Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלכהול ברכב אחרי 11 בלילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שבעל הניסאן פה מציע בירה מותר לשתות רק בפאב, ושנע ברגל, זאת אומרת שטמפו יצטרכו לפתוח מפעל במרכז כל עיר. מה עם בירה מיובאת? על מטוס מותר להעלות בירה?

(הקצנתי בדיוק כמו שאתה הקצנת, שחור - ולבן)

אם עוד לא הבנתם, הדבר האחרון שחסר במדינה הזאת הוא חוקים, הדבר הראשון הוא חינוך, כאשר המדינה לא מצליחה לאכוף חוקים אבל ממשיכה לחוקק עוד היחידים שנפגעים הם האזרחים הנורמטיבים! בגלל זה אני חושב שהדבר שהכי חסר פה הוא חוקה, ואז ניתן לבטל את כל שאר החוקים ולהתחיל להשקיע את הכסף בחינוך חזק!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עוצר אותי שוטר ב-12 בלילה החליט שאני מסטול עשה לי ינשוף יצא נקי עשה לי חיפוש ברכב מצא בקבוק וודקה בתא המטען הוא אומר לי אסור להחזיק אלכהול ברכב אחרי 11בלילה אמתי לו אני לא שותה אבל הוא שפך לי את הבקבוק האם שמעתם על החוק הזה?

אני יודע אסור לשתות אבל להחזיק ברכב?

תודה.

כאשר עוצר אותך שוטר בשעה 12 בלילה לבדיקת אלכוהול, ככל הנראה עשית בו חשד סביר.

השוטר אומנם לא מצא כי שתית מעל המותר אך כן מצא בקבוק אלכוהול (עדיין לא הבנתי אם פתוח או לא פתוח) בתא המטען שלך.

ככל הנראה הייתה לשוטר סיבה לחשוד כי אתה עומד לשתות אותו עם החבר'ה (או ללא) ולכן שפך לך אותו.

אישית אני חושב שכל הכבוד לשוטר.

לא חסרים צעירים בגילך (21 אאל"ט) אשר נפגשים באתרי הבילוי ופותחים בר שלם על תא המטען.

בדיוק בתופעה זו נועד להלחם החוק וטוב עשה שנתן לשוטרים שיניים.

אגב, דיי אירוני ששם המשתמש שלך הוא Absulut..

פורסם
לטעון לחשד סביר, זו פעולה די פשוטה.

בנימה זו, אציין שאני ממש שמח שהחוק הנ"ל יצא לפועל. סוף סוף משתמשים במיסים שלנו, כמו שצריך :).

נ.ב

בכל הנוגע לאלכוהול ונהיגה, אני תומך בהרחקת שני הצדדים במידה הכי גדולה שיש. מבחינתי, שיהיה קנס על החזקת אלכוהול במכונית. נכון שיש לא מעט אנשים תמימים בעניין, אבל לא חסרים מטומטמים. בקיצור, לפחות בעניין הזה, אני בעד עונש קולקטיבי.

קנס על החזקת אלכוהול במכונית? תכיד לי אתה נורמלי? קניתי בירה בסופר ןאני נוסע הביתה. ביחד עם כל הקניות יש לי שישייה באוטו. קנס?

איך בדיוק אני אעביר אלכוהול מהחנות הרחוקה לבית שלי? דואר אוויר?

פורסם

אדם שהכינוי שלו רשום כמו שם של וודקה שאויית בשיכרות הנו חשוד מיידי :|

אני משער ששוטר מפעיל שיקול דעת... כנראה למיקום הבקבוק והאם הוא פתוח או סגור יש השפעה על הרושם שהוא מקבל.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

החוק הזה מעיד בזעיר אנפין על מה שקורה פה במדינה.

לפי החוק היבש אתה זכאי כל עוד לא הוכח אחרת. מה עושים עם חוק כזה שמעוות מציאות ושבעצם אתה אשם עוד לפני ששתית ?.

במקום לתפוס את השיכורים האמיתיים, את העבריינים האמיתיים, את המושחתים האמיתיים, הולכים ומתנכלים לאזרח שומר חוק שיצא נקי בבדיקת ינשוף. תעשו לנו טובה צאו לנו מהווריד.

הכותב אינו שותה אלכוהול בכלל, אפילו לא את הטיפה בקידוש של ערב שבת.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
מה אתה מגדיר החזקת אלכוהול ברכב?

מדי פעם אני קונה בירה לפני העבודה, שם ברכב. המשמרת שלי מסתיימת אחרי 11 ולכן אני מקדים את הקניה. מגיע הביתה, נהנה מביקה בבית והופ למיטה. יש להפסיק את המנהג? - לדעתי לא! כל עוד הבקבוק סגור, גם בדרכך הביתה לא אמורה להיות עם זה בעיה, זה לא בקבוק פתוח שאתה עלול לשתות ממנו בדרך.

לפני זמן כלשהוא עשינו מסיבה עם חברים בביתו של אחד. הייתה שתיה, נשארו לפט אוברס. בקבוקים פתוחים. שתו מהם מעט, נשאר לדוגמא חצי בקבוק, אלכוהול איכותי ויקר. התחלקנו בבקבוקים. באתי עם הרכב לביתו לאסוף. כעת ברכבי בקבוק אלכוהול פתוח בדרך הביתה שם יישכון לנצח. האם הפכתי בזאת לעבריין? - לפי מדינת ישראל כן.

