Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. לא האמנתי שאני אפתח פוסט על פיאט אבל יש הפתעות בחיים. אני לחוץ רכב וכנראה זה נותן את אותותיו. מכוון לידניות קטנות - פיגו 206 וכדומה. הייתה אחת (206) עם נתונים מצויינים לשנתון - הבעיה - בעלים שמנותק מהמציאות ומבקש מחירון. עברנו הלאה. גרנדה פונטו - לפי כל מה שקראתי הרכב די חסכוני ולא יקר לאחזקה אבל - וכאן מגיע האבל , בעל ביצועים עצלים בתוספת מנוע רועש וחובב סל"ד גבוה. האם המצב זהה בשני המנועים ? 1.4 ו -1.25 ? רק ידני מעניין אותי . יש כאלה לא מליסינג או השכרה ? הספיקה לי החויה של מכירת גטס מליסינג. רכב במצב תצוגה שנמכר במחיר לא מחמיא במיוחד. איך השוק של הגרנדה פונטו ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

ראשית,אותו הבעלים של ה206 לא מנותק,במידה והרכב האכן מאוד שמור עם נתונים מצוינים,כן שווה לשלם מחירון,למצוא רכבים טובים זה לא פשוט.

אם גרנדה אז עדיף 1.4,מבחינת המנוע זה לא הונדה S2000 שחובבת סלד גבוהה, אלא ממוצע.

יש גם פרטי אך הרבה באמת היו מליסינג או השכרה.

המחירים של הגרנדה נמוכים,זה מצוין לקונה פחות למוכר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ראשית,אותו הבעלים של ה206 לא מנותק,במידה והרכב האכן מאוד שמור עם נתונים מצוינים,כן שווה לשלם מחירון,למצוא רכבים טובים זה לא פשוט.

אם גרנדה אז עדיף 1.4,מבחינת המנוע זה לא הונדה S2000 שחובבת סלד גבוהה, אלא ממוצע.

יש גם פרטי אך הרבה באמת היו מליסינג או השכרה.

המחירים של הגרנדה נמוכים,זה מצוין לקונה פחות למוכר.

מנותק מאוד - יש לרכב טסט בינואר בנוסף. אני מכרתי את הגטס שלי במצב מלוקק שנת 09 עם 65,000 ק"מ ב-7000 שקלים מתחת למחירון . זה לא רכב יפני פיג'ו ששומר על הערך שלו . אבל בסדר שיהנה לו. יש ל1.4 מספיק כח? אני נוסע על 120-130 בדרך כלל - הרכב שורד את זה או שהוא נחנק ? מה מבחינת הרעש מהמנוע ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אם הפנדה לא נחנקת בכאלה מהירות ואין לה בעיה להגיע לשם,בטח לגרנדה אין בעיה,במיוחד ל1.4.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם הפנדה לא נחנקת בכאלה מהירות ואין לה בעיה להגיע לשם,בטח לגרנדה אין בעיה,במיוחד ל1.4.

קראתי איפשהוא שהפנדה מאוד לא אוהבת את המהירות הזאת (120) וזה לא הכי בריא למנוע שלה.

פורסם

אתה מוזמן להצטרף אלי לנסיעה במהירות הזאת ותיראה שאנחנו מנהלים שיחה ללא צעקות,המנוע לא צורח, ותחליט.:-)

פורסם
קראתי איפשהוא שהפנדה מאוד לא אוהבת את המהירות הזאת (120) וזה לא הכי בריא למנוע שלה.

שמועה לא מבוססת. הפנדה מסתדרת מצוין במהירות כזו, ואף יותר.

מבחינת גרנדה, מנוע ה-1.4 עדיף אך די נדיר בשידוך לגיר ידני.

איזה שנתון ותקציב אתה מחפש?

כיוון שמשנת 2010 יש כבר פונטו איבו, ושם היצע הידניות (מנוע 1.4) גדול בהרבה.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם
שמועה לא מבוססת. הפנדה מסתדרת מצוין במהירות כזו, ואף יותר.

מבחינת גרנדה, מנוע ה-1.4 עדיף אך די נדיר בשידוך לגיר ידני.

איזה שנתון ותקציב אתה מחפש?

כיוון שמשנת 2010 יש כבר פונטו איבו, ושם היצע הידניות (מנוע 1.4) גדול בהרבה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=423321

מפה לקחתי מה שרשמתי לגבי המנוע. איבו עולה בערך 70 . במחיר הזה אני אקנה יפנית. שנתון לא כזה רלוונטי אם הק"מ נמוך זה מספיק. תקציב בין 50-60. אם אני צריך להגיע לאיזור ה-70 אני אתאמץ ואקנה סוויפט. הדרישות הם ידני כמובן לא יכול לסבול אוטומט (סטיה מגונה - הרבה מסתכלים עלי בצורה מוזרה אבל זה מה יש) , מנוע שלא יצרח לי לתוך האוטו כמו בגטס שאני עובר את ה-120 קמ"ש אה ושלא ישתה לי תנשמה כמו בגטס. ד"א הגטס הייתה ידנית כמובן.

