Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה למה תמיד מוקדם ומחכים לרכב מאחוריך שיעצור. לא עצר? יש מקום לנסוע קדימה ו/או לברוח הצדה. כן עצר? יש לך ״כיסוי״.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
יותר בכיוון של לא שם לב לתנועה מלפניו.

היה נחמד מצידך אם היית עוצר לתת פרטים לפיז'ו על מנת שיוכל לקבל הסרטון.

לא חשבתי על זה באותו הרגע, אתה צודק.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם
לא חשבתי על זה באותו הרגע, אתה צודק.

אם בא לך להיות צדיק , אתה יכול לנסות ליצור קשר דרך הלוחית רישוי, אם זה יכול לעזור לבחור למנוע כאבי ראש מיותרים , הרווחת.

אגב, במצב שהסקודה נכנסה בבחור, האם הרמת הנדברייק במכה תעצור את הרכב ללא בעיות?

פורסם

לא, מכמה סיבות:

1. הבלימה בבלם היד חלשה מזו שבדוושה.

2. בלם היד פועל רק על הגלגלים האחוריים.

3. סיכוי טוב לאבדן שליטה כיוונית (נעילת הגלגלים האחוריים) וסטיה בלתי ניתנת לצפיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני חושב שהכוונה היתה האם זה יעצור את דחיפת הרכב הנפגע לפנים. שילוב של בלם יד ולחיצה על בלם הרגל יכולה לעזור לקבע את הרכב ככל הניתן, דבר שיכול לעזור למנוע פציעות כמו צליפת שוט בהתנגשויות כגון אלו.

פורסם
אני חושב שהכוונה היתה האם זה יעצור את דחיפת הרכב הנפגע לפנים. שילוב של בלם יד ולחיצה על בלם הרגל יכולה לעזור לקבע את הרכב ככל הניתן, דבר שיכול לעזור למנוע פציעות כמו צליפת שוט בהתנגשויות כגון אלו.

תלוי בעצמת הפגיעה.

אישית אני עומד ברמזורים - במיוחד ארוכים - בניוטרל עם בלם יד.

מצד שני, היתה לי לפני מספר שנים תאונה עם פגיעה מאחור (עמדתי עם בלם הרגל בלבד, לחוץ עד הסוף בהמתנה לתנועה חוצה) - והפגיעה מאחור העיפה אותי עד לחיבור של קורה A לגג (מצאתי עליה סימני דם שמקורו בחתך בגבה - ממשקפי השמש), וזאת למרות שהייתי חגור בחגורה האמורה להיות תקינה (2.5 שנים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אם בא לך להיות צדיק , אתה יכול לנסות ליצור קשר דרך הלוחית רישוי, אם זה יכול לעזור לבחור למנוע כאבי ראש מיותרים , הרווחת.

אגב, במצב שהסקודה נכנסה בבחור, האם הרמת הנדברייק במכה תעצור את הרכב ללא בעיות?

ברכב עם מערכת בטיחות אקטיבית לא צריך להרים כלום, ובאופן כללי עדיף להתרכז בבלימה עם הרגל.

אתה מציע לי להדיח מישהו לדבר עבירה בשביל ההרגשה הטובה שלי? [emoji1]

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

צריך גם להרים בלם יד כי אחרת דחיפת הרכב לפנים גורמת להרמת הרגל של הנהג מהדוושה.

ומנגד אי אפשר להסתפק בבלם היד כי הוא מייצר כוח האטה קטן (סדר גודל של 0.3g אם אינני טועה) וכי בהתנגשויות מאחור כשהרכב מאחור נבלם בחוזקה טרם הפגיעה לעתים הוא מרים את הגלגלים האחוריים של הרכב הנפגע.

מחקרים מצאו שכוח ההאטה המשולב, קטן ככל שיהיה ביחס לעוצמת ההתנגשות, עשוי בהחלט להפחית את חומרת הפציעות במקרה כזה ולכן להועיל. יוצא הדופן היחיד הוא התנגשות קשה ברכב קטן שיש בו נוסעים מאחורה וקיים חשש לשלמות המבנית של הרכב.

פורסם

הדרך הישנה של עקיפת פקק דרך נתיב פניה הופכת לדבר שבשיגרה.

הראשון עקף וחסם את הצומת.

השני הגדיל ועשה אותו דבר, אבל באדום.

השלישית (רואים אותה משמאלי) פשוט מתנהגת כעדר (כשלא נתתי לה ואמרתי לה שהיא בנתיב פניה, עשתה לי "אוי, לא שמתי לב". ממש.).

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...