Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הסרטון אין טעם לעלות, צילום אחד מספיק. איפה השכל? חברת בזק עושה גם חילוץ? איפה משטרה לעזאזל כשצריכים אותה.

חסמו נתיב בצורה כל כך מסוכנת. כביש מהיר, 431, אין כמעט כאלה שנוסעים לפי חוק שזה 110 ברגע הצילום אלא הרבה יותר. מספיק רוכב אופנוע שלא יבחין בהם או משאית שלא יתנו לה לעקוף. עומדים גם עם שמש אחורית שמקשה לזהותם ומסנוורת.Screenshot_20170526-184340.jpg

פורסם
עוף טופיק, הקליפ של השיר "סלדג' המר" שאתה שומע לך שם, היה אחד היותר מגניבים שראיתי עד היום. מושקע ברמות, והשיר עצמו גם אחד היותר חביבים עליי.

אחד הקליפים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
את הסרטון אין טעם לעלות, צילום אחד מספיק. איפה השכל? חברת בזק עושה גם חילוץ? איפה משטרה לעזאזל כשצריכים אותה.

חסמו נתיב בצורה כל כך מסוכנת. כביש מהיר, 431, אין כמעט כאלה שנוסעים לפי חוק שזה 110 ברגע הצילום אלא הרבה יותר. מספיק רוכב אופנוע שלא יבחין בהם או משאית שלא יתנו לה לעקוף. עומדים גם עם שמש אחורית שמקשה לזהותם ומסנוורת.[ATTACH]488015[/ATTACH]

מה אתה היית עושה במקומם?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
מה אתה היית עושה במקומם?

זו שאלה אמתית?

אני מקווה שזה נשאל בציניות או סתם כהטרלה גרועה.

ואני אישית הייתי מתלונן לבזק על ההתנהגות של הנהג הזה.

בעולם מתוקן לא צריך להיות לו רשיון, מכיוון שהוא רוצח פוטנציאלי. אבל אנחנו לא בעולם מתוקן, אז לפחות שיפטרו אותו או סתם יקחו לו את הרכב הצמוד.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

נהגת שלא זקוקה למראות

ב00:20 היא שמה לב שאני מסמן לה, אז היא מסתכלת על המראות ועל ה*** שלה.

קרה לי דבר דומה לפני שבועיים, אומר למישהו ברמזור שהמראה הימנית מקופלת, אומר לי 'אהה.. אין לי פה כפתור שפותח אותה. לא נורא לא רציני.

פורסם
מי יתבע אותך? מקסימום ישתיקו לך את הפסקול.

זו תביעה אוטומאטית ברגע שהיוטיוב מזהה.. ואז הוא חוסם לפעמים את הצפיה במכשירים מסויממים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...