Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשעה טובה היום בצהריים קיבלתי את הSkoda Citigo 75hp Elegance ASG, נסעתי עם הרכב היום כ305 ק"מ (מהמרכז הביתה למצפה רמון ומספר סידורים בעיר) ולהלן ההתרשמות הראשונה שלי.

קודם כל הרכב מרגיש מאוד איכותי ביחד למחיר, איכות חומרים והרכבה לא רעה בכלל. הרכב נוסע ללא שום מאמץ ולא מורגש בכלל שמדובר במנוע קטן כל כך, אכל היום 170 ק"מ של נסיעה בינעירונית רצופה ללא שום מאמץ ולא קטן ביותר, לפעמים אפילו בלי לשים לב הגעתי ל120 - 130. בידוד רעשים טוב מאוד יחסית לקטגוריה, במהירות 110-120 שיוט שקט ללא יותר מידי רעשי רוח.

הרכב יושב יציב ביותר על הכביש, גם סטיה פתאומית מהנתיב (עקב רכב שנעצר פתאומית) עברה ללא שום בעיה או הרגשה שהרכב קל מידי. הכיסא נותן תמיכה סבירה והישיבה הגבוהה טובה מאוד אם כי חגורת הבטיחות יושבת לי על הצוואר התחתון ולא על הכתף - לא ניתן לכוון את הגובה שלה ואני 1.60מ'. תא המטען יחסית מרווח ומאפשר הכנסה של שתי מזוודות חו"ל ועוד תיק ללא בעיה.

הסיטיגו מגיע עם מערכת RCD215 של VAG ו2 רמקולים קדמיים בלבד. נכון לכרגע לא שדרגתי אותם אבל יחסית התפוקה יפה מאוד ולא ניתן להגיד שמדובר באיכות זולה במיוחד.

קצת חסרונות שכנראה בגלל ה"זולות" של הרכב - אין כיוון עוצמת תאורה בלוח שעונים, אין כפתור ניתוק ESP, אין כניסת USB למערכת, המדף האחורי לא עולה עם פתיחת תא המטען, מלבד חתיכת "קרטון עם טיפה בד" אין ממש רצפה לתא המטען המבודדת בין הגלגל ספייר (בגודל מלא ד"א) לתא המטען עצמו. אין תאורה לכפתורי פתיחת חלונות או כיוון מראות, אין תאורה ליושבים מאחורה.

בסוף היום תדלקתי את הרכב, אומנם המנוע עדיין בהרצה וזה עלול לא להיות מייצג במיוחד אבל. 305 ק"מ שהתחילו עם טנק דלק מלא צרכו 16 ליטר - תוצאה לא רעה של 1:19 לסביבות ה230 ק"מ בינעירוני וכל השאר עירוני ופקקים בכביש 4.

אני מרגיש כי עשיתי קניה נבונה אבל את זה אני יוכל לדעת יותר רק אחרי ש"אחייה" יותר עם הרכב.

23263631.jpg

30272432.jpg

70219241.jpg

84985299.jpg

55897997.jpg

פעם: Runx 2003, Auris 2008, Golf 160hp 2010, Maxima 1999, Skoda Citigo 2012

היום: Seat Leon 1.2 tsi 2015 & Chevrolet Spark 1.4 LTZ 2016

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שעון חום מנוע יש ?

1:19 בבין עירוני למנוע שעוד לא נפתח זה מבטיח ... 8)

סע בדרכים טובות ,

ממתין לכשתגיע ל 5K קילומטר ושתחזור לדווח .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
שעון חום מנוע יש ?

1:19 בבין עירוני למנוע שעוד לא נפתח זה מבטיח ... 8)

סע בדרכים טובות ,

ממתין לכשתגיע ל 5K קילומטר ושתחזור לדווח .

דגם הElegance מגיע עם מחשב דרך ואחת הפונקיות היא טמפרטורת מנוע :)

אני מאוד מרוצה מהצריכה הזו ובאמת מחכה לראות מה יהיה בהמשך.

תודה רבה:)

פורסם
תתחדש ותהנה! שילוב צבעים יפה.

