Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתי יד שניה ב-80K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

לאחר שרקסטון הוריד את הפוקוס שלי מהכביש (תרתי משמע), אני נדרש לרכוש רכב משפחתי חלופי.

תקציב - 80K ש"ח, ואם אני אבקש יפה מהאשה אפשר יהיה למתוח את התקציב ל-90K.

נכון לעכשיו, 2 האפשרויות הבולטות הן אוקטוביה ופוקוס כאשר גם הקיה פורטה באה בחשבון.

צרכים (לפי סדר חשיבות יורד):

1. מושב אחורי ותא מטען מרווחים - 2 ילדים + אחד בתכנון לטווח הקרוב.

2. בטיחות - אשתי תסע אתו במהלך השנה הקרובה 3 פעמים בשבוע מאזור השרון לירושלים ובחזרה וכן 2 האפרוחים שיושבים מאחור.

3. חסכוני בדלק - נסיעות לירושלים.

4. חווית נהיגה - בשבילי, זה לא אוונטדור ולא וויירון ואפילו לא אלפא חמימה אבל רכב שלא יהיה אנמי. הפוקוס 2005 שנהגתי עליה היתה כלל לא רעה בתחום הזה.

מכוניות שפסלתי:

B3 - מנוע חלש וצריכת דלק

מזדה 3 - מושב אחורי צפוף.

רנו ופיג'ו - רנו ופיג'ו ...

קורולה - יקרה ?

שאלה נוספת היא יד שניה מליסינג לעומת פרטי כאשר ליסינג אמור לתת לי פחות שנה על הכביש.

אשמח לכל עזרה

אלון

פורסם

בסביבות 95 אלף שקלים אפשר לקנות היום פורטה חדשה לחלוטין משלל חברות ליסינג, לדעתי זה משתלם יותר מרכישה של רכב משומש מחברת ליסינג בסכום דומה.

אם היא לא מספיק מרווחת נסה לקבל הצעות ל-I30CW מהדגם הקודם גם כן כיד ראשונה עם 0 ק"מ, המחירים אמורים להיות דומים.

פורסם

תודה מייק

יש להניח ש-90 אלש"ח הם גבול סופי עליון כך ש-95 אלש"ח נראה קרוב אך הוא רחוק, כי הסכום ההתחלתי הוא 80 אלש"ח.

במידה ואני מתייחס למרכב סטיישן, האם הפוקוס לא עדיפה על ה-CW ? האם פוקוס סטיישן מהדגם הישן נפוצה בחברות הליסינג ?

פורסם

אני לא חושב שהפוקוס הקודמת עדיפה על ה-I30CW, היונדאי מרווחת יותר, זריזה יותר, חסכונית יותר ומאובזרת יותר.

הפוקוס סטיישן גם פחות נפוצה מהיונדאי.

פורסם

ב-80 אלף גם אפשר לחפש רכבים שנמכרו גם לשוק הפרטי וישמרו על הערך שלהם כמו הונדה סיוויק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני יודע שפסלת רנו, אבל בהחלט כדאי לשקול זאת שנית.

הרנו פלואנס תענה לך על כל הדרישות:

הרנו הינה המשפחתית המרווחת ביותר בקטגוריה, עם בסיס גלגלים ענק (270 ס"מ). לשם השוואה, טויוטה קורולה שנחשבת גם היא גדולה, קצרה ממנה ב-10(!) ס"מ באורך בסיס הגלגלים. כמו כן, היא מגיעה עם 5 כוכבי בטיחות במבחני הריסוק האירופאים ו-6 כריות אוויר.

אגב, גם מבחינת חווית נהיגה מדובר ברכב העולה בכמה רמות מעל היפניות בקטגוריה.

אופציה אחרת שאפשר בהחלט לשקול היא היונדאי i30CW. חווית נהיגה לא תהיה שם, אבל היא תענה על סעיף המרווח והחסכון בדלק. מדובר בדגם שקיים במספרים גדולים בחברות הליסינג והטרייד אין, כך שהמבחר קיים.

• תוכן חדש...