Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פיקנטו או פיג'ו 107

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מציע לך לעשות חיפוש בפורום. בגדול, שתי המכוניות שציינת הן מכוניות מיני טובות, לכל אחת מהן יתרונות וחסרונות.

ה 107 דלה באבזור, צעצועית (לטעמי) אבל חסכונית בדלק ביחס לאחרות.

הפיקנטו היא הרבה יותר "אוטו" וגם מרגישה ככה כשיושבים בה. עם זאת, בגרסה האוטומטית עם המנוע הגדול יותר, היא לא ממש חסכונית בדלק.

כדאי מאוד לעשות נסיעת מבחן אבל באופן כללי, אם אתה מחליט ללכת על ה 107, עדיפה לך הסיטרואן C1 שנמכרת במבצע כלשהו במחיר זול יותר (מדובר באותו רכב בדיוק, למעט העיצוב החיצוני השונה במקצת). במידה והתקציב שלך גמיש, הפיקנטו עדיפה בכל פרמטר, למעט צריכת הדלק כפי שציינתי לעיל.

ידני או אוטומט? כדאי לחשוב על רכבים נוספים בסגמנט, כגון סיאט MII ואחותה סקודה סיטיגו, ופיאט פנדה החדשה.

בהצלחה.

פורסם

הגיר חייב להיות אוטומטי בגלל אישתי.

התקציב בסביבות ה 70 אלף, פלוס מינוס.

חזרתי עכשיו מנסיעת מבחן בפיקנטו ומאוד נהנתי אבל המחיר יהיה 77,600 לא כולל 1,160 אגרת רישוי.

פורסם

לאחר הרבה התייעציות וחיפושים באינרטנט אני דיי סגור על או קיה פיקנטו אוטמטית 1.25 או סקודה סיטיגו גיר - אוטמטי רובוטי

Citigo 1.0 Ambition (75) ASG

מה אתם אומרים?

פורסם

כדאי שאשתך תבצע נסיעת מבחן בסקודה הרובוטית. הגיר מתנהג בצורה שונה מאוטומט רגיל ולא כולם מצליחים להסתגל.

פורסם
כדאי שאשתך תבצע נסיעת מבחן בסקודה הרובוטית. הגיר מתנהג בצורה שונה מאוטומט רגיל ולא כולם מצליחים להסתגל.

בעניין הגיר הרובוטי, אכן הגיר מתנהג בצורה שונה מעט מגיר אוטומטי סטנדרטי אבל לטעמי הגיר בסיטיגו הרבה יותר מעודן וסביר מהגירים הרובוטים האחרים בשוק (טויוטה וכו'). אני נוהג על סיטיגו כזו כבר חודש עם קילומטראז לא נמוך בהחלט - 4000ק"מ ומאוד מרוצה מהרכב ואין לי שום בעיה עם הגיר הרובוטי. חיסכון בדלק מובטח!

פעם: Runx 2003, Auris 2008, Golf 160hp 2010, Maxima 1999, Skoda Citigo 2012

היום: Seat Leon 1.2 tsi 2015 & Chevrolet Spark 1.4 LTZ 2016

פורסם

אני הייתי מנסה לקנות פיקנטו בת שנה שאיבדה סכום נכבד מערכה, אך עדיין תהייה חדשה, עם מעט ק"מ ועם שנתיים אחריות מלאות ועוד ארבע שנים על מנוע וגיר.

בכל אופן הקיה עדיפה לטעמי גם אם חדשה.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

עשיתי גם נסיעה מבחן בסיטיגו ובכלל לא התרשמתי לעומת הקיה.

הדבר היחיד שנשאר לי להבין זה אם אני קונה ב 01/01/2013 קיה פיקנטו חדשה ב77600 ואני רוצה למכור ב 01/01/2016 בכמה כסף אוכל למכור בערך.

אשמח לקבל הערכה פלוס מינוס, תודה רבה.

• תוכן חדש...