (שזה גם שטויות, פשוט אסור לשתות ולנהוג!), אז מצידי שישלחו אותך למאסר בפועל. אני מודע לכך שזה, כמובן, לא מציאותי, אבל בהחלט הייתי תומך בהצעה כזו ללא עוררין, אם הייתה מובאת בפניי.

מעצבן אותי לקרוא/לשמוע על תוצאות מבצעי האכיפה, שהמשטרה מבצעת ליד מועדונים וכדומה...כל אותם חוצפנים שמרשים לעצמם לנהוג שיכורים, כאילו זה בסדר. הייתי מקים כלא מיוחד רק בשבילהם (יש פה יזמים?:)). לחשוב כמה אנשים קיפחו את חייהם כי איזה אידיוט החליט לנהוג שיכור...זה אומנם גורם לי לכתוב כמו ילד קטן, אבל זה פשוט מוציא אותי מדעתי.

פורסם

^

דעתי היא שאתה סתם הולך ראש בקיר ומתעקש על משהו שלא בצדק.

החוק כיום סביר ביותר. הוא פוגע באזרחים שומרי החוק בצורה מינימלית, ומונע הפרת סדר ציבורי מאידך.

זה שאתה לא שותה אלכוהול לא אומר שאתה לא צריך להתחשב באוכלוסיה שכן נהנית מצריכת אלכוהול כחוק.

אני נהנה לשתות בירה או שתיים בסופ"שים בבית. תאסור עלי להוביל אותו? נו באמת.

כן, אני גם מניח שיש מדינות שאוסרות על שתייה ברחוב. עוד לא קמה המדינה שאוסרת על שתייה גם בבית (להוציא דיקטטורות איסלמיסטיות קיצוניות, כן? :-P ).

.Your average Notepad

פורסם
מעצבן אותי לקרוא/לשמוע על תוצאות מבצעי האכיפה, שהמשטרה מבצעת ליד מועדונים וכדומה...כל אותם חוצפנים שמרשים לעצמם לנהוג שיכורים, כאילו זה בסדר. הייתי מקים כלא מיוחד רק בשבילהם (יש פה יזמים?:)). לחשוב כמה אנשים קיפחו את חייהם כי איזה אידיוט החליט לנהוג שיכור...זה אומנם גורם לי לכתוב כמו ילד קטן, אבל זה פשוט מוציא אותי מדעתי.

אני ממש לא הולך עם הראש בקיר וזו דעתי. כמו כל דעה קיצונית, קשה עד כמעט בלתי אפשרי לצד השני לקבל אותה - לגיטימי.

אני דווקא מסכים עם כל מה שרשמת בחלק הזה. הסייג שלי הוא רק מהתגובה האדומה הראשונה. מאז שגיליתי שאלכוהול מוביל לדברים רעים התחלתי לחבב אותו יותר. כמובן ש"רעים" זה מושג יחסי ואני לא מכניס נהיגה למשוואה הזאת.

בנושא הנהיגה אני נוטה להסכים איתך, אך אני בד"כ מחזיק בדעה פחות קיצונית. מסכים שיש מה לאכוף ומבצעי האכיפה באזורי בילוי הם יעילים ונכונים כמעט תמיד. במיוחד אזור המכבים בראשון, אזה"ת המלא במקומות בילוי ונודע בתאונותיו. כשאני יוצא משם בשעת לילה אני מאוכזב כשאני לא רואה משטרת תנועה. אע"פ, לא מסכים שאדם הוא אשם עד שהוכח אחרת (לכך רמזת) וזה מצדיק חוקים דרקוניים.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

לא רמזתי לשום דבר !

טענתי ואני עדיין טוען, שעקב כך שקיימים לא מעט שיכורים, צריך להתייחס בחומרה לעניין המשקאות הפתוחים ברכבים ולא להקל ראש בכך.

פורסם
לא רמזתי לשום דבר !

טענתי ואני עדיין טוען, שעקב כך שקיימים לא מעט שיכורים, צריך להתייחס בחומרה לעניין המשקאות הפתוחים ברכבים ולא להקל ראש בכך.

