Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגדרת סורק רשת - אפשרי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מדפסת משולבת שמחוברת לראוטר בבית, ככה המדפסת נגישה לכולם ללא תלות במחשב אחר שידלוק.

המדפסת הזאת משולבת ויש לה אפשרות סריקה, האם יש אפשרות בחלונות 7 לאפשר סריקה בתצורת חיבור הנוכחית?

מדובר על ראוטר של בזק D-LINK 2760U E1

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

1. מה דגם המדפסת?

2. האם מחוברת לראוטר בכבל USB או בכבל רשת?

בחיבור USB לדעתי הסיכוי קלוש.

בחיבור רשת יש מדפסות שתומכות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

USB

BROTHER MFC 235C

לא מצאתי איפה אני מוסיף סורק לפי כתובת IP, הוא תמיד מחפש אותו בפורט USB של המחשב עצמו

in the face

with a chair

פורסם

מה בדיוק אתה רוצה לעשות? לסרוק למחשב ישירות מהמדפסת או להניח מסמך ולעשות את זה מהמחשב?

פורסם

אני רוצה לסרוק, לא אכפת לי אם הפעלת הסורק תהיה מהמדפסת עצמה או דרך תוכנה במחשב, העיקר שיסרוק לי מסמך למחשב דרך חיבור לראוטר.

המטרה הסופית זה שהמסמך יסרק לתוך המחשב כדי לשלוח אותו במייל

in the face

with a chair

פורסם

אני חושב שזה בלתי אפשרי. בעת סריקה מהמכשיר, הוא מצפה לתקשר עם הדרייבר שמותקן על ה-PC שאליו הוא מחובר ב- USB, כדי לשמור את הסריקה (ולהעביר לאפליקציה כמו מייל). אני לא חושב שהראוטר ידע להעביר את התקשורת הזו ל- PC הנכון (מהו דגם הראוטר?).

הפתרון האפשרי הוא חיבור המדפסת ישירות לאחד המחשבים ברשת הביתית, שיפעל תמיד, ושיתופה ברשת הביתית.

:turn-l:
פורסם

הטענה שלך קצת לא הגיונית

כיום המדפסת מחוברת ככה ואין בעיה לשלוח להדפסה כי הדרייבר יושב על המחשב עצמו והוא מנתב הכל לכתובת IP של המדפסת.

למה שלא תהיה אותה הסיטואציה רק בסריקה במקום הדפסה? אני פשוט לא מצאתי איך להוסיף במחשב עצמו סורק שלא מחובר ישירות למחשב זה הכל.

in the face

with a chair

פורסם

אתה לא צריך להוסיף ״סורק״

פתח וורד

הוספה>תמונה>מסורק או מצלמה>תבחר במדפסת בחלון שיפתח

ומשם יש לך תמונה על מסמך וורד

אתה יכול לשמור כוורד או לשמור את התמונה או להעתיק אותה לתכנת עריכה כמו צייר או פוטושופ

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

איפה הטריק הזה נמצא בווארד 2010?

מעבר לזה, אם אני רוצה סתם לשמור את הקובץ במחשב, מה האפשרויות שלי במצב הנוכחי?

in the face

with a chair

פורסם

כמו ש GSI אמר.

ובנוסף, אם המדפסת שלך מוגדרת במחשב כהתקן USB, תתקין את התוכנה המקורית של המכשיר או תוכנות חינמיות אחרות שיודעות לעשות את העבודה.

פורסם

מדובר על ראוטר של בזק D-LINK 2760U E1

‎‎‎‎‎

אייל הוורד מחפש סורק בחיבור USB, וכמובן שאצלי הוא לא מחובר בצורה הזאת אלא עובר דרך הראוטר ולכן הוורד לא רואה בכלל את הסורק.

in the face

with a chair

פורסם

זה מה ששאלתי בהתחלה.

איך הוא מוגדר אצלך במחשב? תבדוק במאפייני מדפסת איך מוגדרת היציאה?

פורסם
איפה הטריק הזה נמצא בווארד 2010?

מעבר לזה, אם אני רוצה סתם לשמור את הקובץ במחשב, מה האפשרויות שלי במצב הנוכחי?

צודק, ב2010 הסירו את זה מהתפריט

אבל לא לגמרי

עדין אפשרי ובקלות (אחרי שסרקת אתה יכול לשמור את זה בקלות)

הסבר פשוט ומפורט

ועדיין אין לזה משמעות שזו מדפסת ברשת, אם המחשב מזהה אותה ויש לה סורק אז הוא יפעל כמו שכל דבר ממה שהמדפסת מסוגלת לעשות עובד

גם אצלי המדפסת רשת, עם סורק ובוורד 2007 אני עושה מה שהסברתי לך מקודם

אגב, אפשר לעשות את אותו דבר גם עם פוור-פוינט

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...