Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה להחליף את המידה בג'אנט ליותר רחב וגם לעשות כיוון פרונט

השאלה, האם זה משנה אם אני יעשה את הכיוון פרונט לפני או אחרי ההחלפה והאיזון של הגלגלים?

פורסם

זאת היתה השאלה שלי

אם זה משנה אם איזה גלגלים עושים את הכיוון

כי כיוון פרונט נעשה בפרונט ולא בגלגלים והאיזון גלגלים נעשה בניפרד.

הבנתי

פורסם

איזון גלגלים עושים במעמד הרכבתם על הג'אנט בפנצ'רייה.

כיוון פרונט עושים לאחר הרכבת הצמיגים החדשים והמהדרין יגשו לכיוון פרונט לאחר נסיעה של כמה מאות קילומטרים על מנת להבטיח את "התיישבות" הצמיג על הג'אנט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הבנתי.

אז אני מחליף את הג'אנט למידה הרצויה, מרכיב את הצמיגים, נסיעה של כמה קילומטרים, וישר לכיוון פרונט.

תודה.

פורסם

לא.

בהנחה וההחלפה היא למידה מאושרת על ידי היצרן, היקף החיצוני של הגלגל לא משתנה וקריאת הספידומטר לא מושפעת.

• תוכן חדש...