Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי מגאן קופה שנת 2000, מצאתי את הסט זהז בEbay

http://www.ebay.co.uk/itm/H7-H1-100W-Xenon-Upgrade-Headlight-Bulbs-Dip-Main-Beam-Supreme-White-Light-Rover-/230776059081?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&fits=Car+Make%3ARenault%7CModel%3AMegane%7CPlat_Gen%3AMK+I&hash=item35bb5334c9

אם יש פה אנשים שמבינים בקסנון שיכולים להזביר לי אם הסט הזה טוב ? ולפי מה שאני יודעה נורות קסנון צריכות מגבר. אם יש בסט הזה מגבר?

Renault Megane 1.600 Black Manual

דוד אחורי REMUS

פילטר אויר פתוח Pipercross

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא קסנון. אלה נורות הלוגן רגילות צבועות בכחול שאמורות להפיק אור שדומה לקסנון. הסט הזה מחליף את כל הנורות בפנסים הקדמיים לגוון כחול כזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קודם כל זה נורות של 100W, הם ימיסו לך את כל הבית מנורה ואתה תצטרך להחליף רפלקטור\פנס :|

ב. זה נורות הלוגן שצבועות בכחול, הם בחיים לא ייתנו אור בעוצמה של קסנון ולמען האמת הם גם לא יתקרבו לעוצמה

שנורת הלוגן רגילה מוציאה (בגלל העובדה שהם צבועות בכחול והצבע חוסם חלק מהאור).

ד"א יש פורום שמתאים לזה..

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

סבבה תודה לכולם.

נורות של 55w זה בסדר או שגם הם עושים נזק לרכב?

אם מישהו יודעה אתר ישראלי שבו ניתן לקנות קסנון

Renault Megane 1.600 Black Manual

דוד אחורי REMUS

פילטר אויר פתוח Pipercross

פורסם

אני הזמנתי דרך איביי המון קיטים של קסנון ולפי דעתי תרד מהעניין כי הנורה היחידה שתגרום לנזק מזערי היא H7R ואם אין לך נורה H7 ברכב עדיף שתרד מזה

פורסם

כמו שאמרו לך, עדיף לך לרדת מזה מהסיבה שסתם תוציא כסף ואתה מסתכן בהורדה מהכביש וסינוור נהגים אחרים.

אם אתה בכל זאת רוצה גוון של קסנון תקנה philips diamod vision , יש להם את הגוון הכי קרוב בתוצרת הלוגן(עם עוצה מירבית).

ד.א: זה לא קשור לשיפורים

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

ואם כבר החלטת ללכלת על קסנון/דמוי אתה מוזמן לרכוש אצלי עוד כל מיני דברים(כן כן אני מוכר קסנונים)לדים לאור חניה מצלמת רוורס פסי לדים תאורה לסלון הרכב לד הכל מהכל!

חפש בפייסבוק: לדים ודמוי קסנון וזה ימצא לך אותי

• תוכן חדש...