פורסם

לא מבין,

כאשר רואים ילדים בכניסה למועדונים ובפארקים מקפיצים שוטים על גג הרכב ואח"כ שוכבים חצי מתים על המדרכה, באים למשטרה בתלונות שהיא לא עושה את העבודה.

כאשר בחור בן 21 עם שם משתמש של וודקה מדווח בפורום כי בשעה 12 בלילה שוטר עצר אותו בצד הדרך מאחר שחשד בו שהוא מסטול ומצא בתא המטען שלו את אותו האלכוהול שאמור לתדלק את החברה לפני היציאה ושפך אותו (בהתאם לחוק) בכדי למנוע את התופעה, גם כאן אתם באים בתלונות שהמשטרה לא עושה את העבודה..

בקיצור, יש אנשים שפשוט אוהבים להתלונן. (מש"ל)

פורסם

אתה מפספס את הנקודה.

שיתפסו אותם בשעת מעשה וישפכו.

הם מענישים אדם לפני שביצע משהו.

אולי יקחו אותי לכלא על זה שהסתובבתי ברחוב ב12 בלילה כי אולי חיפשתי להרוג מישהו?

או שישימו לי אזיקים פעם הבאה שאני בסופר כי אולי אני אגנוב משהו?

כל עוד האדם לא ביצע מעשה לא צריך להיות עונש.

פורסם

פעם הבאה תגיד לו שיש לך אלכוהול ברדיאטור.

איך שהוא יבוא לבדוק, במידה והוא חסר ניסיון וידע, הוא יקבל כוויה.

זה כבר הגזמה, לשפוך לבנאדם בקבוק-סגור (עד כמה שהבנתי).

מזה משנה אם אני שם את הבקבוק בבאגז', או במושב, או מחביא אותו בתוך השלדה, שרק בחיפוש היו מוצאים אותו?

חוץ מזה, אני מתערב, שאם הוא היה תופס איזה אבא עם תינק במושב, ובקבוקי בירה או אלכוהול חזק יותר בשקית של סופר, הוא לא היה מחליף איתם יותר משתי מילים.

פורסם
פעם הבאה תגיד לו שיש לך אלכוהול ברדיאטור.

איך שהוא יבוא לבדוק, במידה והוא חסר ניסיון וידע, הוא יקבל כוויה.

זה כבר הגזמה, לשפוך לבנאדם בקבוק-סגור (עד כמה שהבנתי). איך הבנתך זאת?

מזה משנה אם אני שם את הבקבוק בבאגז', או במושב, או מחביא אותו בתוך השלדה, שרק בחיפוש היו מוצאים אותו?

חוץ מזה, אני מתערב, שאם הוא היה תופס איזה אבא עם תינק במושב, ובקבוקי בירה או אלכוהול חזק יותר בשקית של סופר, הוא לא היה מחליף איתם יותר משתי מילים.

סביר להניח שאתה צודק, וכך בדיוק הדברים צריכים להתנהל! לא רואה בדוגמא שלך שום דבר פסול.

השוטר צריך להפעיל שיקול דעת.

אני מניח שכאן הופעל שיקול דעת והאלכוהול לא נשפך לחינם.

פורסם

עונש קולקטיבי (ומי שהציע אותו כאן) זה לא צודק. אני לפעמים לוקח אלכוהול ברכב כי אני עובד עם אלכוהול, זה אומר שאני פושע?

זה אומר שאני צריך לקבל קנס? חוצמזה אם זה נמצא בתא המטען אף אחד לא ישתה את זה באמצע נסיעה.

בטח אם אני לבד ברכב.

במידה והבקבוק פתוח, אני יכול להבין. בקבוק סגור שנפתח ונשפך ע"י שוטר זה לדעתי הגזמה וחוצפה.

אולי קניתי את זה למישהו? אולי זה מתנה? אז לפעם הבאה שאני קונה גלנליווט 15 לקחת אותו להורים של חברה שלי רק בשעות הבוקר... :roll:

נ.ב לדעתי זה גם תקף לאיך אתה מדבר / מראה מול השוטר. לא מעט פעמים (אני נראה ערס אני מודה, ראש מגולח וזיפים + שחום נותן תוצאה טובה) עצר אותי שוטר ולא בדק אותי לינשוף גם במחסום והכל כי דיברתי עם השוטר בצורה יפה.

אני חושב שאיפשהו זה לוקח חלק מהעניין

Opel Adam S 2017

פורסם

אם הבקבוק סגור אז זה בסדר שיהיה באוטו. לפני חצי שנה בערך היה לי בקבוק וודקה פתוח באוטו ובירה סגורה השוטר אמר לי לשפוך את הוודקה ועל הבירה הוא לא דיבר. {אבל לא ידעתי שזה אחרי 9 בלילה כי לי זה קרה ב2 בצהריים בערך}

פורסם

במקום לכתוב דברים קודם תקרא קצת את השרשור, מה שהצגת זה לא הנושא כאן.

ולדעתי במקרה הראשון הבעיה זה לא האלכוהול.

פורסם

לא הבנתי דבר אחד, הבקבוק היה סגור ומלא כמו במצב חדש? או שהיה כבר משומש?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...