Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הבנתי.

101?

Sent from my m3 note using Tapatalk

אתה לא בעל הסרטון? על השמשה יש מדבקה של טייסת 101.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

1. מישהו מבין מה נהג האוטובוס עושה? (חוץ מלאותת לכל הכיוונים ולתפוס 2 נתיבים)

2. אחרי ה"דיון" האחרון שהיה פה עם חן ג. - מה קורה לזכות הקדימה שלך אם אתה לא רב עם אף אחד, לא צופר והכי גרוע - שומר מרחק.

3. שמירת נתיב בישראל.

4. הגעתי מאוחר מידי - היתה פה תאונה בין אוטובוס לאאודי (מי נסע באדום ולמה כ"כ מהר?) - מומלץ מסך מלא.

פורסם (נערך)
אחרי ה"דיון" האחרון שהיה פה עם חן ג. - מה קורה לזכות הקדימה שלך אם אתה לא רב עם אף אחד, לא צופר והכי גרוע - שומר מרחק.

תעזור לי כי אני לא רואה מה קרה. אז נכנסו שני רכבים לפניך, מבלי לאלץ אותך לבלימה חריפה או תמרון כלשהו, ושלושתכם הגעתם לעצירה בדיוק שניה אחר כך.

אז?

מאחר והגעתם לעצירה בלאו הכי, העיכוב היחיד שנגרם פה הוא השטח ששתי המכוניות תופסות: אולי שמונה מטרים. נו, בוא נשמע כמה זמן לוקח לך ״להשלים״ את זה?

נ.ב. אני לא מעיר על הקטעים האחרים משום שהם די מסבירים את עצמם.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

נו באמת.

שתי מכוניות יכולות להיות שוות למחזור שלם ברמזור בעוד 200 מטרים, שבתורו יוביל לאיחור של כמה דקות. כמה כאלה ביום והנה 15-20 דקות שהלכו לאיבוד.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם (נערך)

גם לא.

תצטרך להתעכב בכמות די גדולה של רמזורים כדי לאבד עשרים דקות שלמות: ברוב הרמזורים מחכים בקושי דקה. כמובן שיש עיכובים נוספים שכרוכים בהאצה והאטה אבל עדיין.

פורסם
נו באמת.

שתי מכוניות יכולות להיות שוות למחזור שלם ברמזור בעוד 200 מטרים, שבתורו יוביל לאיחור של כמה דקות. כמה כאלה ביום והנה 15-20 דקות שהלכו לאיבוד.

זה בדיוק העניין. יכולות להיות. הסיכוי די קטן. בממוצע - ההשפעה על זמן ההגעה שלך קטן מאוד.

פורסם
תעזור לי כי אני לא רואה מה קרה. אז נכנסו שני רכבים לפניך, מבלי לאלץ אותך לבלימה חריפה או תמרון כלשהו, ושלושתכם הגעתם לעצירה בדיוק שניה אחר כך.

אז?

אתה יודע בכלל מה ההגדרה שמישהו לקח זכות קדימה?

כאשר אתה צריך לשנות כיוון נסיעה או מהירות בגלל מישהו שנדחף לנתיב הנסיעה שלך.

האימרות שלך "אז?" או "מקסימום איבדת שניה וחצי" הן לא רלוונטיות.

מצולמים שני אנשים שלקחו זכות קדימה.

בזה זה מתחיל ובזה זה נגמר.

עבריינים.

פורסם (נערך)

נכון, זו ההגדרה.

אבל יש דרגות חומרה לדברים הללו. לקיחת זכות קדימה מבלי לגרום להפרעה ממשית היא דבר אחד, ולקיחתה באגרסיביות תוך אילוץ הנהג לשינוי משמעותי ומסוכן של המהירות ו/או הכיוון הם דבר אחר לחלוטין.

אגב, הרווח בינך לבין הרכב שלפניך (שהוא מעל ומעבר לרווח הנדרש מבחינה בטיחותית, אבל אני באמת לא מתלונן) ככל הנראה הוביל אותם לחשוב שאתה "נותן" להם להיכנס (שזה, אגב, כלל לא רעיון מגונה) אז הם ניצלו את ההזדמנות.

