Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
החוק קיים. מה שכן, אני תוהה ממתי מקבלים על זה סתם כך מכתב בדואר מבלי ששוטר יעצור אותך וייתן לך את הדו"ח ביד, אפילו אם נסע אחריך בניידת סמויה.

שים לב למשפט הראשון בהודעה - "בית המשפט הטיל עליך קנס או משטרת ישראל המציאה לך הודעתתשלום קנס בשל עבירה כמפורט להלן ולא שילמת את הקנס עד היום" משמע - מר סרגיי לא שילם קנס שהוטל עליו, וקיבל כעת הודעה נוספת עם תוספת פיגורים בסך 10 ש"ח.

לגבי כל המחוקקים בלירה - אתם מוזמנים להבחר לכנסת ולהעביר חוק שמותר לנהוג בכוח המחשבה בלבד. עד שתשנו את החוק עליכם לנהוג תוך אחיזת ההגה בשתי ידיים. וד"א - לדעתי כן תרבה האכיפה בעניין - מי שנוהג ביד אחת מזלזל בחייו ובחיי אחרים שכן הוא מוותר על חלק מיכולת השליטה שלו ברכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם הבחור עבריין, אז כולנו עבריינים.

משמע גם אסור לעשן ברכב, לא ראיתי שמישהו נותן דוח על עישון סיגריה, להפך יש מאפרות לעידוד העישון ברכב.

כשאני מוריד או מעלה חלון,_אני גם עוזב את היד מהרכב.

כשאני מעביר היולך גם.

כשאני מעביר תחנה, כנ"ל.

פשוט לא יאומן...

פורסם

כשאתה מעביר הילוך אתה עוסק בתפעול הרכב - זה חוקי למהדרין. כנ"ל כאשר אתה מאותת או מתפעל את מנופי המגבים ותאורה.

כשאתה מעשן או מחליף תחנה ברדיו - אתה עובר עבירה.

רק לסבר את האוזן - קראתי בעבר מחקרים שהראו שטיפול ברדיו או במערכת המיזוג\חימום גורם ליותר תאונות מהסחת דעת מאשר שימוש בטלפון הנייד. אמנם מדובר בתקופה שבה הטלפון הנייד לא היה נפוץ כמו היום, אבל נותן איזו פרסקטיבה על המשמעות הבטיחותית של כל אותן פעולות בזמן נהיגה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
עוד חוק מיותר שנועד לסחטנות,

הרי כל שוטר נוסע עם יד אחת על ההגה, אפילו רחמנא ליצלן יוחנן דנינו המפכ"ל הדגול.

בנסיעה של שעה + (ואני מגזים) אין בן אדם אחד בארץ! שנוהג לכל אורך הנסיעה בשתי הידיים .

נסעתי מהמרכז לאילת, כשכל הנסיעה החזקתי שתי ידיים על ההגה, הנה ביטלתי לך את הטענה הנחרצת.

ואם כל אדם אשר עובר חוק (אפילו הקטן המיותר שבהם) הוא עבריין , אז אני עבריין אתה עבריין כל הפורום הזה וואחד עבריינים ואנחנו מדינה של עבריינים!!

זה בדיוק מה שאמרתי, זה שכולם עושים את זה, לא אומר שהוא לא עבריין, להפך, זה אומר שכולנו עבריינים, גם אני. תבדוק מה ההגדרה של עבריין במילון.

אם במקרה אני אסע 91, או אחזיק יד אחת על ההגה, ויתפוס אותי שוטר, אז אני לא אתבכיין כמו ילדה קטנה, אלא אספוג את מה שמגיע לי, כי סה"כ ביצעתי עבירה ביודעין, גם אם כולם עושים אותה. ואם הוא לא ידע שיש חוק כזה, זה עוד יותר גרוע, שיפתח את ספרי התיאוריה.

לנהוג בלי לדעת חוקים בסיסיים, זה כמו לשחק כדורגל, ולא לדעת שאסור לזרוק אבנים על הקבוצה היריבה.

