Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
החבוב עסוק בטלפון, המצלמת מנסה לחנך אותו וזו התוצאה -

http://il.comroads.com/video/-7210

גברת שתקועה על השמאלי דקות ארוכות, צופרת לרכב בשיא חוצפתה על זה שהתעכב ממש קצת ביציאה מהרמזור ואחר כך, אחריי שטחנה את הנתיב השמאלי והאיצה מהר בחלק מהמקטעים, עוצרת לחנך את הבחור שאולי נוהג עם וייז וממש לא סיכן אף אחד? אז רצה לפנות ימינה והתחרט, בחיי, לא קרה לאף אחד?

הנהג התנהג בסדר גמור, בסה"כ "טעה" או התבלבל בפניה אחת אבל תיקן בצורה בסדר גמור ולא סיכן אף אחד, כביש ריק.

מה היא מקבלת? את הנסיון חינוך שלה לפנים.

נשמע כמו אשה ממורמרת מסכנה שאין לה מה לעשות בחיים יותר מדי.

אז ראתה מישהו בטלפון, סוף העולם הגיע? לא.

צר לי, אישה הזויה ובזויה ואין לי מושג איך אנשים עוד עושים לזה לייק כאשר היא עצמה, העבריינית בכביש ככל הנראה לא פחות מזה שמדבר בטלפון.

*** התגובה שלי היא כמובן לתעוזה שאנשים היום יש להם, עבריינים בעצמם ועוד מעלים סרטון כביכול של מישהו שהחינוך לא הצליח להם.

טוב שלא עצר וסטר לה.

פורסם

זה ברור, מסכים. היא פשוט חשבה לחנך והפעילה טריגר חינוכי נוסף מהצד שלו.

בסה"כ הוא לא היה מזיק כלל אם היה ממשיך לנהוג כפי שהמשיך.

היא כנראה, ממש לא חכמה, בלשון המעטה.

הוא לא פחות מסוכן מאחרים, או כמוני כשאני מחפש את חבילת המסטיקים שלי בתא הקטן מתחת להגה, גם אז אני לוקח סיכון אדיר אז מה? כאלו הם החיים וצריך לזכור את זה.

פורסם
גברת שתקועה על השמאלי דקות ארוכות, צופרת לרכב בשיא חוצפתה על זה שהתעכב ממש קצת ביציאה מהרמזור ואחר כך, אחריי שטחנה את הנתיב השמאלי והאיצה מהר בחלק מהמקטעים, עוצרת לחנך את הבחור שאולי נוהג עם וייז וממש לא סיכן אף אחד? אז רצה לפנות ימינה והתחרט, בחיי, לא קרה לאף אחד?

הנהג התנהג בסדר גמור, בסה"כ "טעה" או התבלבל בפניה אחת אבל תיקן בצורה בסדר גמור ולא סיכן אף אחד, כביש ריק.

מה היא מקבלת? את הנסיון חינוך שלה לפנים.

נשמע כמו אשה ממורמרת מסכנה שאין לה מה לעשות בחיים יותר מדי.

אז ראתה מישהו בטלפון, סוף העולם הגיע? לא.

צר לי, אישה הזויה ובזויה ואין לי מושג איך אנשים עוד עושים לזה לייק כאשר היא עצמה, העבריינית בכביש ככל הנראה לא פחות מזה שמדבר בטלפון.

*** התגובה שלי היא כמובן לתעוזה שאנשים היום יש להם, עבריינים בעצמם ועוד מעלים סרטון כביכול של מישהו שהחינוך לא הצליח להם.

טוב שלא עצר וסטר לה.

תיוג התנהגות בריונית ומסוכנת כבסדר גמור כי מישהי העזה לומר מילים בקול רם שאולי היו לא במקום.

מידתיות - קווים לדמותה.

פורסם

בעיה בהבנת הנקרא, תכף אסביר:

לא צידדתי בנהג, לא אמרתי שמה שהוא עשה הוא בסדר, בכלל לא כתבתי או התכוונתי לזה.

מה שכן כתבתי היה, על המצלמת של הסרטון, אשר תקועה על נתיב שמאלי, צופרת לרכבים, מאיצה בפראות, טסה בכביש גם כן ובסוף פשוט מקבלת את המציאות לפרצוף כשהיא מחליטה להיות שר החינוך בכביש, זה יותר ברור עכשיו?

מה ציפית או לאיזו התנהגות ציפית מנהג שמדבר בפלאפון לעיני כל תוך כדי נסיעה?

ושוב, אזכיר לך שעד לרגע שבו היא מחנכת אותו, היונדאי נוהגת בסדר גמור ללא שום פגם, הנהג לא עשה שום דבר לא בסדר, מה הוא עשה לא בסדר?

