Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובעניין צריכת הדלק אז..

נהייתי סקרן, תדלקתי עכשיו אחרי 202ק״מ.

נכנסו בדיוק 9 ליטר משמע 1:22.4, 70% מהנסיעה בין עירוני.

מי שרוצה הוכחה יכול לשלוח לי הודעה פרטית ואשלח צילום חשבונית ומד קילומטר:)

מפתיע ביותר לטעמי

פעם: Runx 2003, Auris 2008, Golf 160hp 2010, Maxima 1999, Skoda Citigo 2012

היום: Seat Leon 1.2 tsi 2015 & Chevrolet Spark 1.4 LTZ 2016

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ובעניין צריכת הדלק אז..

מפתיע ביותר לטעמי

לא צריך צילום חשבונית, אנחנו מאמינים לך. אני אישית גם חושב שזה לא אומר הרבה, כיוון שטווח הטעות מאוד גדול (9 ליטר זה כלום). עשה לכולנו טובה (כי זה מעניין), תדלק בפעם הבאה רק כשהמיכל קרוב לסיומו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני מניח שזה ללא מזגן מופעל?

חצי מהדרך עם מזגן על דרגה 2/4

פורסם
לא צריך צילום חשבונית, אנחנו מאמינים לך. אני אישית גם חושב שזה לא אומר הרבה, כיוון שטווח הטעות מאוד גדול (9 ליטר זה כלום). עשה לכולנו טובה (כי זה מעניין), תדלק בפעם הבאה רק כשהמיכל קרוב לסיומו.

אני לא מבין מה ההבדל אם תדלקתי קודם עד הסוף וגם עכשיו עד הסוף (אני מתכוון שדחפתי כמה דלק שנכנס). זו כמות הדלק שנשרפה בנסיעה. בכל מקרה הבדיקה הבאה תהיה טנק מלא לחלוטין.

פורסם
אני לא מבין מה ההבדל אם תדלקתי קודם עד הסוף וגם עכשיו עד הסוף (אני מתכוון שדחפתי כמה דלק שנכנס). זו כמות הדלק שנשרפה בנסיעה. בכל מקרה הבדיקה הבאה תהיה טנק מלא לחלוטין.

לא תמיד נכנסת אותה כמות בדיוק ובנוסף יש דלק בצינורות. 9 ליטר יכולים בקלות להיות גם 10 או אפילו 11 ואז הצריכה נופלת משמעותית (עם 11 זה 18.3 קמ"ל). תדלק מיכל מלא ונהיה יותר חכמים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני חייב לציין שזה מחרמן

:-D

יא-אללה איזה נתון מגרה זה.

אני זוכר ששכרתי טויוטה אייגו בכרתים ומשהו ברכבים האלה, למרות המנוע הקטן והכל - פשוט כיפי, הם מחזירים חזרה רעש מנוע ותענוג מנהיגה מנהלתית כי זה מרגיש כאילו שנוסעים מהר יותר.

למרות כל מה שרשמתי אני מת על הקטנות האלה - הן פשוט יפות!!!

עומד לי :oops:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ובעניין צריכת הדלק אז..

מפתיע ביותר לטעמי

קשה לי להאמין, אולי אתה לא יודע לבדוק צריכה.

לא הייתי נותן לה יותר מ1\18 בצריכה, וגם זה שאתה נוהג כמו סבא.

תבדוק כמה מיכלים, מפול-טנק עד רבע או מנורה. ותעלה תמונות של הקילומטרז' בצירוף חשבונית.

המנוע שלך עוד לא נפתח, לדעתי בעיר היא עושה 1\15 ולא יותר.

פורסם
תראה, לא סתם השקעתי וכתבתי את השרשור הזה לפני כמה חודשים...

דרך אגב, לא האמנתי עד כמה קשה להוציא מאנשים את המחשבה הזאת ש-"צריכת דלק זה הכי חשוב, כול קילומטר לליטר נחשב!"

הייתי צריך לשכנע חבר ולהסביר לו חישובית כמה פעמים, שפסילת רכב שעושה 1 ל-9 לעומת רכב שעושה 1 ל-11, כשהוא נוסע 8 אלף קילומטר בשנה, זה מגוחך לחלוטין.

ברכב הראשון שלי בדקתי צריכת דלק ע"פ 7-8 ליטר שנכנסו לטנק - קיבלתי לצריכת דלק של 1 ל-23 מסופרמיני קרבורטור ישנה(בקיצור, בחלומות לא מקבלים תוצאה כזאת)

אח"כ כשכבר עשיתי בדיקה נורמלית על מיכל מלא, קיבלתי נתון שונה לגמרי, באותם תנאים - 1 ל-13.

ככה שבאמת כדאי לבצע על מיכל מלא בשביל לשלול סטיות כאלה ואחרות.

פורסם
דרך אגב, לא האמנתי עד כמה קשה להוציא מאנשים את המחשבה הזאת ש-"צריכת דלק זה הכי חשוב, כול קילומטר לליטר נחשב!"

הייתי צריך לשכנע חבר ולהסביר לו חישובית כמה פעמים, שפסילת רכב שעושה 1 ל-9 לעומת רכב שעושה 1 ל-11, כשהוא נוסע 8 אלף קילומטר בשנה, זה מגוחך לחלוטין.

ברכב הראשון שלי בדקתי צריכת דלק ע"פ 7-8 ליטר שנכנסו לטנק - קיבלתי לצריכת דלק של 1 ל-23 מסופרמיני קרבורטור ישנה(בקיצור, בחלומות לא מקבלים תוצאה כזאת)

אח"כ כשכבר עשיתי בדיקה נורמלית על מיכל מלא, קיבלתי נתון שונה לגמרי, באותם תנאים - 1 ל-13.

ככה שבאמת כדאי לבצע על מיכל מלא בשביל לשלול סטיות כאלה ואחרות.

טוב נו, נבדוק טנק מלא ונראה מה התוצאה:)

פורסם

לפני מספר שבועות שהיתי בהולנד למשך ארבעה ימים ושכרתי רכב פולקסווגן UP, שזהו אותו רכב רק מבית VW.

הנסועה עמדה על כ-600 ק"מ, מחציתם בנסיעה עירונית ומחציתם בנסיעה בינעירונית, לא היה כמעט שימוש במזגן ורוב הנסיעה היתה הכי רגועה שרק ניתן לדמיין (מה לעשות?! בהולנד החיים פחות לחוצים).

צריכת הדלק נמדדה והגיעה ל17.9 ק"מ לליטר. סה"כ נתון מאוד יפה, אבל משום מה ציפיתי ליותר.

פורסם
לפני מספר שבועות שהיתי בהולנד למשך ארבעה ימים ושכרתי רכב פולקסווגן UP, שזהו אותו רכב רק מבית VW.

הנסועה עמדה על כ-600 ק"מ, מחציתם בנסיעה עירונית ומחציתם בנסיעה בינעירונית, לא היה כמעט שימוש במזגן ורוב הנסיעה היתה הכי רגועה שרק ניתן לדמיין (מה לעשות?! בהולנד החיים פחות לחוצים).

צריכת הדלק נמדדה והגיעה ל17.9 ק"מ לליטר. סה"כ נתון מאוד יפה, אבל משום מה ציפיתי ליותר.

היום עוד מצפה לי נסיעה הלוך ושוב ממצפה רמון לאילת (ועכשיו אני 250ק״מ בערך אחרי התדלוק האחרון). נראה אם זה יסיים לי את הטנק דלק;)

• תוכן חדש...