Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אמרת עכו, אמרת הכל. רוכבים על אופניים חשמליים נגד כיוון התנועה, על מדרכות, בלי שום התחשבות במה שקורה 2 מ' לפניהם אפילו כאשר יש שדה ראיה, בודאי מעבר לפינות עוורות. ואני מדבר על נוער ומבוגרים, לא על ילדים.

ואני חותם לך שהצלם יואשם בנהיגה במהירות שאינה מתאימה לתנאי הדרך.

שונה את האלה עם האופניים. רציתי לעלות סרטון על 1 שלי יש ירוק ברמזור כבר דקה, והוא פשוט עובד כאילו ה הבית שלו... [emoji35] .

ועוד מישהו עם רכב ב2 בלילה, כביש ריק, אני בנתיב הכי שמאלי ובגלל שהוא מתחיל לנסוע עם פלאפון ביד וראש לכיוון הפלאפון, כמעט דפק אותי... [emoji35]

הוצאתי את הכרטיס זיכרון כדי לעלות את הסרטונים ונאבד לי [emoji35]

Enviado desde mi LG-H815 mediante Tapatalk

פורסם

FiS - העלה את הסרטון בפורום המשפטי, יתכן מאד שכדאי שתגש למשטרה ותודיע על התאונה.

הורי הילד עלולים להתלונן נגדך כדי לסחט משהו מהביטוח, ותלונה כזו עשויה להביא אותך לחקירה ולמשפט.

את הכרטיס המקורי הוצא מהמצלמה ושמור בצד, הוא עשוי להיות קריטי בחקירה ואפילו במשפט.

קורקו - אני לא מוציא את הכרטיס מהמצלמה. מוציא את המצלמה קומפלט (a118c, קל מאוד להוציא אותה) יחד עם כבל ה-mini USB, פורק את הסרטונים למחשב ומחזיר את המצלמה למקומה כאשר אני עולה שוב לרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
FiS - העלה את הסרטון בפורום המשפטי, יתכן מאד שכדאי שתגש למשטרה ותודיע על התאונה.

הורי הילד עלולים להתלונן נגדך כדי לסחט משהו מהביטוח, ותלונה כזו עשויה להביא אותך לחקירה ולמשפט.

את הכרטיס המקורי הוצא מהמצלמה ושמור בצד, הוא עשוי להיות קריטי בחקירה ואפילו במשפט.

קורקו - אני לא מוציא את הכרטיס מהמצלמה. מוציא את המצלמה קומפלט (a118c, קל מאוד להוציא אותה) יחד עם כבל ה-mini USB, פורק את הסרטונים למחשב ומחזיר את המצלמה למקומה כאשר אני עולה שוב לרכב.

גם אני בכללי. אבל הייתי בעבודה ורציתי להעביר גם בwhatsapp לכמה אנשים. אבל כל פעם שאני מוציא את המצלמה לא חוזרת המקום גמו שצריך.חחח.

ולגביי הסרטון עם הילד, חושב שאתה צודק. יכול לבוא עליו בהפוכה, חייב לעשות משהו עם זה נראה לי

פורסם (נערך)

יצא כפול. סליחה

עריכה אחרונה על ידי kurko1992

פורסם

אתה צודק לחלוטין, עליו לגשת ולדווח על כך. נכון שזה לא נעים וזה מבזבז זמן, אך זהו הצעד הנכון.

לדעתי זה לגמרי מיותר. אני באופן אישי מוציא את הכרטיס ושם אותו בארנק - ככה הוא אף פעם לא נאבד.

באדום.

פורסם (נערך)

האמת היא שיותר קל לי להוציא את המלמה מהתושבת מאשר את הכרטיס מהמצלמה - כיון שלצורך זה ממילא צריך להוציא את המצלמה (הגישה לא נוחה, המלמה מוצמדת לחלון מאחורי המראה).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

משטרה או משטרע?

קודם כל - אישתי נוהגת ואני לא ברכב, אבל זה מה שקרה:

רכב משטרת התנועה מספר 10-668 שרוצה לפנות שמאלה לכיוון גבעת שאול מירושלים.

מקצרים את התור ללא סיבה (אין סירנה) ו"גוררים" אחריהם עוד עבריין.

כל הסיפור כולל חסימה של נתיב שמאל שממשיך ישר. מסוכן.

עריכה אחרונה על ידי bigfoot7375nadav
פורסם
גם אני בכללי. אבל הייתי בעבודה ורציתי להעביר גם בwhatsapp לכמה אנשים. אבל כל פעם שאני מוציא את המצלמה לא חוזרת המקום גמו שצריך.חחח.

ולגביי הסרטון עם הילד, חושב שאתה צודק. יכול לבוא עליו בהפוכה, חייב לעשות משהו עם זה נראה לי

קרתה לי תאונה דומה כמעט ב100% רק ששם הילד הגיע בירידה אז הוא בכלל עף. כל האופניים שלו התעקמו לילד לא קרא כלום. לא היה לי מצלמה אז כמובן (זה היה לפני הרבה שנים). חשבתי שבזה זה נגמר. פתאום אחרי איזה שבוע הילד הגיע לבית ודרש שאני יתקן לו את האופניים. לא הסכמתי, והורים שלו התקשרו ואמרו שיגישו תלונה ויתבעו אותי וכל הטררם. העו"ד אמר שזה פשוט לא שווה את הסיכון כי התיקון לא היה יקר. אז תשמור אתה הצילומים האלה טוב טוב. באמת שאתה לא יכול לדעת מאיפה זה יבוא לך פתאום.

פורסם
קרתה לי תאונה דומה כמעט ב100% רק ששם הילד הגיע בירידה אז הוא בכלל עף. כל האופניים שלו התעקמו לילד לא קרא כלום. לא היה לי מצלמה אז כמובן (זה היה לפני הרבה שנים). חשבתי שבזה זה נגמר. פתאום אחרי איזה שבוע הילד הגיע לבית ודרש שאני יתקן לו את האופניים. לא הסכמתי, והורים שלו התקשרו ואמרו שיגישו תלונה ויתבעו אותי וכל הטררם. העו"ד אמר שזה פשוט לא שווה את הסיכון כי התיקון לא היה יקר. אז תשמור אתה הצילומים האלה טוב טוב. באמת שאתה לא יכול לדעת מאיפה זה יבוא לך פתאום.

אקח זאת לתשומת ליבי

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

שלום חברים.

בעבר נתקלתי כאן בסרטון של רוכב אופנוע ברוסיה ש-"מחנך" אנשים, למשל, היה אדם שהשליך פסולת החוצה ממכוניתו דרך החלון ואז אותו אדם הרים את הפסולת מהכביש והשליך אותה בחזרה לרכבו של אותו אדם.

למיטב זכרוני, לאותו אדם יש ערוץ ביוטוב.

מי שמכיר, אשמח אם תפנו אותי לערוץ.

פורסם

[video=youtube_share;4S2_G5rHHq0]

צולם לפני כמה ימים באיילון מהאוטו שלי... לדעתי רק המובילאיי הציל אותו במקרה הזה (נראה כמו רכב ג'יפ חדש)

וזה כלום... כמה דברים אני תופס בכל נסיעה (ואני לא נוסע הרבה)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...