Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת צמיג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

לאחרונה, אחרי טיפשות מוחלטת של עיריית עפולה הנוכלים, מי שיוצא מעפולה לכיוון מגדל העמק, נצרת עלית יראה שיש בור מאוד גדול באחד הנתיבים הימניים שיכול לגרום לפאנצ'ר.

נסעתי, נפלתי לבור הזה ויצאתי ממנו - התוצאה היא ג'אנט עקום שאכל את כל הגלגל. היום הלכתי לפאנצ'רמאכר והחלפתי לצמיג חדש, זה צמיג קדמי שמאלי.

מחר הוא ביקש ממני לבוא בבוקר והוא יעביר לי את הגלגלים הקדמיים אחורה, ואת האחוריים קדימה.

במילים אחרות, אחד הגלגלים הקדמיים הוא חדש (מה שהחלפתי היום) ומחר הוא יעבור אחורה. זה בסדר?

כולם אותו גודל ואני חושב גם אותו חיתוך עובי ואורך.

• ספונסר פורום
פורסם

מבחינה חוקית זה בסדר. כלומר, לא יכשילו אותך על זה בטסט ושוטר שיעצור אותך בצד הדרך כנראה שלא ייתן לך דו"ח על זה.

אבל מבחינה בטיחותית מה שעשית כאן מאוד לא מומלץ. צמיגים מחליפים בזוגות ולא בבודדים. אם הצמיג הנגדי לזה שהתפוצץ (כלומר הצמיג הקדמי-ימני) הוא לא צמיג ממש חדש, מומלץ להחליף גם אותו.

פורסם

תודה חברים על התשובות.

עכשיו, היום הלכתי לשם והוא העביר לי את הגלגל הקדמי אחורה ואת האחורי קדימה (רק בצד השמאלי של האוטו) ולא אמרו לי כלום על כל העניין הזה. אני מאמין שכל הגלגלים זהים הרי, רק חברות שונות.

בכיף הייתי מחליף זוג, אבל אני בן 18, אוטוטו לפני גיוס.. בכלל האמנתי שאני רק צריך לתקן את הצמיג והופתעתי שאני צריך להחליפו, עוד הוצאות..

בקשר לפיצויים, תראה, אני גר בישראל מאז שעליתי מאוקראינה ב96, ממה שלמדתי להבין זה שפיצויים, אני לא אראה פה :|

אם יש הזדמנות, אני אשמח, למרות שאני בספק.

פורסם

נפלתי לבור דומה מחוץ ליקנעם, התפוצצו לי 2 צמיגים (קדמי שמאל ואחורי שמאל) בחורף שעבר.

שלחתי מכתב לחברה הפרטית לה שייך השטח - התעלמו.

התקשרתי מס' פעמים לחברה הפרטית - התעלמו.

נסעתי לבית המשפט בנצרת עילית והגשתי תביעה קטנה על הנזק + פיצויים על עוגמת נפש והוצאות משפט. חזר אליי המנכ"ל של החברה והתחנן שאבטל את התביעה (לא יודע איך השיג את הטלפון הנייד שלי, אין אותו ב- 144). בסופו של דבר סגרנו על פשרה, שילם 1000 ש"ח מתוך 1200 ש"ח שעלו הצמיגים (שהיו ישנים ממילא, עברו 38K ק"מ נכון ליום המקרה) וביטלתי אח"כ את התביעה.

אל תוותר, ואם צילמת את הבור תבע אותם.

פורסם
שלום חברים.

לאחרונה, אחרי טיפשות מוחלטת של עיריית עפולה הנוכלים, מי שיוצא מעפולה לכיוון מגדל העמק, נצרת עלית יראה שיש בור מאוד גדול באחד הנתיבים הימניים שיכול לגרום לפאנצ'ר.

נסעתי, נפלתי לבור הזה ויצאתי ממנו - התוצאה היא ג'אנט עקום שאכל את כל הגלגל. היום הלכתי לפאנצ'רמאכר והחלפתי לצמיג חדש, זה צמיג קדמי שמאלי.

מחר הוא ביקש ממני לבוא בבוקר והוא יעביר לי את הגלגלים הקדמיים אחורה, ואת האחוריים קדימה.

