Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Caska vs. Road Rover

analayser
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כיום מערכת מולטימדיה מדגם CASKA ייעודי לרכב סובארו B4 מנהלים שהרכיבו לי א.ד.י מערכות כחלק מרכישת הרכב מהיבואן והיא אמורה להיות שווה כ-6,000 ש"ח לערך.

הם מציעים להחליף לי למערכת בשם ROAD ROVER שדורשת גם פלסטיקה תואמת (שהם מספקים, אבל זה נראה פחות אסטתי ממערכת מקורית).

השאלה שלי היא איזה מערכת שווה יותר מבחינת פונקציות ומבחינה כספית? האם זה מהלך שווה?

האם מערכת ה-ROAD ROVER תומכת במצלמה וחיישני הרוורס שמותקנים לי כיום ברכב?

פורסם
יש לי כיום מערכת מולטימדיה מדגם CASKA ייעודי לרכב סובארו B4 מנהלים והיא אמורה להיות שווה כ-6,000 ש"ח לערך.

האם זה מהלך שווה?

לא , וגם ה שווי של 6000 ש"ח הוא קצת תלוש מהמציאות בלשון עדינה.. ועדיין זה להחליף סיני עלום שם אחד בסיני עלום שם אחר ..

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

קודם כל המערכת הבסיסית - בין אם זה RR או CASKA שוות בין 2000 ל2500 שקלים.

אפשר גם לקנות JVC ב3K מסדרה 846 שיש לו אפילו יציאה אופטית ותומך בHDD חיצוני עד 320GB

התוספות שאתה מוסיף עליהן יהיו כאלפייה על GPS וזה אומר שאתה קופץ במחיר של המערכת לאזור ה3-3.5K

מצלמת רוורס שזה בערך עוד 250 שקלים

במערכות המדוברות וגם בJVC הדיבורית BT היא כבר מובנית.

בJVC צריך להוסיף עוד איזה 700 שקלים כמדומני על מתאם הגה בעוד בסיניות הוא מובנה אבל הוא מחוברן לגמרי.

בסופו של דבר אחרי כל התוספות המערכת תהיה שווה גג 4K שקלים - איפה ההפרש ל6K?

נכון - גניבה על פאנל עם מראה מקורי והתקנה ורווח לא.ד.י מערכות

מה שאני כן יכול לאמר לך זה שבאמת, הקאסקה עם הפאנל המקורי - נראה כמו חלק אינטגרלי מהרכב - אבל בעיני, מערכות מקוריות ברכבים עממיים זה משהו זול וזה גם נראה ככה, אפילו אם זה מקורי.

אני בעשרות מונים הייתי מעדיף להביא JVC סדרה 7 או 8, להוסיף לו GPS, מתאם הגה ולהתקין אותו על פאנל תחליפי ולהנות ממערכת הרבה יותר טובה עם יציאות הגברה פנימית הרבה יותר איכותית.

אפרופו - חלק מהHU שהם RR הם מבוססי לוח PC - רשום עליהם CARPC למען האמת -> ליציאת המגברים שלהם יש אות נקיה ברמה מאוד מפתיעה! אבל המכשיר עדיין - לא בנוי להחזיק את השנים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אפשר גם לקנות JVC ב3K מסדרה 846 שיש לו אפילו יציאה אופטית ותומך בHDD חיצוני עד 320GB

אני אשמח אם תוכל להראות לי יציאה אופטית ב846, כי אין כזו.

הוא לא יכול לגמור את זה ב4000 (אפילו אם המחיר של המערכת ירד) אלא אם יתקין הכל בעצמו ויביא חלקים מחו"ל כמו שאני עשיתי.

יש לי JVC 846 כבר שנה וחודשיים. הכל חווט והורכב על ידי.

המערכת עצמה - 3500 שקל - נקנתה בארץ

מתאם לאאוטלנדר METRA מארה"ב - 150 שקל

מתאם להגה Metra Axxess ASWC מארה"ב - 200 שקל

צמת חוטים שמתחברת לצמה המקורית - 20 שקל

יחידת GPS מסין (הובאה במזוודה) - 250 שקל - אותו דגם שבא כבנאדל בזמנו בקניית אותה מערכת בJVC אוסטרליה)

יחידת DVB-T מסין (גם במזוודה) - 400 שקל - אותו דגם שנמכר באפריל טקליין

מצלמה אחורית תואמת לאאוטלנדר - 80 שקל.

לי כל המערכת והחלקים עלו סה"כ 4600 ואלו מחירים של אביזרים שקניתי בחו"ל והגיעו חלקם במשלוחים וחלקם במזוודה.

את כל העבודה אני עשיתי וכמובן שגם לא הייתי צריך לקנות אייגו מקורי.

אתה לא תאמין איזה הצעות הזויות קיבלתי על הרכבה של המערכת וקניית הרכיבים בארץ.

לדוגמא על אותו מתאם של METRA (רק בטקסטורה חלקה ולא תואם לטקסטורה של הדשבורד שלי, כמו שאני הבאתי) 700 שקל

מתאם להגה 600 שקל וכו וכו......

ועוד לא דיברתי על עבודה.....

• תוכן חדש...