מעניין, כפתור ביטול ה-ESP כן קיים ב- Mii. יבואן ליצן.

אם היבואן היה פחות ליצן היה מבטל את עלות כפתור ניתוק בESP ב Mii כי הרי כמעט אף פעם לא משתמשים בזה והיה מוסיף כיוון גובה לכיסא נהג. ככה הייתי לפחות קונה את הMii והיבואן לא היה מפסיד לקוחות נוספים ;))

פורסם
תתחדש ותהנה! שילוב צבעים יפה.

מעניין, כפתור ביטול ה-ESP כן קיים ב- Mii. יבואן ליצן.

דרך אגב, אתה בטוח שזה כפתור לניתוק הESP ולא לניתוק הCity Safe? בספר הפעלה של הסיטיגו לא מצויין כפתור כזה משמע זו לא אופציה בכלל והרי הרכבים צריכים להיות זהים

פורסם

יקירי, אני נהגתי ב-75ASG אלאגנס (מבחן) ויש ניתוק ESP. כנ"ל ב-60 ידני (אמבישן).

בכל מקרה, תתחדש ותהנה. כמו שאמרתי - שילוב הגוונים הזה מחמיא לה מאוד, האמת שגם המדבקות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
יקירי, אני נהגתי ב-75ASG אלאגנס (מבחן) ויש ניתוק ESP. כנ"ל ב-60 ידני (אמבישן).

בכל מקרה, תתחדש ותהנה. כמו שאמרתי - שילוב הגוונים הזה מחמיא לה מאוד, האמת שגם המדבקות.

דווקא אני זוכר ששאלתי בנסיעת מבחן על ה75 אלגנס איפה הכפתור ונאמר לי שאין. ובאמת לא מצאתי בספר אזכור לכפתור כזה. ביום ראשון אני אבדוק את העניין לעומק בכל מקרה:)

וכן, שילוב הצבעים יצא מאוד יפה והפסים הפתיעו, חשבתי שתוך יומיים אני מוריד אותם;)

פורסם

טוב לראות סיטיגו "ישראלית".

המדבקות, שילוב הצבעים פנים\חוץ והחלונות הכהים מוסיף לה מימד יוקרתי יחסית.

תתחדש!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אז הבחור שנסע איתך - לא מכיר את הרכב בשיט (לא מפתיע). אין VAGית חדשה בלי ניתוק ESP. לדעתי הוא מתנתק עד 60 קמ"ש / סטייה פתאומית קלה, אבל הוא ניתן לניתוק (גם אם הוא חלקי) ויש כפתור ניתוק - כפי שהראו לך בתמונה (אי שם בתחילת הת'רד).

נורא פשוט: ברכבי המבחן המקומיים אין את ה-CS, כך שאין כפתור לבטל את המערכת (שלעניות דעתי, לא ניתנת לניתוק בכלל) והכפתור שנמצא ליד ידית ההילוכים / מאפרה - הוא (ככל הנראה) כפתור ניתוק מערכת בקרת היציבות (ESP) :wink:

בכל מקרה, עוד מעט אצא לבחון את זכרוני - חבר מעוניין לרכוש סיטיגו, אנחנו קופצים לסוכנות. אעדכן.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אז הבחור שנסע איתך - לא מכיר את הרכב בשיט (לא מפתיע). אין VAGית חדשה בלי ניתוק ESP. לדעתי הוא מתנתק עד 60 קמ"ש / סטייה פתאומית קלה, אבל הוא ניתן לניתוק (גם אם הוא חלקי) ויש כפתור ניתוק - כפי שהראו לך בתמונה (אי שם בתחילת הת'רד).

יקירי, מה שהראו בתמונה זה כפתור ניתוק הסיטיסייף ולא ESP, כך גם מצויין בספר רכב בהתאם לאייקון על הכפתור שבתמונה

פורסם
יקירי, מה שהראו בתמונה זה כפתור ניתוק הסיטיסייף ולא ESP, כך גם מצויין ברכב בהתאם לאייקון על הכפתור שבתמונה

יקירי, קרא את המשפט שהתווסף להודעה :-)

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...