נו, אשם עד שהוכח אחרת. יש תופעה באירועים ומסיבות ביתיות בכמה וכמה עדות שלא מסיימים בהכרח את כל האלכוהול ולא זורקים בקבוק כמעט מלא. נשאר בקבוק וודקה או וויסקי לא גמור. סוגרים עם פקק כמו שצריך ושומרים לאירוע הבא. אני לא יכול להרשות לעצמי לשפוך\לזרוק חצי בקבוק שעלה 200-100 ש"ח. וויסקי טוב עולה לפעמים גם יותר. אז אם אני נוסע לחברים ואני הנהג התורן אסור לי נסוע עם אלכוהול שלא בבקבוק חתום ברכב? כי "אולי כנראה אני עלול לשתות ולהפריע לסדר הציבורי"? במה שונים 650 מיליליטר מ-750 לרעה?

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם
א. איך היית חוזר אחרי הבילוי, היית משאיר את הרכב ומזמין מונית?

ב. איך כל החברים היו חוזרים? או שהייתם עושים מסיבת פיג'מות?

ג. חשבת על זה שאתה יושב בגינה עם חברים, שותים לשוכרה ושרים עם מערכת קריוקי, אתם גם קצת מפריעים לשכן כמוני אשר בסה"כ רוצה להשכיב את הילדים לישון..

בקיצור, השוטר עשה שירות לציבור, ישר כוח.

בתור מי שגר ליד גינה כזו, שבאים אליה כמעט כל לילה ילדים משועממים, לפעמים עם אלכוהול ולפעמים עם באנגים, אני חייב לחזק את דבריך. הלוואי ןהמשטרה הייתה מגיעה כל פעם ומפזרת את כל אותם המשועממים, שחושבים שזה ליגטימי לשיר ב-3 בלילה בגינה ציבורית, ועל הז** שלהם כל השכנים שצריכים לקום בבוקר לעבודה.

זה אפילו לא קשור לנהיגה, סתם עניין של כבוד מינימאלי לאנשים אחרים, שחיים פה גם כן, לא בא להם לשמוע זיופיים בשקל, בשעות הקטנות של הלילה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
במקום לכתוב דברים קודם תקרא קצת את השרשור, מה שהצגת זה לא הנושא כאן.

ולדעתי במקרה הראשון הבעיה זה לא האלכוהול.

^

דעתי היא שאתה סתם הולך ראש בקיר ומתעקש על משהו שלא בצדק.

החוק כיום סביר ביותר. הוא פוגע באזרחים שומרי החוק בצורה מינימלית, ומונע הפרת סדר ציבורי מאידך.

זה שאתה לא שותה אלכוהול לא אומר שאתה לא צריך להתחשב באוכלוסיה שכן נהנית מצריכת אלכוהול כחוק.

אני נהנה לשתות בירה או שתיים בסופ"שים בבית. תאסור עלי להוביל אותו? נו באמת.

כן, אני גם מניח שיש מדינות שאוסרות על שתייה ברחוב. עוד לא קמה המדינה שאוסרת על שתייה גם בבית (להוציא דיקטטורות איסלמיסטיות קיצוניות, כן? :-P ).

אתם מסכימים שהרבה מקרים יכלו להסתיים אחרת אילולא האלכוהול הנ"ל לא היה מעורב?

ומה לעשות? כשיש פיגועים, חטיפות וכו' - עושים מחסומים, ביקורות פתע, וכו' ואז גם אזרחים נורמטיבים סובלים, אבל מה לעשות עדיף קצת לאחר / להתעכב מאשר לגלות שקרה עוד פיגוע.

ומה לעשות? כשיש נגע של אלכוהול שגורם כמעט כל שבוע לרצח, אז שופכים את האלכוהול למי שיש חשד סביר שיגרום למהומות / ולפעמים אף למכות ולרצח (לא חסר שתיינים שלא רואים בעיניים אחרי כמה כוסות), ובעקבות כך גם אנשים נורמטיבים אוכלים אותה.

אני מעריך שאתם בתור אזרחים נורמטיבים לא רוצים ליפול על שיכור שלא רואה בעיניים ב 1:00 בלילה מתחת לבית.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

• תוכן חדש...