לאחר החינוך שלה.... אווו זה כבר משהו אחר, אחריי שהיא החליטה לנסות לחנך אותו מן הסתם שהתחיל המשחק הידוע של לעקוף להאט ולעשות דווקא, זה כבר חלק אחר בסרטון.

הבנה והסקת מסקנות - קווים לדמותה במשתמש שמעליי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שניהם מפגרים אבל היא יותר. יכלה לעקוף אותו ולגמור עניין אבל בחרה לחנך ולצעוק וזה מה שקרה.

אנשים צריכים להפנים שזה לא תפקידם לחנך את הנהגים האחרים בכביש ושמשהו טוב אף פעם לא יצא מזה. לא להם, לא למחונך ולא לסביבה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הוא לא פחות מסוכן מאחרים, או כמוני כשאני מחפש את חבילת המסטיקים שלי בתא הקטן מתחת להגה, גם אז אני לוקח סיכון אדיר אז מה? כאלו הם החיים וצריך לזכור את זה.

אתה רציני?

פורסם

בגלל בחור נורמטיבי כזה אני כרגע בשיקום עם גפיים מרוסקות. רוצה לשקול שוב את הקביעה שהוא לא סיכן אף אחד?

בפניה הזו הוא יכל להמשיך ימינה ולפרסס בדיוק שניה אח"כ. הוא בחר להיות ישראלי מצוי ולעבור נתיב בצורה לא חוקית ומסוכנת מאוד כדי לחסוך עשר שניות. לא היה לו מספיק זמן להסתכל במראה ולוודא שאין בנתיב רכב או אופנוע, אני בספק אם בכלל היה לו אכפת.

התגובה שלו מראה בדיוק באיזה סוג חלאה מדובר.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

פשוט מרתיח את הדם. פונה ימינה מכשיש שמאלה בלבד כשלרכבים מימין יש ירוק (!!) וכמעט דורס הולכת רגל או לפחות עושה לה טובה שנתן לעבור.

כי לבזבז חצי דקה מהחיים ולעשות פרסה בעוד 100 מטר זה לחלשים.

פורסם (נערך)

מתנצל שפירשתי את המשפט הבא:

הנהג התנהג בסדר גמור

באופן שמשתמע שאתה מצדד בנהג. כנראה שבאמת משהו לא בסדר בהבנת הנקרא שלי.

בכל מקרה, נהג שקופץ לו הפיוז ומחליט לסכן חיי אדם רק כי מישהי העזה לפצות את פיה - מקומו בכלא. גם אם לפני ניסיון החינוך הוא נהג כמו האפיפיור, זה פשוט לא רלבנטי.

עריכה אחרונה על ידי היו זמני בומבה
פורסם

עבירות תנועה שממש מעצבנות אותי.

בקטע הראשון , טכנאי בזק שפשוט שם ז' לאלה שרוצים לחצות במעבר חציה, חייל וילד קטן.

בקטע השני , נהג מונית שכנראה ממהר קצת יותר מידי לעוד לקוח, עוקף לפני מעבר חציה בזמן חצייה של הולכי רגל.

[video=youtube_share;SsbjB1oEpMk]

פורסם

נכון שבשני המקרים מדובר בעבירה, אבל במקרה הראשון הולכי הרגל עמדו מלכת. נכון שלשון החוק המתוקנת היא שיש לעצור ולתת להם לחצות ובמקרים רבים זה גם הדבר העדיף בטיחותית, אבל עדיין - נורא, זה לא.

במקרה השני, נכון שאסור (וברוב המקרים אף מסוכן מאוד) לעקוף על מעבר חציה, אך במקרה זה הולכי הרגל כמעט והשלימו את חצייתם בלאו הכי. שוב, עבירה - כן. מסוכן - לא ממש.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
במקרה השני, נכון שאסור (וברוב המקרים אף מסוכן מאוד) לעקוף על מעבר חציה, אך במקרה זה הולכי הרגל כמעט והשלימו את חצייתם בלאו הכי. שוב, עבירה - כן. מסוכן - לא ממש.

אם ילד היה חוצה מימין לשמאל, איך נהג המונית היה יכול לראות אותו? הוא אפילו לא האט!

פורסם

קשה לקבוע. הרכב המצלם עומד בזווית ובמרחק מסוים ממעבר החציה ולכן ייתכן שלנהג המונית היה שדה ראיה.

זו עדיין עבירה, ועדיין משהו שאני לא הייתי עושה, אבל אני לא חושב שזה נורא מבחינת הסיכון הכרוך בכך.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

נהד המונית לדעתי רוצח בפוטנציאל בכל לשון של דבר. עבירה מסוכנת ביותר.

מלבד זאת כל פעם שאני עוצר במעבר חציה דו נתיבי אני או עוצר על 2 הנציבים או מסמן עם היד לעצור. רוב הנהגים שאני מסמן להם חוטפים שוק כשהם עוצרים ומבינים שהם כמעט דרסו מישהו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...