פורסם
נכון, זו ההגדרה.

...לקיחת זכות קדימה...

כאן מתחיל.

כאן נגמר.

תפסיק להתווכח.

...אגב, הרווח בינך לבין הרכב שלפניך (שהוא מעל ומעבר לרווח הנדרש מבחינה בטיחותית, אבל אני באמת לא מתלונן) ככל הנראה הוביל אותם לחשוב שאתה "נותן" להם להיכנס (שזה, אגב, כלל לא רעיון מגונה) אז הם ניצלו את ההזדמנות.

אתה רואה את זה מבעד למצלמת כביש.

איך החלטת על מרחקים על פי עדשה רחבה ומעוותת?

ושוב,

אין קשר.

עדיין לקחו זכות קדימה.

תסתיר את זה תחת איזה מעטפת שבא לך, האמת עדיין שם.

לא כיבדו זכות קדימה.

למה אתה כ"כ עסוק בלהגן על עבריינים ולהתווכח עם מעלי סירטונים (שלא עושים עבירות)?

אתה לא מלמד - אתה מעצבן.

פורסם
1. מישהו מבין מה נהג האוטובוס עושה? (חוץ מלאותת לכל הכיוונים ולתפוס 2 נתיבים)

2. אחרי ה"דיון" האחרון שהיה פה עם חן ג. - מה קורה לזכות הקדימה שלך אם אתה לא רב עם אף אחד, לא צופר והכי גרוע - שומר מרחק.

3. שמירת נתיב בישראל.

4. הגעתי מאוחר מידי - היתה פה תאונה בין אוטובוס לאאודי (מי נסע באדום ולמה כ"כ מהר?) - מומלץ מסך מלא.

נהג האוטובוס אותת שהוא חוזר לימין, ואז ראה תמרור המורה על צמצום הנתיבים ולכן אותת על חזרתו לנתיב המרכזי שנוצר, אין שום בעיה.

פורסם (נערך)

כן, גם אני חשבתי את זה לרגע. ויודע מה, מאחר והוא לא מפריע לאף אחד - אדרבה, שינצל את כל רוחב הכביש. בגודל שלו, הוא צריך את זה.

למה אתה כ"כ עסוק בלהגן על עבריינים ולהתווכח עם מעלי סירטונים (שלא עושים עבירות)?

אתה לא מלמד - אתה מעצבן.

אני רוצה להאמין שאני לא מלמד אלא רק מציג מערכת ערכים שונה לנהיגת כביש בצירוף של כמה כללי יסוד ומדגים אותם כדי שאחרים ילמדו בעצמם.

אני אגב לא מגן על העבריינים, אני רק טוען שצריך להיות לך איזה סף חומרה להעלאה לכאן ושלא כל לקיחת זכות קדימה מבלי לגרום להפרעה היא כזה דבר חשוב.

אני מוסיף וטוען שצריך לנהוג מתוך נקודת מבט מגננתית: לצאת מנקודת הנחה שכל משתמשי הדרך, כולל אני עצמי, הם בחזקת אווילים גמורים, ולנהוג בהתאם.

פורסם
נהג האוטובוס אותת שהוא חוזר לימין, ואז ראה תמרור המורה על צמצום הנתיבים ולכן אותת על חזרתו לנתיב המרכזי שנוצר, אין שום בעיה.

אז אל תתלונן על אנשים שנוסעים על שתי נתיבים.

ובאותה נשימה על אנשים שחונים על שתי חניות.

כן, גם אני חשבתי את זה לרגע. ויודע מה, מאחר והוא לא מפריע לאף אחד - אדרבה, שינצל את כל רוחב הכביש. בגודל שלו, הוא צריך את זה.

ראה תשובה למעלה.

...לצאת מנקודת הנחה שכל משתמשי הדרך, כולל אני עצמי, הם בחזקת אווילים גמורים...

אין לי וויכוח על המסקנה שלך על עצמך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...