Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה שנים אתה נוהג?

מספיק כדי לזהות את זה מראש, וזה שהעלתי זה לא אומר שזה לא מקרה נפוץ אלא להעלות מודעות, מאמין שפה הנהגים באמת נוהגים מוצלח אבל אולי זה יעבור הלאה ויפסיקו לנהוג בצורה כזאת בכיכרות!

Sent from my m3 note using Tapatalk

פורסם
נהג מתפרץ לנתיב בלי להסתכל ובלי להיות מודע שהוא כמעט גרם לתאונה (מצטער על הצפירות, זה היה הרבה יותר דרמטי ממה שנראה בסרטון)

נהג אוטובוס חוסם נתיב נסיעה בניצב

בסרטון האחרון אתה הוא הלא בסדר... למה אתה נוסע בנתיב השמאלי ללא סיבה?

פורסם

שני המקריים סופר צפויים והיה ניתן לזהות אותם ממרחק רב.

חבל סתם להכניס ראש בריא למיטה חולה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

המקרה השני בהחלט צפוי, לכן פשוט עברתי נתיב בלי שום סיפור (עוד לפני שהוא ממש נעצר באלכסון באמצע נתיב נסיעה).

את המקרה הראשון לא צפיתי. דווקא זה שהוא האט גרם לי לחשוב שהוא מתכוון להשאר בנתיב שלו ולא להתפרץ לנתיב שלי. ברגע שהוא סטה לקוו המקוקוו בלמתי ואני חושב שהתגובה שלי היתה סבירה (הבלימה היתה יכולה להיות זריזה יותר. משום מה הצלחתי לצפור לפני שהתאוטה נעשתה מורגשת. אבל אחרי הכל, עדיין מנעתי תאונה).

בסרטון האחרון אתה הוא הלא בסדר... למה אתה נוסע בנתיב השמאלי ללא סיבה?

הסיבה היא שעמדתי בנתיב השמאלי בצומת שלפני (שזה בסדר). אבל לא הבנתי מה זה קשור. לא חוסמים נתיב נסיעה באופן בלתי חוקי ע"י מטרים על מטרים ועשרות טונות של מתכת ללא קשר למי שנוסע בנתיב הנ"ל.

עריכה אחרונה על ידי היו זמני בומבה
פורסם

התגובה שלך הייתה סבבה בשני המקרים.

תבין את האוטובוס, הוא רוצה לפנות שמאלה. סיכוי ש6-8 נתיבים במקביל יהיו ריקים די אפסי (דו כיווני). לכן חוצה חצי צומת במידת האפשר ואז את החצי השני. מקום מסוכן ללא ספק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בהחלט מסוכן, אין ספק שהתכנון גרוע (ואני עדין במילים). אני יחסית חדש בב"ש ולא מכיר שהאוטובוסים יוצאים משם ונוהגים לעמוד באמצע הכביש. עכשיו אני יודע להזהר. בטח ישימו שם רמזור אחרי שזה יגרום להרוג או שניים (לא בלתי סביר לאור תרבות הווצאפ בנהיגה).

פורסם

אני עדין במילותיי, ועדיין אין לי מושג איך ברוב הסרטונים שלי מככבות נשים.

הוכחה שגם כשאתה נוהג ברכב גדול עם נוכחות, שמים עליך פס בכביש הישראלי, לפחות אני יודע שה ABS עובד.

אחרי שאתה עובר את כל הפקקים של כביש 4 בבוקר, לא תתעצבן על נהגת כזו?

ומקרה משעשע מעכשיו, נהגת מבוגרת שנסעה בלי אורות, במשך 400-500 מטרים אני מנסה להסביר לה איך להדליק אורות והיא לא מבינה... עד שאמרתי לה שאעצור בצד ואבדוק אולי יש לה תקלה, פתאום היא ידעה איך להפעיל את הידית הפשוטה הזו ולברוח במנוסה.

פורסם

למה נהגים שלא יודעים להדליק אורות תמיד נוסעים בקיה?

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

שמח שאני לא היחיד ששם לב לזה.. בנסיעה הלוך הייתה זו נהגת בפיקנטו שכשאמרתי לה להדליק היא העבירה מאור חניה למצב כבוי.. ואמרה תודה

פורסם

כנראה בגלל שספציפית ברכבי קיה תאורת לוח המחוונים מוארת בדיוק באותה צורה עם ובלי אורות (ניתן לקנפוג).

פורסם
כנראה בגלל שספציפית ברכבי קיה תאורת לוח המחוונים מוארת בדיוק באותה צורה עם ובלי אורות.

נוהג בקיה ולא רק שזה לא נכון, אורות הדשבורד כבויים ודלוקים בהתאם לאורות הדרך

פורסם (נערך)

נוהג בריו, מאוד נכון.

יתכן שבדגמים שלפני 2011-2012 המצב היה שונה. ברירת המחדל בקיות החדשות היא שתאורת לוח המחוונים היא אחידה (ניתן כאמור לשנות, אך בספק עד כמה הנהג הממוצע מתעסק עם כל דבר אחר שהוא לא הסטת ידית ההילוכים ל D ואולי ידית האיתות) ; נתקלתי בזה גם בפיקנטו כך שאני מאמין שבספורטאז' זה אותו דבר.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...