פורסם
מנותק מאוד - יש לרכב טסט בינואר בנוסף. אני מכרתי את הגטס שלי במצב מלוקק שנת 09 עם 65,000 ק"מ ב-7000 שקלים מתחת למחירון . זה לא רכב יפני פיג'ו ששומר על הערך שלו . אבל בסדר שיהנה לו. יש ל1.4 מספיק כח? אני נוסע על 120-130 בדרך כלל - הרכב שורד את זה או שהוא נחנק ? מה מבחינת הרעש מהמנוע ?

יחי ההבדל הקטן-

גטס זה רכב שהשוק הישראלי כבר מקיא ממנו בגלל הצפה של שוק היד"ש ברכבי ליסינג/השכרה. אותו מצב קורה עם מגאן, סיריון, מזדה 3 (רכב יפני. שמירת ערך? קדחת.), ובקרוב גם קיה למיניהן.

על הדרך, אני לא יודע אם שמת לב, אבל- 65K ק"מ לרכב בן 3 זה הרבה. 22 אלף ק"מ בשנה בערך. ה "ממוצע" שהמחירונים לוקחים הוא 12,500 ק"מ בשנה, הממוצע הריאלי הוא איפושהו בין 13 ל 17 אלף, אבל איך שלא תסתכל על זה, 22 זה הרבה.

אבל פיג'ו 206, ולצורך העניין גם פונטו גרנדה/אבו... אם אתה רוצה רכב במצב ראוי לשמו, אין לך מה לצפות למחירי שחיטות. מנסיון גם בקניה וגם במכירה, אני יכול להגיד לך דבר כזה- זמן או לא זמן, רכב טוב ימכר. גם אם מבקשים עליו מחיר שנראה לך לא כזה הגיוני.

פורסם
יחי ההבדל הקטן-

גטס זה רכב שהשוק הישראלי כבר מקיא ממנו בגלל הצפה של שוק היד"ש ברכבי ליסינג/השכרה. אותו מצב קורה עם מגאן, סיריון, מזדה 3 (רכב יפני. שמירת ערך? קדחת.), ובקרוב גם קיה למיניהן.

על הדרך, אני לא יודע אם שמת לב, אבל- 65K ק"מ לרכב בן 3 זה הרבה. 22 אלף ק"מ בשנה בערך. ה "ממוצע" שהמחירונים לוקחים הוא 12,500 ק"מ בשנה, הממוצע הריאלי הוא איפושהו בין 13 ל 17 אלף, אבל איך שלא תסתכל על זה, 22 זה הרבה.

אבל פיג'ו 206, ולצורך העניין גם פונטו גרנדה/אבו... אם אתה רוצה רכב במצב ראוי לשמו, אין לך מה לצפות למחירי שחיטות. מנסיון גם בקניה וגם במכירה, אני יכול להגיד לך דבר כזה- זמן או לא זמן, רכב טוב ימכר. גם אם מבקשים עליו מחיר שנראה לך לא כזה הגיוני.

מדובר על גטס יוצאת ליסינג . אל תשכח שאנחנו אוטוטו ב-2013. נסועה ממוצעת של רכב אמורה להיות 20 אלף שנתי. כמה שתהפוך את כל הלוחות שתרצה - לא תמצא ידנית שנת 09 עם פחות מ-75 אלף ק"מ. יוצא לי קצת לעקוב אחרי המודעות של הפיג'ו. רכבים עם ק"מ נמוך מאוד זולגים מטה מטה. התחיל תקופה ארוכה ב-36 , אחר כך 34 כרגע 32.5 ואני בטוח שהיד עוד נטויה. עם כל הכבוד צרפתיות לא שומרות ערך כמו היפניות - מכוון לטויטה דייטסו ושאר היפניות. נוציא מהמשוואה את מזדה 3 שהליסינג גמר אותה.

פורסם

כי הגטס שלך היא ליסינג ואני מאמין גם הייתה glf? כזה רכב לא יכול להימכר תמורת מחירון.

פורסם
כי הגטס שלך היא ליסינג ואני מאמין גם הייתה glf? כזה רכב לא יכול להימכר תמורת מחירון.

נכון היא מליסינג. דגם GLF. אני מדבר על הורדה של 6 אלף בנוסף לשקלול של ליסינג מהמחירון הרגיל שלה.

פורסם

האם יש כאן מישהו בעל גרנדה ידנית שיכול לענות לי על כמה שאלות?

• תוכן חדש...