במילים אחרות, אחד הגלגלים הקדמיים הוא חדש (מה שהחלפתי היום) ומחר הוא יעבור אחורה. זה בסדר?

כולם אותו גודל ואני חושב גם אותו חיתוך עובי ואורך.

זה היה הבור בכיכר ליד בית ספר אורן? היה שם בור פשוט עצום בעומקו שנפער אחרי הגשמים הראשונים, השבוע ראיתי שהוא תוקן.

פורסם
נפלתי לבור דומה מחוץ ליקנעם, התפוצצו לי 2 צמיגים (קדמי שמאל ואחורי שמאל) בחורף שעבר.

שלחתי מכתב לחברה הפרטית לה שייך השטח - התעלמו.

התקשרתי מס' פעמים לחברה הפרטית - התעלמו.

נסעתי לבית המשפט בנצרת עילית והגשתי תביעה קטנה על הנזק + פיצויים על עוגמת נפש והוצאות משפט. חזר אליי המנכ"ל של החברה והתחנן שאבטל את התביעה (לא יודע איך השיג את הטלפון הנייד שלי, אין אותו ב- 144). בסופו של דבר סגרנו על פשרה, שילם 1000 ש"ח מתוך 1200 ש"ח שעלו הצמיגים (שהיו ישנים ממילא, עברו 38K ק"מ נכון ליום המקרה) וביטלתי אח"כ את התביעה.

אל תוותר, ואם צילמת את הבור תבע אותם.

לא צילמתי אותו, כי בכלל לא ידעתי שהוא גרם לנזק :lol:

רק אחרי יומיים של אי נהיגה, ירדתי בשביל לקחת משהו מהרכב וראיתי פתאום פאנצ'ר, בפאנצ'ריה, הוציאו לי את הגלגל וראו את הג'אנט שהתעקם כתוצאה מהנפילה.

זה היה הבור בכיכר ליד בית ספר אורן? היה שם בור פשוט עצום בעומקו שנפער אחרי הגשמים הראשונים, השבוע ראיתי שהוא תוקן.

אין לי מושג, תן לי אני אנסה לתאר, בוא נגיד שאני בא מכיוון נצרת עלית לעפולה, אני עובר את מכללת עמק יזראעל, וכשאני נכנס לעפולה יש שם מפקדה של מכבי אש. אז בנתיב הנגדי (בחזרה לנצרת עלית, למשל) רגע לפני שאני עוזב את העיר בחזרה, יש שם בור. כביש עירוני אם אני זוכר נכון, כמה מטרים מהיציאה מהעיר.

פורסם

אני עברתי שם בשבוע שעבר ולא ראיתי שום בור.

בכל מקרה, הכביש הזה הוא כביש באחריות של עריית עפולה - רק כשאתה עובר את צומת המעונות של מכללת עמק יזרעאל אתה עולה על כביש 60 לכיוון המכללה/כפר גדעון ורק אז מדובר על השטח של מע"צ.

אם עיקמת גם את הג'אנט נסעת במהירות גבוהה יחסית, לי לא התעקמו הג'אנטים ואפילו לא נשרטו.

פורסם

אני התכוונתי לבור שהיה בכיכר חטיבת אורן, ליד המפעל של הקמח.

אתה מתכוון לכביש שאחרי צומת מכבי אש, ליד תחנת הדלק יוקלר ועד לרמזור החדש של העוקף.

יש לציין שהכבישים בעפולה זוועתיים, כמעט בכל העיר, הכבישים שבורים ועקומים, יש בהם בורות וגלים פשוט לא הגיוניים והתיקונים של מבוצעים בעצלתיים ובאיחור, נראה כאילו הבלגאן לא מזיז לאף אחד.

פורסם

תבוא לפתח תקווה ותראה מה זה כבישים .

טנקים פורסים זחל מהבורות שמפוזרים בעיר .

לעירייה יש בטוח . צלם את המפגע ושלח לעירייה מכתב רשום עם צילומי החשבוניות .

אם לא ייתיחסו , לך לבית משפט לתביעות קטנות .

פורסם

לי היה מקרה עם קטע דרך באחריות מע"צ, בסופו של דבר קיבלתי כ 50% מעלות התיקון. אין לך מה להפסיד, תתקשר לרשות שאחראית על קטע כביש זה ותשאל.

• תוכן חדש...