Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן שבוע טוב.

לאחר שמכרתי את הרכב שהיה ברשותי וקבעתי תקציב החלטתי לחפש לעצמי רכב חדיש ככל האפשר,נוח,חסכוני ואם אפשר גם יפה(לטעמי)

בכל מקרה לאחר בדיקת האופציות העומדות לרשותי הגעתי למסקנה שהרכב שעונה על הצרכים שלי ומספק את הסחורה הטובה ביותר לכסף עבורי היא האיביזה.

מצאתי לא מעט רכבים בשנתון 2012 (מחירון של 63,00 ש"ח) שנמכרים בפחות מזה והשאלה הנשאלת היא מדוע?

לא מדוע המחיר נמוך (זה כיוון שסיאט שוברים את השוק כל שנה ומוכרים את הרכביםה אלו חדשים בחברה ב70 אלף) אלה מדוע כ"כ הרבה אנשים מחפשים להיפטר מרכב חדש באחריות יצרן שבקושי נסע.

האם ישנן בעיות ידועות לגבי הדגם הזה או שפשוט אנשים קנו ידני ולא מסתדרים עם הגיר?

אשמח לפרטים מאנשים שמכירים את הרכב מקרוב (בבעלותם) או כאלו ששקלו בעבר לרכוש אחד דומה.

תודה,אורי

פורסם

יש המון אנשים שרוכשים את הרכב רק בגלל שהוא במבצע ולא בודקים אם הוא מתאים להם מלכתחילה

בכל מקרה ברכב עצמו אין שום בעיה אני מכיר מספיק אנשים שמרוצים מהרכב.

כמובן שיכול להיות מצב גם של חתול בשק ( אין הנחות חינם בעולם שאנחנו חיים בו )

תבדוק טוב טוב כל רכב שאתה מעוניין בו.

פורסם

כמו שאמר קודמי לאור המבצעים הרבים והתשלום המינימלי כמקדמה הרבה אנשים התפתו לקנות כי היה מבצע, וכשהתחילו התשלומים זה היה כבד עליהם... זו השערה אחת כמובן למה אנשים מוכרים אבל בכללי זה לא אמור לעניין אם אתה מחפש אחת ויש מי שרוצה למכור... כל אחד ושיקולו.

גם בדגמי רכב אחרים תוכל למצוא רכבים חדשים שבקושי נסעו מוצעות למכירה - אז?

בכל אופן כבעלים של אחת אני יכול לאמר לך שהרכב מעולה מכל מבחינה ונותן תמורה מלאה למחיר שלו.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...