יש רגעים שצריך להפסיק להיות יפי נפש .

יש רגעים שצריך להפסיק להתבכיין על המשטרה כמו איזה ילדה עם קוקיות, ולהתחיל לשלם על דברים שעשית ביודעין, כמו גבר.

חמישה תווים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בואו אני אספר לכם מה קרה בדיוק עם הקנס הזה, באדיבותה הרבה של מערכת המשפט בישראל.

הנהג קיבל דו"ח על שימוש בטלפון בזמן נסיעה וביקש להישפט על העבירה.

כאשר הגיע לבית המשפט הגיע להסדר עם התביעה שהוא יודה בעבירה של אי החזקת ההגה בשתי ידיים והתביעה תחליף את סעיף האישום משימוש בפלאפון לאי החזקת ההגה בשתי ידיים.

כך כל הצדדים יוצאים מרוצים.

התובע מבסוט שסגר עוד תיק ונרשמה עוד הרשעה במינימום זמן.

בית המשפט מבסוט שהגיעו להסדר וחסכו לו זמן שיפוט יקר.

הנהג מבסוט שהוא הורשע בעבירה קלה יותר וצריך לשלם קנס קל יותר ללא נקודות.

ורק האזרחים שומרי החוק צריכים לבכות שיכולת ההרתעה של המשטרה היא אפסית בין היתר בגלל מקרים כאלה.

פורסם

ניקו אתה שמעת אותי מתבייכן?

קיבלתי דו"ח על דברים יותר שטותיים ולא קיטרתי.

תפסיק לבלבל את המח , לא הדלקת את המזגן? לא החלפת תחנה ברדיו? לא פתחת חלון? אם אתה אומר שלא ,אתה שקרן.

בקיצור החוק בצורה שהוא כתוב היום , מטומטם .

פורסם
בואו אני אספר לכם מה קרה בדיוק עם הקנס הזה, באדיבותה הרבה של מערכת המשפט בישראל.

כאשר הגיע לבית המשפט הגיע להסדר עם התביעה שהוא יודה בעבירה של אי החזקת ההגה בשתי ידיים והתביעה תחליף את סעיף האישום משימוש בפלאפון לאי החזקת ההגה בשתי ידיים.

ורק האזרחים שומרי החוק צריכים לבכות שיכולת ההרתעה של המשטרה היא אפסית בין היתר בגלל מקרים כאלה.

אם הוא לא היה מוחק את מספר תיק הבימ"ש בתמונה שהוא העלה היה ניתן למצא את פסק הדין ברשת,

כנראה שיש לו סיבה למחק ולטשטש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ניקו אתה שמעת אותי מתבייכן?

קיבלתי דו"ח על דברים יותר שטותיים ולא קיטרתי.

תפסיק לבלבל את המח , לא הדלקת את המזגן? לא החלפת תחנה ברדיו? לא פתחת חלון? אם אתה אומר שלא ,אתה שקרן.

בקיצור החוק בצורה שהוא כתוב היום , מטומטם .

אתה שוב קופץ למסקנות, ועוד לפני שעניתי. ואם נסעו איתי אנשים, שהם החליפו תחנות? אני עדיין שקרן?

בקשר להתבכיינות, לא דיברתי עליך, דיברתי על מעלה התמונות בפייסבוק, זה שבעקבותיו נפתח השרשור, ודעתי התחזקה עוד יותר לאור מה שסיפר אייל.

אני לא מבלבל את המוח, כן הדלקתי מזגן, אבל אף אחד לא יתן לי דו"ח על זה, כמו שאמרו, אם תסע עם יד מחוץ לחלון, אז אולי תקבל את הדו"ח הנ"ל. בנוסף, כמו שקראת, במקרה הזה הדו"ח בכלל היה על דיבור בטלפון, ובעסקת הטיעון רק הוסכם על האי-החזקת הגה בשתי ידיים כעונש מקל.

