Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגדרת סורק רשת - אפשרי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התוכנה מבקשת חיבור USB ישירות למחשב עצמו בזמן ההתקנה כדי לזהות את המדפסת...

חושב שאם אני אתקין ככה ואחרי זה אחזיר אותה לחיבור דרך הראוטר זה יתן משהו?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא קשור לראוטר.

קשור למדפסת ולדריברים שלה.

מדפסות זולות של קנון שעובדות ב WIFI יודעות רק להדפיס אלחוטית אבל לא לסרוק אלחוטית.

מדפסות יקרות כמו ה MP996 יודעות הכל.

על הצג של המדפסת מופיעים כל המחשבים שמחוברים לרשת שמותקנת בהם התוכנה של קנון ואתה בוחר לאיזה מהם לשלוח את הסריקה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש לי שתי מדפסות משולבות ברשת הביתית (מחוברות ל PC שפועל קבוע). שתיהן ניתנות להגדרה כמדפסת רשת, כמובן, אבל הסריקה אפשרית רק למחשב אליהן הן מחוברות.

:turn-l:
פורסם

אני עושה זאת עם מדפסת משולבת הכי זולה של HP שמחוברת אלחוטית

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

למדפסת הזו אין ממשק רשת.

לא קווי ולא אלחוטי.

רק USB.

נראה שעם הראוטר הנוכחי לא תהיה סריקה ברשת וגם עם ראוטרים אחרים אני בכלל לא בטוח.

אם זה ממש עקרוני אפשר לקנות איזה TPLINK ולהתקין עליו קושחת DDWRT אבל גם זה לא בטוח יסרוק דרך הרשת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אם אין ממשק רשת, לא תצליח.

אבל אפשר לפחות לנסות.

תוריד תוכנה בשם PAPERPORT.

חינמית ועושה כל מה שצריך.

• תוכן חדש...