עוד לא נתקלתי באף מקרה שבו שוטר הביא למישהו דו"ח על אי-החזקת הגה בשתי ידיים (וגם כאן זה לא המקרה, מסתבר), וגם כשכן, אז אני בטוח שהדו"חות מוצדקים, ולא על לגרד באף, ולכן אני לא חושב שהחוק הזה מטומטם, בטח שלא בצורה שבה הוא נאכף (אם בכלל).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בבקשה...

התנהלות של רפובליקת בננות וגם זו מחמאה. :evil:

ליאור

פורסם

אלוהים אדירים, אני לא מאמין שבפורום של חובבי הגה אנשים מנסים להוכיח שזה לגיטימי לנהוג עם יד אחת

ולא, אף אחד לא מדבר על העברת ערוץ ברדיו (למרות שבפועל זה מסוכן לא פחות משמוש בטלפון, ותכלס לרוב הרכבים החדשים יש כפתורים לזה על ההגה עצמו), או על איתות (כמה אנשים בארץ כבר באמת מאותתים בכלל? עשרה? עשרים?).

בן אדם שנוסע בכביש עם יד מחוץ לחלון, עם סיגריה ביד, מגיע לו שיקבל דוח. מגיע לו שיקבל גם שלילה. זה מראה בדיוק מה היחס שלו למתרחש סביבו, כמה הוא מרורז בנהיגה וכמה הוא שם לב למתרחש סביבו.

אכן, אנחנו לא בשוויץ. חבל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

כשמחזיקים את ההגה בשתי הידיים, עדיין יש יד אחת ששולטת והיא הדומינטית,והיד השניה נחה...נחה על ההגה

(מעניין למה משענת יד באה יחד עם האוטו)

חברים, מה שגורם לתאונות זו המהירות,

אם כולם היו נוסעים 30 כשצריך

או 50 בכביש עירוני

או 90 בכביש המיועד לכך,ולא מעבר לכך. תאמינו לי התמונה היתה נראת אחרת

בכביש 90 אני מגיע למהיריות של 100 105....אולי לפעמים 110....

ורוב המכוניות או צופרות לי, או מהבהבות לי, או עוקפות אותי

כולם פשוט טסים כמו טייסים. ובמקום לשחק בפיפי קקי, צריך להתחיל לתפוס את העבריינים האמיתיים.

אחרי זה נוכל לדון על אם זה מסוכן לנסוע אם יד אחת או רגל אחת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה הקשר למהירות עכשיו? כבר הוכח שמהירות לא גורמת לתאונות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קובי מה שגורם לתאונות זה נהיגה יהירה ,התנהגות מסוכנת וזלזול ולא המהירות .

על דרך ברמה של כביש 6 אפשר לנסוע על 130 (ואף הרבה יותר) .

במדינות רבות באירופה יש הגבלה על המהירות רק ב130-140 בכבישים לפי תנאי הדרך , ואחוז התאונות הוא פחות מפה ביחס לכמות האוכלוסיה.

פורסם
כשמחזיקים את ההגה בשתי הידיים, עדיין יש יד אחת ששולטת והיא הדומינטית,והיד השניה נחה...נחה על ההגה

יד דומינטית, זה מה שלימדו אותך בשיעורי נהיגה?

אוי ואבוי.

מהירות היא גורם זניח בתאונות.

נא להפסיק לשגל את הדעת...

הבעיה היא נהגים כמוך, יד דומינטית, יד שנייה עם סיגריה, נוסעים בסטלה וחושבים שכולם "טסים" והם בסדר...

זה קצת מפחיד שזה חידוש למישהו שיש לו רישיון, אבל... לא, אסור לך לעשן בנהיגה (זה מסוכן) וכן, אתה חייב שתי ידיים על ההגה, ואם אתה לא יודע את החוק, כדאי אולי שתחזור לספר התיאוריה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...